Quote:
Originally posted by konina
:smilegrin::smilegrin:
λοιποννννν αυτη τη στιγμη σκεφτομαι σε ποσο μεγαλη πλανη με μεγαλωσε η μαμα μου όταν μου ελεγε "να έχεις την τσέπη σου να είσαι αυτονομη" και "ο άντρας ειναι ο κουβαλητης του σπιτιου, πρεπει να βρεις εναν αντρα να σου παρεχει τα παντα"... κ στα 20κατι τολμω να ρωτησω, γιατι ο δισμοιρος ο αντρας να ανεχεται να ειναι "τα δικα του δικα μου, αλλα τα δικα μου μονο δικα μου"???????? δηλαδη θα πρεπει να εχω εναν αντρα που θα κανει 2 δουλειες (στην καλυτερη) για να τα πληρωνει ολα εκεινος... κ φυσικα θα κανει κ δουλειες στο σπιτι αφου εγω θα εχω την καριέρα μου κ θα δουλευω αλλες 10 ωρες τη μερα για να εχω την "καβαντζα" μου στην τραπεζα.... ααααααααχχχ λαθη γονεων.... επαναπροσδιορισμος αρχων κ πεποιθησεων λοιπον...........
konina μου εν μερει συμφωνω με τη μαμα σου.Διαφωνω στο "τα δικα του δικα μου, αλλα τα δικα μου μονο δικα μου"?? βεβαια αλλα σιγουρα δεν θα θελα στα 45 μου να βρεθω με 3παιδια ανηλικα στους δρομους και τον τραπεζικο μου λογαριασμο αδειο (οπως επαθε η θεια μου προσφατα).Αυτο μαλλον που σου λεγε η μαμα σου ειναι να κρατας και κατι πισω "για περιπτωση αναγκης".Σιγουρα ολες δεν σκεφτομαστε οταν ξεκιναμε μια σχεση ή ενα γαμο το διαζυγιο αλλα ισως εδω ταιριαζει το "φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα". :)