click μου μπράβο!!!!!
χτες πηγα κανονικά κ ελπίζω να πάω κ σήμερα κ αύριο!αντε γιατί οπου να ναι θα με μετρήσουν!
Printable View
click μου μπράβο!!!!!
χτες πηγα κανονικά κ ελπίζω να πάω κ σήμερα κ αύριο!αντε γιατί οπου να ναι θα με μετρήσουν!
α, και κατι ακομη, ειχα ρωτησει καποια στιγμη γυμναστη τι να κανω με τα ψωμακια μου και μου ειπε οτι το προβλημα δεν ειναι τα ψωμακια αλλα οι γλουτοι, οτι αν φτιαξω δλδ τους γλουτους θα "ανεβει" και το ποδι και δεν θα κανει την αντιαισθητικη γωνια...
ελπιζω να το καταλαβες ετσι οπως το περιεγραψα!!:starhit:
καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!:thumbup:Quote:
Originally posted by granita
click μου μπράβο!!!!!
ευχαριστώ!
εγω σημερα παντως βαριεμαι να βγω εξω...κανει κρυοοοοοQuote:
Originally posted by eleni1201
Εγώ πάντως που εχω το πρόβλημα αυτό ακριβώς, κατάλαβα απόλυτα:wink1::thumbup:Quote:
Originally posted by absolute
α, και κατι ακομη, ειχα ρωτησει καποια στιγμη γυμναστη τι να κανω με τα ψωμακια μου και μου ειπε οτι το προβλημα δεν ειναι τα ψωμακια αλλα οι γλουτοι, οτι αν φτιαξω δλδ τους γλουτους θα "ανεβει" και το ποδι και δεν θα κανει την αντιαισθητικη γωνια...
θα δω πιο μετα!
λεω να κανω στεπ στο σπιτακι μου και τις ασκησουλες!!!:starhit:
Quote:
Originally posted by eleni1201
Εγώ πάντως που εχω το πρόβλημα αυτό ακριβώς, κατάλαβα απόλυτα:wink1::thumbup:Quote:
Originally posted by absolute
μμμμμ δε νομιζω να ισχυει αυτο....
μια κοπελα στο γυμναστηριο εχει το ιδιο θεμα και ενας γυμναστης της ειπε αυτο ακριβως με τους γλουτους.
την ωρα που μου το ελεγε,μου φανηκε πολυ περιεργο και ρωτησαμε καποιον αλλο γυμναστη του ιδιου γυμναστηριου παντα,ο οποιος εβαλε τα γελια.....
δεν ξερω πως ειναι το σωμα σου αλλα γενικα το τοπικο παχος δυσκολα καταπολεμιεται και κυριως με πολυ αεροβια.αλλα και παλι,δεν υπαρχει καποιος μηχανισμος για να καψεις λιπος σε συγκεκριμενο μονο σημειο.
ΧΑ! ΟΧΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΙΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΩΝΕΙΑ! Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΠΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ!! ΤΟ ΛΙΠΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΚΑΨΕΤΑΙ" ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ Η ΝΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΤΕ!
ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΙΦΘΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ, Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΩΣΤΗΣ-ΑΕΡΟΒΙΑΣ-ΑΝΑΕΡΟΒΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ!
ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ Μ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΕΙΧΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΠΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ "ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ!!! ΝΑ ΚΙΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!:blush:
παντως εγω οταν σφιγγω τους γλουτους ενω ειμαι ορθια,πλαγια φαινεται μια ωραια καμπυλη,οχι ψωμακι..
αν τους αφησω χαλαρους(οπως ειναι δλδ :smilegrin: ) το ψωμακι προεξεχει...
προφανως δε μιλαμε για κανενα ψωμακι τερας...γιατι οντως αν μιλαμε για ψωμακι-ΨΩΜΑΡΑ,δλδ τοπικο παχος, τοτε δυσκολα μαζευει και σουπερ γλουτους αν φτιαξει κανεις.
ΧΑ! ΕΕ ΕΝΤΑΞΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΜΙΛΕΜΕΝΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΗΜΑΤΑΚΙΑ!!
freedom μπορεις να μη γραφεις με κεφαλαια???
ευχαριστω:)
οκ! τα ελληνικα ειναι απαραιτητα η μπορω και με λατινικουσ χαρακτηρεσ??
οχι greekilish!ελληνικα!
Σημερα
35 λεπτα διαδρομο
10 λεπτα στεππερ
βαρακια για τα χερια
κοιλιακους
ραχιαιους
βαρη σε ολο το σωμα
Υoga σημερα
γυμναστηριο κ σήμερα