'Ωστε αυτό μου αφιερώνεις;
Diet?Quote:
Όχι died? Θέλει κάτι να μου πει ο ποιητής;
Printable View
Diet?Quote:
Κορίτσια κοιταχτείτε εσείς κι όταν κοιταχτείτε πέστε μου κι εμένα τι βλέπετε!! :lol: :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Να κοιταχτούμε, Eli μου, γιατί όχι; Μου φαίνεται πως το'χουμε ανάγκη! :dork: :dork: :dork:
Diet στα χέρια κάποιου; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω..
Λιχούδης
Για όλα φταίει ο ανορθόγραφος που το έγραψε!!!!
Κοριτσάκια μου δεν με βαστάνε άλλο οι δυνάμεις μου. Πονάει και το κορμάκι μου και θέλω να βολευτώ. Λέω να χαζέψω λίγο tv και να ξαπλώσω. Ο Γιώργος ήδη δίπλα μου έχει τεζάρει και έχει βάλει και το μοτεράκι να δουλεύει! :lol: Σας φιλώ γλυκά και σας αφήνω με μία τελευταία αφιέρωση, καληνύχτα αγαπημένες μου!
http://www.youtube.com/watch?v=_XCVn...eature=related
:smilegrin:
Τι όμορφη καληνύχτα, Προκόπη μου! Καληνύχτα και σ' ευχαριστούμε!!
Το μοτεράκι του άντρα σου έχει και εφεδρική γεννήτρια για τις διακοπές ρεύματος;:lol: Καληνύχτα Προκόπη, καλό ίσιωμα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Η αδυναμία μου...Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Για όλα φταίει ο ανορθόγραφος που το έγραψε!!!!
Τυχαίο όμως που αφιερώνεται σ'εμένα κι όχι σ'εσένα;
:lol: και πάει και σε fast forward! :lol: Σπιρτούλης όνομα και πράμα! :lol:Quote:
Originally posted by NADINE
Diet?Quote:
Καληνυχτα Ελι....
Εσύ, Χοντροτάτη, κρύβε λόγια!!
Κορίτσια πάω κι εγώ να κάνω μπάνιο, να ξυρίσω και τα πόδια μου γιατί σε λίγο θα χρειάζομαι μηχανή γκαζόν για να το κάνω και να ξαπλώσω γιατί με κούρασε πάλι σήμερα το απόλυτο τίποτα, έχω να κάνω και μηδέν δουλειές το πρωϊ, απελπισία!:lol:
Καλό σας βράδυ και καλή ξεκούραση.
Δεν ξέρω πως θα σηκωθώ αύριο από το κρεβάτι με βλέπω να με σηκώνουν γερανό! Θα ισιώσω μεν αλλά θα μείνω στο κρεβάτι τάβλα ακούνητη ασήκωτη! :lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Το μοτεράκι του άντρα σου έχει και εφεδρική γεννήτρια για τις διακοπές ρεύματος;:lol: Καληνύχτα Προκόπη, καλό ίσιωμα και καλή ξεκούραση. Φιλάκια.
Όσο για το μοτεράκι είναι παντός καιρού και επαναφορτιζόμενο με τις ακτίνες του ηλίου οπότε δεν μένει ποτέ!!! :lol:
Φιλιά και πάλι! Μάκια!!!