καλημέρααα!!Ζυγίστηκα κι εγώ πριν κλείσω βδομάδα στη δική μου ζυγαριά και με έδειξε 88(!!!!)...αλλά δε θέλω να αλλάξω το τικεράκι μου μη το γρουσουζέψω..τη Τρίτη που θα πάω στο διαιτολόγο θα ξέρω σίγουρα, αν και εκεί ζυγίζομαι απόγευμα...
Printable View
καλημέρααα!!Ζυγίστηκα κι εγώ πριν κλείσω βδομάδα στη δική μου ζυγαριά και με έδειξε 88(!!!!)...αλλά δε θέλω να αλλάξω το τικεράκι μου μη το γρουσουζέψω..τη Τρίτη που θα πάω στο διαιτολόγο θα ξέρω σίγουρα, αν και εκεί ζυγίζομαι απόγευμα...
-200 και κατεβηκα παλι εκει που ημουνα, δηλαδη στο 106.7 ετσι για να μη μπαινω στον κοπο να αλλαζω τικερακι..
καλημερα κοριτσια
dew μια απο τα ιδια, τα 'χω παρει στο κρανιο, αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να με ριξει κατω.
ο οργανισμος μας μαλλον αντιστεκεται, εγω εχω και προεμμηνορρυσιακο συν τοις αλλοις.
υπομονη, θα ξεκολλησει.
φοβερο ρια ευχαριστω... μεχρι και τις μαρκες εχει...
ria αυτό τον οδηγό διατροφής, έχεις βρει τρόπο να τον κατεβάσεις σε .pdf ?
Αν ναι να σου δώσω το email μου να μου τον στείλεις?
murcielago ria loukoumaki και Βασω μπραβο για τις απωλειες!
Ria ευχαριστουμε για το site πολυ καλο!
Σημερα στα ιδια κιλα ακριβως.Χθες βραδυ πηγα σινεμα κι εφαγα ελαχιστα ποπ κορν (μια χουφτα και ουτε) αλλα τα εφαγα αρκετα αργα.Εριξα τρελο περπατημα ολη μερα.Και λεω σημερα δε θα εχω εστω και -100γρ.Αλλα μαλλον ουτε κι εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος (penelope δικιο εχεις που εκνευριζεσαι :P).Για μια χουφτα ποπ κορν (πως λεμε για μια χουφτα δολαρια).:P
Ναι ρε Constance. Ελεος ρε συ! Τπτ να μην φαμε δλδ. Βραδυνο μονο με γιαουρτι η φρουτα...
Σε μενα μετραει και τι ωρα εφαγα.Να χθες που εφαγα αυτο το ελαχιστο αργα αμεσως με τιμωρησε.Αφου λεω ρε Πηνελοπη, οταν αρχισουμε να τρωμε πλεον για να συντηρουμαστε που θα ειναι σιγουρα παραπανω, θα παρουμε κιλα δε γινεται!:P
παρακαλω καλε!!! δε κανει τιποτα :)
το κακο είναι όντως οτι δε μπορώ να το κατεβάσω... εχετε εκτυπωτη? αν πατησει κανεις εκτυπωση λετε να βγεί?... ειναι λίγο δυσαναγνωστο ετσι γμτ!!
Τα κατάφερα.. είμαι μια μαιμού τελικά χαχαχα
Λοιπόν ζητάει account από facebook για να σου κάνει ψιλοspam. Εγώ έχω και δεύτερο λογαριασμό για να ένα παιχνιδάκι που έπαιζα και έκανα register με αυτό το λογαριασμό. Μετά πάτησα εκτύπωση και το έσωσα σαν pdf. (είχα δοκιμάσει και εκτύπωση χωρίς register αλλά μου έσωσε μόνο 8 σελίδες...)
Όποιος δε θέλει να παιδεύετε ας μου στείλει με u2u το email του να του το στείλω :D
α ρε αστεριιιιι στελνω u2u !!!!!!
Αχ παιδιά άκυρο με το mail. Είναι 90mb και δεν με αφήνει. Όποιος θέλει μπορούμε να προσπαθήσουμε με msn.
κανε με add dew
http://www.ede.gr/pdf/pdf/EDE_short_guide.pdf
υπαρχει κι αυτό,δεν ξερω αν ειναι ακριβως ιδιο
cat ...ευχαριστουμε... αλλά μάλλον αυτός είναι πιο περιεκτικός...
dew, τι λες αν το ανέβαζες σε rapidshare η megaupload κ.λ.π. ? θα ήταν ευκολότερο για όλους. Μπορείς?