λιγο αποκτω μια συνδεση με τον κοσμο κ μετα παλι κτ γνεται κ γαμιεται το πραγμα
Printable View
λιγο αποκτω μια συνδεση με τον κοσμο κ μετα παλι κτ γνεται κ γαμιεται το πραγμα
νιοθω να θελω να πω πολλα κ συνχρονος να μην μπορω να πω τπτ
ελατε οσοι θελετε να γνωριστουμε
υπαρχουν πραγματα που δε μιλησα ποτε γι αυτα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε τα καταλαβα
ξερετε ρ σεις... εδω μεσα τοσον καιρο εχω μηλησει μπορει κ με κτ λιγες χιλιαδες ατομα... αλλα βλεπω πως τα ατομα εδω μεσα διαφερουν απο τα εξω... εξω ο περισωτερος κοσμος ειναι πιο... πως να το πω.. πιο καθυστερημενος... πιο χαζος... μπορει να εχει πολλες γνωσεις κ να ξερει πολλα θεωρηματα... αλλα δεν εχει ανεπτυγμενο μυαλο... μπορει να εχει καλυτερες καταστασεις στην ζωη του κ καποια σχετικα καλο κοινονοικο επιπεδο αλλα την ζωη την βιωνει με πιο μουντο τροπο
Παλι οι εμβοες μου ακουγονται σαν ασθενοφορο.
Τι ωραίο πράγμα να βλέπεις ανθρώπους που σε βλαψαν να έχουν προχωρήσει τη ζωή του κοινωνικά, οικογενειακά, επαγγελματικά, κι εσύ να αναζητας ακόμα θεραπεία σε ψυχολόγους και πανω σε εκείνες τις βλάβες επειδή μολύνθηκε ο χαρακτήρας σου να προστίθενται και νέες βλάβες!!
γενικα αυτο που θελω να πω ειναι πως... εξω ο κοσμος ειναι πιο απαθης... δεν εχει προβληματιστει κ πολυ στην ζωη του κ ειναι λιγο πιο ανορημος... εδω μεσα ομως βλεπω ανθρωπου που για μεγαλο διαστημα στην ζωη τους εχουν πονεσει... κ βλεπω οτι αυτο τους εκανε πιο ορημοτς... πιο ευσηνηδειτοποιημενους...μπ� �ρει εδω μεσα πολοι να μην εχουν πολλες γνωσεις αλλα εχουν μεγαλυτερη σηνηδειση επιγνωση κ ατιληψη... κ ολα αυτα ηρθαν μεσα απο τον ψυχικο πονο ου περασαν... εξω βλεπω πολλους που ειναι πιο αλαθεις αλλα τυχαινει να εχουν ολλα τα καλα στην ζωη τους κ απλα χαζο-καλοπερνανε... επεισης εξω μεγαλος αριθμος απο αυτους που χαζο-καλοπερνανε βλεπεις κατακαποιο τροπο οτι εχουν βαρεθει να καλοπερνανε κ νιοθουν μια βαρεμαρα μεχρι κ για αυτο... τα ειναι οολα τοσο πολυ που μεχρι κ η ξεκουραση κ η καλοπεραση τους κουραζει... αν ειναι δυνατον... αυτοι ετσι πως ειναι ειναι αχρηστοι για ολλα... κ ας εχουν βγαλει κ πανεπηστιμια
Ζέστη...
Εστάλη από Mi A2 Lite στο E-Psychology.gr Mobile App
Θα σασ πω τι ζουσα εγω δουλευα απο τα 7 μεχρι τα 15 τισ ελιεσ στα 15 ημουν ενασ ωραιοσ τσομπανοσ οι φιλοι εδινα δεκα επαιρνα 1 οι υπολοιποι δεν διναν τιποτα οι φιλοι με παρατησαν στα 25 οι γκομενεσ ειχα φαει πενηντα χυλοπιτεσ καθησα τησ μετρησα κι ετσι στα 25 βρεθηκα χωρισ παρεεσ χωρισ γκομενεσ τιποτα τα ειχα χασει ολα και πηρα μια αποφαση θα τα χτισω στην ουσια ειχα χασει λιγα παντα μονοσ μου ημουν παω να το χτισω στα 31 καταλαβαινω οτι δε γινεται κι ετσι στα 32 αλλαζω αποφαση και λεω μονοσ αυτονομοσ και πατε ολοι και γαμηθειτε απο τοτε χτιζω αυτο στην πορεια βρηκα κανα δυο παρεεσ ακομα δεν πηρα τιποτα κι εσασ απο το ιντερνετ που δεν πηρα τιποτα γενικα εχει 12 χρονια ζω μια μαλακια με στιγμεσ καλεσ που και που δεν το αλλαζω ομωσ γτ δε θελω κατι αλλο ολουσ τουσ εστειλα στο διαολο
τελευταια απο οτι παρατηρω με την εξελιξη της τεχνολογιας θα μπορει καπιος απο το ιντερνετ να χειριζετε τις συσκευες του πχ να βαζει μπρος το πλυντηριο απο το τηλεφωνο του κλπ εγω εχω την εξης απορια ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ καπιος οτι δε μπορει τριτος να παρει τον ελεγχο τους απ το ιντερνετ η σε λιγο θα βγουν αντιβαιρους οστε να ειμαστε σιγουροι οτι οι συσκευες δε θα παρουν μπρος μονες τους? αρα απο οτι φαινετε απο οτι υποθετω τουλαχιστον τωρα υπαρχουν αντιβαιρους για τη προστασια του υπολογιστη ενω αυριο θα βγουν αντιβαιρους για τη προστασια των συσκευων που συνδεονται με τον υπολογιστη
υποθεσεις κανω και θα δουμε αν θα βγω αληθινος η οχι
ισως μου πει τωρα κανεις και για πιο λογο εγω πχ να κατσει καπιος να ασχοληθει με τις συσκευες τον υπολογιστη και το ιντερνετ και μπορει τα περισσοτερα πραγματα να εχουν κατασκευαστει για το περισσοτερο κοσμο οστοσο υπαρχουν και καπιοι ανθρωποι που θελουν να αισθανονται προστατευμενοι γιατι δεν ειναι ουτε ασημοι ουτε αγνωστοι και μπορει να αποτελουν στοχο για σπασιμο
Ασφαλως και υπαρχει τεραστιο μελλοντικο θεμα με το Internet of Things και την κυβερνοασφαλεια, ασφαλως και μπορουν να σου χακαρουν το πλυντηριο και να σου κρατησουν ομηρη τη μπουγαδα.