Originally Posted by
KENO
same here. μονο που για μενα δεν ειναι μονο 2-3 μηνες, απο αρχες του φθινοπωρου ειμαι ετσι, και νιωθω λες και δε θα ξανακανω σχεση ποτε παλι. ισως φταιει η ηλικια που περασε και δεν ειμαι πια 20 χρονων, ισως φταιει ο χαρακτηρας μου που οσο πιο πολυ μενει μονος, τοσο χειροτερα και πιο δυσκολος γινεται, δε ξερω ειλικρινα πως ξεφευγεις απ'τη συνηθεια αυτη. δυστυχως εγω εχω και τις σκεψεις του να αυτοκτονησω, εχω πει πως αν μεχρι τα 30 δεν καταφερω να φτιαξω τη ζωη μου οπως θα πρεπε να ειναι, δεν υπαρχει λογος να το παλευω αλλο. κι ακομα δεν εχω κανει τπτ, ουτε δουλεια σταθερη εχω, ουτε νεες γνωριμιες, ουτε καν εγκρινω τον εαυτο μου. και κανω και γυμναστικη, κι οντως εκεινες τις ωρες μπορει να νιωσεις λιγο καλυτερα κι οτι δεν εχεις αναγκη καμια και τελικα θα αντεξεις... αλλα μετα επανερχεσαι παλι στα ιδια σκατα. και δε ζω μονο για τις σχεσεις, εχω κι αλλα ενδιαφεροντα, αλλα απο μια ηλικια και μετα δε σε γεμιζουν, και δε μπορεις να πας και παρακατω. μιλουσα με τη πρωτη πρωην μου πριν κατι μερες, η οποια πλεον ειναι εμπειρη και το γυρισε σε bisexual αποκτωντας νεες εμπειριες. για τις κοπελες καλως ή κακως ειναι ΠΟΛΥ πιο ευκολο να ξεπερασουν καποιον και να προχωρησουν. δε χρειαζεται να κανουν και πολλα. εμεις οι μαλακες τραβαμε τα ζορια παντα, κι οταν βρισκεσαι στο βουρκο της απελπισιας, αντε να ξεκολλησεις. εχω φτασει σε σημειο πλεον να θελω να κανω κακο στον εαυτο μου, γιατι δεν αντεχω αλλο. αυτα και συγνωμη για το offtopic, απλα ηθελα να γραψω για να δειξω οτι η μοναξια υπαρχει σε υπερβολικο βαθμο σε τουτο το κοσμο.