Καλημέρα!
Είναι κανείς εδώ να μιλήσω; Ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα...
Printable View
Καλημέρα!
Είναι κανείς εδώ να μιλήσω; Ξύπνησα αναστατωμένη σήμερα...
Τι εγινε κυκνος??
Δεν ξέρω...απλώς ξύπνησα νιώθωντας αναστατωμένη και τώρα παρόλο που έχουν περάσει πολλές ώρες εξακολουθώ να νιώθω άγχος κι ένταση αλλά παράλληλα νιώθω και κούραση και θα ήθελα να κοιμηθώ για λίγο αλλά δεν μπορώ γιατί δεν νιώθω ασφαλής...πίνω καφέ για να ξυπνήσω, τι άλλο μπορώ να κάνω για να τονωθώ και να μείνω ξύπνια;
Κύκνε, βάλε τπτ γυμναστική στο youtube και άρχισε να χοροπηδάς στο σαλόνι. Θα σε τονώσει πολύ ψυχολογικά αλλά θα σε κουράσει κιόλας και θα ξεραθείς στον υπνο μετά
?κρυο (χλιαρο) μπανακι κανε!!
Τελικά δεν τα κατάφερα, είδα μόνο τη μία ταινία και κοιμήθηκα από τις 22:00...Ας ελπίσω σήμερα να είναι καλύτερη η μέρα και πιο ξεκούραστη...
Αν είναι κάποιος εδώ ας μου κάνει λίγη παρέα...
Είμαι σε φάση που περιμένω να δράσουν τα φάρμακα μου για να ηρεμήσω...αν στο μεταξύ είναι κανείς εδώ ας μου κάνει παρέα, δεν μπορώ να μένω ούτε για λίγο μόνη αυτή τη στιγμή...
Καλημέρα, είναι κανείς εδώ;
Θέλω να μιλήσω κάπου γιατί δεν νιώθω καλά χωρίς να ξέρω τι ακριβώς μου φταίει...ξέρω μόνο ότι ξύπνησα κακοδιάθετη...και βασικά δεν κοιμήθηκα πολύ καλά, ίσως να φταίει κι αυτό...χθες σε κάποια φάση ξύπνησα στις 3 τα ξημερώματα από την τηλεόραση (την είχα αφήσει ανοιχτή κι είχε αρχίσει η δέκατη εντολή που έδειχνε κάποιους που παρίσταναν τους αστυνομικούς για να βιάζουν κοπέλες και ξύπνησα από κάτι κλάματα από την τηλεόραση) και μετά δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ γιατί με τάραξαν αυτά που έδειχνε...
Γεια σου Κυκνε!!
πετυχες και εσυ την εκπομπη...
Σαββατο σημερα! δεν πας μια βολτιτσα? στα μαγαζια? για εναν καφε μονη σου??
εγω το μεσημερι θα παω γυμναστηριο, θα λιωσω στο περπατημα και το βραδυ βολτιτσα με μια φιλη μου!
Ναι, άστα να πάνε!
Εγώ σήμερα έχω για πρόγραμμα να δω ταινίες, το πρόβλημα όμως είναι ότι ακόμα δεν έχουν έρθει αυτές που έκανα κράτηση στο dvd club κι αγχώνομαι στην πιθανότητα να βγω πιο αργά μιας και νυχτώνει σιγά σιγά και δεν ξέρω τι να κάνω...πώς ν' αντιμετωπίσω αυτόν τον φόβο; Μου δημιουργείται πρόβλημα όταν τα πράγματα δεν πάνε με το πρόγραμμα που θέλω...χάνομαι...
Πρώτη μέρα του καινούριου χρόνου και τυχαίνει να χρησιμοποιώ πάλι αυτό το θέμα γιατί είμαι μόνη μου στο σπίτι και φοβάμαι...οπότε αν κάποιος είναι εδώ και θέλει ας μου μιλήσει, χρειάζομαι παρέα, φοβάμαι μόνη μου... :(
Τι έχεις κύκνε;
Δεν αντέχω την μοναξιά...και τώρα είμαι μόνη μου κι αυτό με τρομάζει, δεν έχω κανέναν να μιλήσω και να με καταλάβει, ελπίζω να μπορέσεις εσύ...σ' ευχαριστώ που απάντησες...
Φοβάμαι πολύ... :( Χρειάζομαι κάποιον να με αγκαλιάσει για να σταματήσω να φοβάμαι αλλά δεν έχω κανέναν να το ζητήσω...δεν ξέρω τι να κάνω...
Αν μπορείς μείνε να μου κάνεις λίγη παρέα...
Σε κανέναν δεν αρέσει η μοναξιά, σε καταλαβαίνω! Εγώ για να μην νιώθω μόνη ανοίγω την τηλεόραση ή τον υπολογιστή!
Θέλεις να μου πεις γιατί φοβάσαι;