Αυτα ειναι αποφαση στρατηγου
Printable View
Αυτα ειναι αποφαση στρατηγου
Αποφαση στρατηγου να παρω συνταξη στα 67 και μετα θα ειμαι παππουσ για τισ καφετεριεσ οποτε βαλτε απο τα 7 μεχρι τα 80 90 οσο παει αν δε γινει καμια χοντρη μαλακια οποτε το μελλον προβλεπεται οικονομικωσ ανετο αυτα
Για να καταλαβεισ στρατηγε ποσο αδερφη εισαι εριξεσ πυρηνικα σε σπιτι και δεν επεσε γτ ελεγε ο ιδιοκτητησ ρε λεσ να ειναι τοσο μαλακεσ ουτε ο ιδιοσ δεν το πιστευε οτι ειστε τοσο μαλακεσ κι ειστε τοσο μαλακεσ καταλαβαινεισ οτι αυτο που κανω δε γινεται και γινεται μονο για να μαθει ολοσ ο κοσμοσ οτι εριξεσ πυρηνικα σε σπιτι πενηντα χρονια θα ριχνεισ πενηντα χρονια το σπιτι θα ειναι εκει να στο πω απλα μεχρι την τελευταια ανασα η θα ειναι τωρα η σε πενηντα χρονια οσο παρει εκατο χρονια εκατο γτ εισαι αδερφη οσο βαρασ το σπιτι θα ειναι εκει σοου σιμπλ
Πόσο σε καταλαβαίνω! Διότι η καλή επικοινωνία σ αυτο τον χώρο είναι υπόβαθρο για να χτιστεί μια καλή επικοινωνία έξω κι αυτή να μετεξελιχθεί σε φιλία ή/και αλληλοσυμπαράσταση. Έτσι, όχι απλά θα μπορείς να βρεις κατανόηση μιλώντας με άνεση για τα δικά σου αλλά και να πάρεις και να δώσεις θάρρος για να κάνεις βήματα ζωής που για ψυχολογικούς λόγους κομπλάρεις να τα κάνεις. Και σίγουρα μια καλή παρέα βελτιώνει πάντα τη διάθεση.
Καλημέρα από Λάρισα πάλι έχω πισογυρισματα από αυτό το άγχος και την κατάθλιψη πότε θα ξεφύγω . Κουράστηκα
Ειχα πει στη μανα νου οταν ημουν 32χρονων οτι το βραδυ θα παω στο μπητς μπαρ και αρχισε να οδυρεται "Οχι παιδι μου, δε θα κοιμηθω ολη νυχτα!!!".
Τωρα που κοιμαμαι στα παγκακια δεν της καιγεται καρφι.
................
βασικα ξες τι πιστευω.. πως απο την μια ναι ενα τετοιο μερος θα μπορουσ ενα αποτελει ενα υποβαθρο σε εναν αρχικο βαθμο για την ψυχοκοινονικη του υγεια... αλλα πιστευω πως γενικα το καλυτερο υποβαθρο ειναι πρωτα η σχεση με τον εαυτο μας κ εν συνεχειαν με τα οποια λοιγοστα ατομα τυχαινει να συναναστρεφωμαστε στην εκαστοτε παρουσα φαση
το να κανεις συνεχος κ απο μια υπερβαση στην ζωη σου, ειναι το σπουδαιωτερο πραγμα που μπορεις να κανεις
-giannis000 2019μ.Χ.-
Ο υπερπροστατευτισμός βλάφτει, διότι απομονώνει το παιδί από την κοινωνία, από υγιείς κοινωνικές δραστηριότητες και δεν το αφήνει να ανοίξει το μυαλό του. Γι αυτό καταλήγει σε προβληματική σχέση με την κοινωνία. Όμως, η οικογένεια όσο αρνητική κι αν υπήρξε για μας πάντα επιβάλλεται να της κρατάμε αυτό το μίνιμουμ αγάπης και εκτίμησης. Ελπίζω κι εσύ να βρεις το δρόμο σου, φτανει να αφήσεις τη σκέψη σου να λειτουργεί προς όφελος σου.
εγω νιοθω σαν να εχω χασει ενα μερος την σηνηδεισης κ της καθαρωτητας του μυαλου μου...
βεβαι κτ τεοιο ξερω πολυ καλα πως δεν ειναι ψυχολογικης αλλα πνευματικης φυσεως...