Θα σου στειλω που μου για ευνοητους λογους!
Printable View
Τα ΄χω παίξει με τους εφιάλτες...γίνεται όλο και χειρότερο...δεν μπορώ άλλο!
super....καλησπέρααα σε όλουςςς :)
Ουδετερη ζωνη.........
Μια χαρά...Καλημέρααααα
ξαναξεκινησα τη γυμναστικη σημερα λογο της καταιγιδας που με επηρεασε. και τελικα οντως θα επρεπε να αφοσιωθω περισσοτερο εκει, και κριμα που δε μπορω να εχω το προσωπικο μου γυμναστηριο μη τρεχω και πληρωνω. δε ξερω τι αλλες λυσεις να βρω, η κριση και η ελλειψη δικου μου χωρου να κανω οτι θελω δε μ'αφηνει να εξελιχτω σαν ανθρωπος και στο τελος θα το κανω το εγκλημα σαν ζωο!
Μπραβο ρε κενο επιτελους! σε επιασε το αγχος λογω καλοκαιριου να δειξεις το κορμι σου το φιδισιο μν ερθω κ στο φιλησω :PP, η παιζει τπτ στο προσκηνιο? λοιπον εαν δν εχεις λεφτα στο γυμναστηριο, μπορεις να κανεις γυμναστικη στο σπιτι, φυσικα κ μπορεις! 1 ωρα τη μερα πιστευω ειναι καλα, φυσικα θα προσεξεις κ το φαγητο σου θα κοψεις τα τζανκ φουντ κ τις αλλες μαλακιες π τρως καθως κ τα παγωτα με μετρο!! στο γιουτιουμπ εχει πολλα βιντεακια με ασκησεις π δειχνουν ακριβως πως να κανεις γυμναστικη γτ με τις περιγραφες μπερδευεσαι ενιοτε.. αναλογως αν θες να χτισεις η να χασεις κανεις αναεροβια η αεροβια! :)))))))
οχι δε με ενδιαφερει καθολου το καλοκαιρι. και περσυ πηγαινα κανονικα στη παραλια παρ'ολο που δεν ειχα γυμναστει.
πρεπει να ξεθαψω και τη καταληλη μουσικη υποκρουση παλι, γιατι ετσι στο ξεκαρφωτο δε με εμπνεει να κανω ασκησεις.
κενο ειχα ανοιξει ενα θεμα ''παμε για κλαμπινγκ'' ψαξτο θα το βρεις κ εκει βαζαμε εγω κ αλλα παιδια χορευτικα κομματακια, ισως σε βοηθησουν ως μουσικη υποκρουση για τη γυμναστικη σου, διοτι γυμναστικη με μεταλ δν κολλαει κ τοσο.. γενικα κομματια αναλαφρα βαζε, χαουζακια, κτλ, ελαφρα ομως οχι τπτ πριονια.. καλη επιτυχια κ φυσικα πρεπει να επιμεινεις καιρο μεχρι να δεις αποτελεσματα :))))))))
ναι δεν κολλαει μεταλ με γυμναστικη. συνηθως βαζω darkcore/speedcore ή goa/uplifting trance. και γενικα τετοια παιζουν καλοκαιριατικα. θενξ για τα υπολοιπα.
διερωτώμε γιατι εφτασα στο σημείο να μην εμπιστευομαι κανεναν. οτιδηποτε μου λενε έχω αμφιβολίες αν ειναι αλήθεια και επιζητω αποδείξεις.
Αισθανομαι μια...τεμπελιτιδα. Πρεπει να ανασκουμπωθω:)
Αισθανομαι κουρασμενη αλλα αισιοδοξη!
