Originally Posted by
mariposa7
Την έχω ακούσει αυτήν την τάση, είναι στην ουσία η πλέον απόλυτη χορτοφαγική έκδοση........ Εγώ υποτίθεται ότι θα βοηθηθώ από τα φάρμακα, αλλά πολύ μακροπρόθεσμα, γιατί με έχουν υπολογίσει ότι το έχω τουλάχιστον από τα 12 (!) κ δεν το έχω πάρει χαμπάρι, δηλ. για τουλ. 20 χρόνια ζω με την ασθένεια! Άρα το πρόβλημα δεν θα λυθεί σε 1 ή σε 2 χρόνια, κ ζητούμενο είναι να αποφευχθούν τα χειρότερα, έστω κ στο παρά 1'. Διατροφή μου έχουν δώσει πάρα πολύ αυστηρή, 5 πράγματα επιτρέπονται όλα κ όλα κ αυτά μαγειρεμένα με ειδικό τρόπο. Μέχρι κ τα φρούτα μου απαγορεύουν, μέχρι κ το ξύδι στη σαλάτα! Η αλήθεια είναι πως είναι τόσο αυστηρή που αδυνατώ να την ακολουθήσω στο 100%, το χειρότερο είναι πως μου κόψανε τον καφέ (τους τελευταίους μήνες ζω με ντεκαφεϊνέ νεροζούμια) αλλά κ το αλκοόλ, πράγμα που όχι μόνο με περιορίζει αλλά μου κάνει κ τη ζωή δύσκολη όταν βγαίνουμε, στις 11 ή στις 2 το βράδυ τί θα παραγγείλω, ζεστό πράσινο τσάι.....? Κ ναι, ice tea, tonic, κλπ κλπ επίσης απαγορεύονται.
Με τα φάρμακα δεν ξέρω αν θα ισιώσω, αλλά από φάρμακα ξέρω ότι την πάτησα πάντως! Με 2 λόγια άμα γιατρός σου κάνει μαλακία παίζει κ να την πληρώνεις κ 1 ζωή. Μου δίνανε αντιβιώσεις κ κορτιζόνες λες κ ήταν παιδικές γρανίτες..... Που κ γρανίτες να' τανε θέλει ρέγουλα το πράγμα, εμένα με είχανε μπουκώσει!