Quote:
Originally posted by basia
καλημερα σε ολες.
εχω να ανακοινωσω οτι η βαρβ και η μαρια απο την ροδο η απο οπου αλλου ειναι η κοπελα εχουν βαλθει να μας τρελανουν.
τσαγια, μυλοξυδα, διαδρομο, σπιρουλινα, reductil, xenical ανεβασμα μεταβολισμου, κατεβασμα μεταβολισμου..........νομιζα πως εγω ειχα μεταπτυχιακο σε οτι αφορα διαιτες και θερμιδες αλλα βλεπω οτι για μια ακομα φορα ειμαι πολυ πισω......
δωστε μου ομως ρε κοριτσι ενα τιτλο να μη φυγω παραπονεμενη, ολα εσεις θα τα παρετε πια, γιαυτο δεν χανετε, ειστε αχορταγες.
ρε κοριτσια τι αλλο θα κανουμε επιτελους, βαρεθηκα.
εγω την Παρασκευη εβαλα τον αντρα μου και κατεβασε το DVD της Πετρουλακη για κοιλιακους και χερια, αγορασα και στρωμα και βαρακια και εχθες το πρωι με το που ξυπνησα αρχισα να κοπανιεμαι μην με πιασει και η ζεστη.
μου αρεσε πολυ. σημερα ειμαι πιασμενη παροτι παω και γυμναστηριο. σκεφτομαι να παω 3 φορες γυμναστηριο και 3 φορες να κανω αυτο. ειναι 30 λεπτα και μεχρι να καταλαβει η κορη μου τι κανω τελειωνει.
λες αυτο με το κλαμα να πιασει για τον παιδικο? γιατι γινομαι και πολυ Μαρθα Βουρτση αν θελω αλλα δεν ξερω αν θα πιασει εδω......