ησουν "τυχερη" καλη μου.
οι ελληνες σε γενικες γραμμες ειναι βαθια ρατσιστες.
το οτι υπεθεσες σημερα οτι αυτος ο ανθρωπος ηταν απο αλλη χωρα, δε σημαινει απολυτως τιποτα.
Printable View
ησουν "τυχερη" καλη μου.
οι ελληνες σε γενικες γραμμες ειναι βαθια ρατσιστες.
το οτι υπεθεσες σημερα οτι αυτος ο ανθρωπος ηταν απο αλλη χωρα, δε σημαινει απολυτως τιποτα.
ναι πολινα μου,χιχι ακομα κ το πονο μου ξεχασα κ χαμογελασα! αλλα βρε καλη μου ουτε το ωραια μου κυρια κανε στην ακρη δε χρειαζοταν! ηταν πολυ μακρια μου οταν στουκαρε στο σκαλακι ο κυριος! απλα ηθελε κατι να πει να κρυψει τη βλακεια του
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
viva μου μην σκας με τον καθε πικροχολο ........... Μονο των άλλων την καμπουρα βλεπουν τη δικη τους δεν την βλεπουν ......... Οσο για το ρατσισμο κοριτσια των εχω βιωσει στο μαξιμουμ στα ελληνικα μαγαζια : "για σας ειναι? δεν εχουμε στο νουμερο σας ........."και σε κοιτανε με ενα υφος υποτιμητικο............ αυτο τα λεει ολα ..........Αλλα δεν μασαμε ......... Χαμογελάμε και παμε παρακατω........
επειδη αυτο με τα μαγαζια οντως συμβαινει, μια λυση ειναι τα μαγαζια που διαλεγεις ο,τι θελεις μονη σου και πας στο δοκιμαστηριο χωρις να ανακατευονται υπαλληλοι.
αυτο με τα μαγαζια δε το εχω συναντησει γιατι παω μονο σε μαγαζια για παχουλες κ οι κοπελες που τα εχουν ειναι πια φιλες! μου. αλλα κατι τετοιο ειχα παθει μια φορα στα 18 μου οταν πηγα για συνεντευξη για πωλητρια σε ενα μαγαζι με ρουχα που ηταν μονο για αδυνατες!!! χιχιχι μα για πολυ αδυνατες σχεδον παιδικα νουμερα,απο την αγγελια βεβαια δε το ηξερα.λοιπον η κυρια εκει με κοιταγε απο πανω μεχρι κατω κ ναι μεν δεν ειπε κατι κακο αλλα στο αστειο πεταξε τη σποντα της.ειπε το κλασικο θα σε ιδοποιησουμε κοριτσι με τα μαυρα! αντι να πει για τα κιλα ειπε γι τα μαυρα.αλλα απο τοτε μεχρι κ σημερα δε το ειχα ξανανιωσει αυτο το ρατσισμο. κ σε συνετευξεις για δουλεια προσεχω πια πολυ που θα παω,τις απορυπτω πριν με απορυψουν
αυτο με τα μαγαζια δε το εχω συναντησει γιατι παω μονο σε μαγαζια για παχουλες κ οι κοπελες που τα εχουν ειναι πια φιλες! μου. αλλα κατι τετοιο ειχα παθει μια φορα στα 18 μου οταν πηγα για συνεντευξη για πωλητρια σε ενα μαγαζι με ρουχα που ηταν μονο για αδυνατες!!! χιχιχι μα για πολυ αδυνατες σχεδον παιδικα νουμερα,απο την αγγελια βεβαια δε το ηξερα.λοιπον η κυρια εκει με κοιταγε απο πανω μεχρι κατω κ ναι μεν δεν ειπε κατι κακο αλλα στο αστειο πεταξε τη σποντα της.ειπε το κλασικο θα σε ιδοποιησουμε κοριτσι με τα μαυρα! αντι να πει για τα κιλα ειπε γι τα μαυρα.αλλα απο τοτε μεχρι κ σημερα δε το ειχα ξανανιωσει αυτο το ρατσισμο. κ σε συνετευξεις για δουλεια προσεχω πια πολυ που θα παω,τις απορυπτω πριν με απορυψουν
viva και στα μαγαζια για παχουλες ρατσισμος υπαρχει αν το καλοσκεφτεις ......... Εχω δωσει μια μικρη περιουσια σε αυτα τα μαγαζια ....... Εκμεταλευονται το προβλημα και οι τιμες ειναι εξωφρενικα υπερβολικες ......... Ειναι ενα ειδος ρατσισμου και αυτο !
συμφωνω αλλα ο ρατσισμος ξεκιναει απο τις εταιριες,βιοτεχνιες που παραγουν τα ρουχα,οχι απο τους εμπορους που τα πουλανε. κοιτα σιγουρα χρειαζεται περισσοτερ υφασμα αρα ανεβαινει η τιμη αλλα οχι βεβαια οπως το εχουν ξεφτιλησει εδω στην ελαδα.
Σε συγκεγκριμένη εταιρεια viva που εχει ρουχα νεανικά και κομψά για υπερβαρα άτομα η εταιρεια τα διοχετευει σε τριπλασια τιμη. Οσο για το κοστος σχεδον τουε ερχεται το ιδιο γιατι αγοραζουνποσοτητες υφασματος . Απλα πονταρουν στο στανταρ πελατολογιο τους, που δεν εχει αλλη επιλογή ......
Στην Ολλανδια και στη Ν.υορκη απο προσωπικη πειρα .....υπαρχουν εσωρουχα sexy ,πανεμορφα και σε ολα τα μεγεθη σε φυσιολογικες τιμες ........εδω κατι αναλογο η τιμη ειναι υπερδιαπλασια χωρια οτι πρεπει να ιδρωσεις για να βρεις κατι καλο!!
ετσι ειναι τα πραγματα κ κριμα πραγματικα. αλλα κ οι καταστηματαρχες δεν ευθηνονται,ακριβα αγοραζουν ακριβα πουλανε. τωρα με τη κριση δε ξερω ισως βαλουν μυαλο αυτοι απο τους οποιους ξεκιναει το προβλημα.αλλα κ να ραψεις παλι δε συμφερει.εγω ειμαι μοδιστρα αλλα σπανια ραβω τα ρουχα μου.τα υφασματα ειναι πανακριβα! μονο οταν καποις φορες κανω τη βολτα μου στην αθηνα περνω καποια φτηνα υφασματα κ παιζω λιγακι.
ξέρει κανείς αν έχει ακόμη εκπτώσεις? σκέφτομαι να παω να ψωνίζω αύριο!
Ciciliana νομίζω οτι ειναι εως τέλη Φλεβάρη , οποτε μποριες να πας για ψώνια .....
ω thanks Alma...:starhit:
ψωνια κ γω τοτε αυριο, 2 νεα nike παντελονακια, θα πεσει πολυς ιδρωτας.
τα εχω λιωσει τοσο τα παλια, πλυνε-βαλε ολο το χρονο. καιρος να πολλαπλασιαστουν!