Printable View
Quote: Originally Posted by Nocash Χαλια ξυπνησα αγορι!! :-( Πάλι?Θα ακολουθήσεις στο βουνό?
Quote: Originally Posted by Ntoubroutza Πάλι?Θα ακολουθήσεις στο βουνό? Θα ακολουθησω θα κανω με το αμαξι 350 χιλιομετρα να ερθω σαλονικα πρωτα... Μπα καλυτερα αυριο! χαχαχα
χεχεχε.... ;)
φφφ...................
Τι επαθες?
Quote: Originally Posted by Ntoubroutza Τι επαθες? Tι να παθω κι αλλα να παθω;;; Απλα σημερα ειμαι και μονος μ στο σπιτι.. Εξω δε βγαινω...
Quote: Originally Posted by Nocash Tι να παθω κι αλλα να παθω;;; Απλα σημερα ειμαι και μονος μ στο σπιτι.. Εξω δε βγαινω... Έξω καθολου?Ποσο καιρό έχεις να βγεις?
Quote: Originally Posted by Ntoubroutza Έξω καθολου?Ποσο καιρό έχεις να βγεις? Eχω καμια βδομαδα να βγω να παω για καφε(ισως και λιγο λιγοτερο)....
Quote: Originally Posted by Nocash Eχω καμια βδομαδα να βγω να παω για καφε(ισως και λιγο λιγοτερο).... Ε ενταξει μωρε....(για τον καφέ)...Τωρα που έχει και καλό καιρό κάνε καμιά βολτα.Καλό κάνει :)
Quote: Originally Posted by Ntoubroutza Ε ενταξει μωρε....(για τον καφέ)...Τωρα που έχει και καλό καιρό κάνε καμιά βολτα.Καλό κάνει :) Φιλε το θεμα δεν ειναι να βγω... Το θεμα ειναι οτι δεν με γεμιζει η βολτα πλεον εχω κουραστει με ολα... Δεν ξερω αν μπορεις να με καταλαβεις...
nocash ξερω τι μπορει να σε συναρπασει...
nocash iσως μια βολτα σε λουνα παρκ ? :P
Quote: Originally Posted by Nocash Φιλε το θεμα δεν ειναι να βγω... Το θεμα ειναι οτι δεν με γεμιζει η βολτα πλεον εχω κουραστει με ολα... Δεν ξερω αν μπορεις να με καταλαβεις... E σου είπα...ΈΛα Θεσσαλονίκη....
Quote: Originally Posted by Ntoubroutza E σου είπα...ΈΛα Θεσσαλονίκη.... Εγώ θα έρθω αρχές Ιουνίου... !!!!!!!!!!
Quote: Originally Posted by Κλειδί Σκέψης Εγώ θα έρθω αρχές Ιουνίου... !!!!!!!!!! Έλατε όλοι....ΆΛλοστε είπα κάποια στιγμή θα προγραμματιστεί ένα μίτινγκ :) Toν noc του λέω να έρθει για downhill ..... :P