Ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη.
Ναι,το θέμα είναι να αρέσω και εκεί που θέλω........
Printable View
Μην μου πτοεισαι, γιατι στη τελικη πριν απο τον ιουλιο εκανες ??? Αν ξεκινας δλδ κατα καποιο τροπο απο το μηδεν θελει υπομονη.
Πως να στο πω... βρε παιδι μου...
Και εγω αν βγω με φορμα και κοτσο και διπλα μου ειναι θηλυκο με γοβα και μινι Ε το ματι θα πεσει εκει.
Αυτο δε σημαινει οτι ειμαι και αδιαφορη.
Και εσυ θα κανεις την κορμαρα σου... αλλά δεν εχω τροπο να στο βαλω στο μυαλο οτι η ομορφη που θα σε γουσταρει Θα σε γουσταρει για Ο Λ Α σου !!!
Αυτο θα το καταλαβεις, αν πρωτα μπλεξεις με την ομορφη, κανετε σχεση, και για οποιονδηποτε λογο πες βαλεις 3 κιλα. Αν φυγει πανω σε αυτο τοτε ναι ηθελε την κορμαρα.
Εμενα προσωπικα δεν μ αρεσουν οι κοιλιακοι.
Εισαι ευφυης, εισαι ανταγωνιστικος και επιμονος ! Οπλα θετικα στη φαρετρα σου αρκει να μην σε πνιγουν οι σκεψεις.
Λογικά θα υπάρχουν και ωραίες που δεν θα τρελαίνονται για το ωραίο σώμα....
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια σου!
Όταν εννοώ ανταγωνιστικός,μέχρι θανάτου!Η νίκη είναι ο αυτοσκοπός μου.(βλέπε Ιωαννίδη στο μπάσκετ,αν και βγαίνω με αυτήν την αναφορά offtopic και ενώ είσαι γυναίκα,ανέφερα πρόσωπο από αθλητικά).....
Ελα Αντιγονη μου θα τα κανουμε λιμπα!
Αχ βρε Why, εισαι περσονα με "δραματικα - υπερβολικα" στοιχεια εκφρασης. Αυτο ειναι ιδιαιτερο και μπορει να γινει και γοητευτικο αλλά μπορει να γινει και κουραστικό.
Ασε τον θανατο στη θεση του... Εισαι νεουδι, καλα κανεις και σε προσεχεις αλλά μη βιαζεσαι για αποτελεσματα.
Ο αντρας οπως σου ειπαν και καποιοι ειναι πολυ μεγαλο ατου να βγαζει αυτοπεποιθηση, μπορει να μην ειναι μοντελο και να εχει καποιες μικρο χαριτωμενες λεπτομερειες, λακακι οταν χαμογελα, ματια αεικινητα, ελια κτλ κτλ.
Ειναι πολλα δεν ειναι ενα.
Να εχει Αυτοπεποιθηση - Δηλαδη να μην κανει μπαμ οτι θελει μονο να ακουσει ποσο κουκλος ειναι, να μην κραταει σκορ μαμησιου, να μην κραζει !!! Να μην κοιταει καθε κ***λο που περναει απο διπλα του.
Αν τα κανει ολα αυτα και τα κανει μονο με τους φιλους του ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Εμενα τουλαχ. αυτα δεν μου αρεσουν σε καποιον.
Αχ εσυ, αχ εσυ...
Εχεις χιουμορ σαρκαστικο, το οποιο το συμπαθω απιστευτα.
Δεν εισαι εσυ παιδι μου, αλλοι κυκλοφορουν ετσι.
Μην τα προσωποποιεις ολα.
Ναι, βεβαίως. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στην πραγματικότητα. Μακάρι να είχα εγώ το μπλα μπλα και την αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να κάνω κάτι με κοπέλα. Ειλικρινά Φίλε WhyAlwaysMe?, θα σε βοηθούσα πραγματικά έτσι και ήξερα και είχα τη δυνατότητα. Θα τα κατάφερνες μια χαρά.
Τι εννοείς πάνω σ'αυτό;
Με κάλυψε με την ανάλυση που σου έκανε η constant curious.Εχω γεννηθεί το 1975 και όπως καταλαβαίνεις κουβαλώ στην πλάτη μου τα διπλάσια χρόνια απο σένα.Στην ηλικία σου είχα τα ίδια μυαλά με σένα και έπρεπε να φτάσω 27 χρονών για να βρεθεί μια 20χρονη φοιτήτρια και να κάνει αυτό που θα λέγαμε "ψυχικό"..Με τον τρόπο που σκέφτεσαι δε θα καταφέρεις τον στόχο σου.Υποθέτω ότι θα με ρωτήσεις αν αυτή η φοιτήτρια ήταν μοντέλο.Οχι δεν ήταν αλλά δε με ένοιαξε κιόλας..Η γνώμη μου είναι να αφήσεις τα γυμναστήρια και να κοιτάξεις να κοινωνικοποιηθείς μέσω φίλων και γνωστών σου.Να δικτυωθείς που λέμε.Δεν έχεις κάποιους φίλους που είναι πιο ομιλητικοί απο σένα; Κάνε δραστηριότητες όπου πάει κόσμος για να περάσει όμορφα και ωραία και όχι για να φτιάξει κορμάρα.Για παράδειγμα γράψου σε ένα χορευτικό σύλλογο ή μια εθελοντική ομάδα και άρχισε να μιλάς με κόσμο.Μάθε να επικοινωνείς με τους γύρω σου.Μόνο έτσι θα πας μπροστά.
Αλλάζουμε για να αρέσουμε πιο πολύ σε εμάς τους ίδιους,ή για να αρέσουμε στους άλλους?
Εγώ νομίζω πως ισχύει πολύ περισσότερο το δεύτερο.....Σκεφτείτε το και θα δείτε.