Αισθανομαι απαισια κ ποναω σωματικα κ ψυχολογικα............ :((((
εγω αισθανομαι... σα να εχει μπει μεσα μου ο ειδικος επιστημωνας χαχα
Ποιος εχει μπει ρε αλεξανδρε, ο τρελοεπιστημονας ή ο τρολοεπιστημονας? αντε τραβα τον κ βγαλτον εξω :PPPP
παγωτο και υγεια. σιγα μη κρατουσε η γυμναστικη παραπανω απο μια μερα. αφου γκομενες θεες ειναι μονο οι παχουλες. αγαπαω ολα τα γεματουλικα κοριτσακια και θελω να τα φροντισω και να τα ταϊσω. και τις πιο ωριμες βεβαια, αλλα εκεινες μονο για σεξ μπορω να τις εχω. παω για βραδυνο mature loving και bbw hunting. <3
μεγάλη ανακούφιση καθώς η αποστολή "αγορα νυχοκοπτη για ανθρωπο" στεφθηκε με απολυτη επιτυχια επειτα απο αρκετη προσπάθεια.
σκέφτομαι αν η καταθλιψη ξεκινά σταδιακά, ιδιως αν εισαι εγκλωβισμενος και δεν μπορεις να ξεφυγεις ή δεν βλεπεις καμια αλλαγη εκει που εισαι ελευθερος και μεχρι που μπορει να φτασει.
δυο απο τους γατους μου που εχουν αρκετες μερες να φανουν (ετσι αμφιβαλλω αν ζουν) ειναι πιο σημαντικοι απο αρκετους ανθρωπους. η ψυχολογια μου όμως αυτες τις μερες επισκιαζει ακόμα και το να το σκεφτομαι αυτο.
Θυμός... Πολύς θυμός μέσα μου. Που τον κρατάω και δεν ξέρω πού να τον εξωτερικεύσω πριν να εκραγώ!!! Καλά που τα γράφω κι εδώ και τα διαβάζω μπας και ηρεμήσω λίγο!!!!!!!!!
Κγω εχω νευρα συνεχεια τωρα τελευταια...Πονοκέφαλο παντα καθε μεσημερι .... Ειμαι σιγουρη οτι εγω θα παω απο το αγχος και νωρις μαλιστα...
πφφφ τι απαισιοδοξη διαθεση !!! :/
Δεν αισθάνομαι πολύ καλά αλλά σκέφτομαι ότι ίσως από βδομάδα να είναι καλύτερα τα πράγματα...
εγω αισθανομαι cool ελπιζω να παω κανενα ταξιδι στο εξωτερικο γιατι δε τη παλευω εδω...
όπως πάντα..ρουτίνα και επίπεδη καθημερινότητα..
και το ανησυχητικό ότι δε μπορώ να την αλλάξω μάλλον..
Νιώθω χάλια...
κυκνε.... παλι πεσμενη?
.....ΠΑΛΙ ΒΡΟΧΗ ΕΔΩ.....ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ....
Σε καταλαβαινω....κι εγω υπεφερα αρκετα απο εφιαλτες λογω των φαρμακων, και μαλιστα οπωε κι εσυ, σημερα ξυπνησα ασχημα....πονουσε και η μεση μου, μαλλον θα κοιμηθηκα ασχημα. Εχετε ζεστη ε? Αχ...
Ανεμιστηρα!!??? Εγω αυτη τη στιγμη φοραω πουλοβερ!!! Αυτα ειναι....
Μετρια εως πεσμενη...
ξαλαφρωμενος. κυριακατικα πηρα διπλη εκδικηση απο δυο ατομακια εδω παραδιπλα, που πριν κανα μηνα με αναγκασαν να φυγω σαν διωγμενο σκυλι. ετσι ειναι φιλε μου η φαση, σημερα κανεις υπομονη ολοι σου γαμανε τη ψυχη, αυριο ο τροχος γυρναει και τους την γαμας εσυ. ο ενας που το παιζε σπουδαιος και τρανος γονατισε, ενω η αλλη εξαφανιστηκε απ'το ξεφτυλισμα της. αλλα τι να κανουμε οσο κι αν τη λυπηθηκα στο τελος η ζωη ειναι σκληρη.