Originally Posted by
rolen
Ναι, γράψ'τα όλα γι'αυτόν για να δώσεις να καταλάβει ο κόσμος στα θέματα που άνοιξες πως έχει η κατάσταση. Είναι σημαντικότατες λεπτομέρειες αυτές και να ξέρεις ότι έτσι ο κόσμος εδώ θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο απο το να ρωτάς ότι ρώταγες και πριν. Δε θα σε παρεξηγήσουν οι χρήστες επειδή αυτός σου έλεγε αυτά, ή οτιδήποτε άλλο και σε επηρέασε. Αυτός θα εκτεθεί, όχι εσύ. Ίσως και νιώθεις άβολα επειδή όπως λες δεν έχεις κάνει τίποτα με κοπέλα. Εγώ φίλε μου είμαι σε χειρότερη κατάσταση απο σένα.
Μιάς και ξεκόψατε απ'αυτόν, πως και ακόμα έχεις επηρρεαστεί απ'τα λεγόμενά του και νιώθεις άβολα να μιλάμε γι'αυτόν; Αφού είναι παρελθόν αυτός. why, το αναλύω γιατί είναι η ουσία του προβλήματος που σε βασανίζει και θέλω πολύ να σε βοηθήσω, όπως κοι οι υπόλοιποι απ'τον χώρο εδώ. Δε χρειάζεται να θυμώνεις μαζί μου. Εγώ ποτέ δε σε υποτίμησα, δε σε ειρωνεύτηκα, δε σου είπα να πας με κοπέλα που δε γουστάρεις. Να πας με κοπέλα που θέλεις και όχι με το ζόρι με κάποια που δεν θέλεις. Εγώ στα λέω φιλικά χωρίς να στη λέω φυσικά και ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες μαζί μου.