Quote:
Originally posted by RENE
γεια σας κοριτσια! τι κανετε? κανενα νεο εχουμε η ειμαστε ακομα σε διαθεση διακοπων ολοι? ολα οκ με μενα! ατυχης εγκυμοσυνη αλλα παμε παρακατω! σημερα πηγα πηρα τις ορμονικες μου και ειναι ολα οκ! ο ενδοκρινολογος μου ειπε πως δεν θελει να μου δωσει αντισυλληπτικα και μου εγραψε κατι χαπια για διαβητικους. μου ειπε οτι δεν εχω διαβητη η κατι τετοιο και να μην ανησυχω απλα λεει ενεργοποιουν τις ωοθηκες και ειναι πολυ πιθανο να εχω κανονικα περιοδο με αυτα. κουφαθηκα λιγο βεβαια αλλα γιατροσ ειναι κατι παραπανω ξερει!
καληνυχτα κουκλες τα λεμε αυριο! φιλακια
εγώ δεν κουφάθηκα καθόλου!ξέρω οτι οι πολυκυστικές έχουν να κάνουν με τα επίπεδα ινσουλίνης και το ζάχαρο στο αίμα, και μου το πρότεινε κ εμένα ο γυναικολόγος μου,αλλά δεν μου τα έδωσε ο ίδιος με έστειλε στον ενδοκρινολόγο ο οποίος τελικά δεν μου τα έδωσε γιατί θεώρησε οτι με λίγη δίαιτα δεν θα χω πρόβλημα κ οτι δεν μου χρειάζονται προς το παρόν.πάντως πολλού γιατροί το προτείνουν τελευταια κ δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ πιο σωστή λύση απτα αντισυλληπτικά που δεν κάνουν κ τίποτα .τουλάχιστον στις περιπτώσεις που μετά από εξετάσεις δεν φταίει τόσο κάτι ορμονικό αλλά ο γιατρός επιμένει οτι φτάίνε τα κιλά κ ο τρόπος ζωής μπορεί αυτό το χάπι να προσφέρει κάτι σε σχέση με το να κοντρολάρει τα επίπεδα ινσουλίνης(δεν ξέρω αν το λέω σωστά) ο πατέρας μου που έχει διαβήτη παίρνει χάπια παρόμοια αλλά πιο ισχυρά ανάλογα για το δικό του βαθμό.