Ολοι μας έχουμε τα σκαμπανευάσματά μας.
Στο εύχομαι καλή μου να βρεις σύντομα ραντεβου. Θα του πεις ένα περίπου το ιστορικο σου και λογικά θα σου γράψει τις απαρέτητες αναλύσεις.
Printable View
Ολοι μας έχουμε τα σκαμπανευάσματά μας.
Στο εύχομαι καλή μου να βρεις σύντομα ραντεβου. Θα του πεις ένα περίπου το ιστορικο σου και λογικά θα σου γράψει τις απαρέτητες αναλύσεις.
Έκλεισα!!! 10 Ιουνίου ενδοκρινολόγο και 22 παθολόγο. Πάλι καλα :)
22 Εχω και εγώ ραντεβού στον χειρούργο μου και στην διατροφολόγο μου!!!!!! Αντε μαζί θα γυρίσουμε και να πούμε τα νέα μας!!!!
Ωραία!!! Κι ελπίζω να είναι πολύ καλά τα νέα μας!!!
Πήγα στην εξέταση και επέστρεψα!!!!!! Απόψε θα σας τα γράψω γιατί τώρα ο μικρός μου θέλει να δει παιδικά στον υπολογιστή!!!!
Πωλινάκι απο το υφος , υποψιαζομαι πολυ καλα νέα!!!!!!
Θα περιμένουμεεεε :)
Καλησπέρα και πάλι!!!!
Λοιπον, θα σας τα γράψω περιλυπτικά!
Η ζυγαριά της με έδειχνε 104.6, όμως δεν μπορώ να ξέρω την απόκλιση από την δικιά μου και έτσι δεν το λαμβάνω και πολύ υπόψιν.
Ο μεταβολισμός στα ύψη!!!! 1813 θερμίδες ημερισίως σε κατάσταση ηρεμίας!!!!!!
44.4% λοίπος στο σώμα.
Σηζητήσαμε αρκετά και καταλύξαμε πως η διατροφή μου, ή μάλλον καλύτερα ο συνδιασμός διατροφών μου δεν ήταν σωστός, γιατί η διατροφολόγος στο νοσοκομείο μου είχε πει να τρώω χωρίς συνοδευτικό το φαγητό μου, ενω τελικά το σωστό θα έπρεπε να το συνοδεύω με κάτι για να καλύπτω όλες τις κατοιγορίες τροφών.
Μου έκανε ένα διατροφολόγιο με τους σωστούς συνδιασμούς και με βάση το τί θέλω και πρέπει να τρώω, και μου είπε ότι θέλει να κρατάω ημερολόγιο με το τί τρώω και τί πίνω και περίπου πόσο για να το συγκρίνουμε με το διαιτολόγιο και να το προσαρμόσουμε ανάλογα στις ανάγκες μου στην επόμενή μας συνάντηση. Μου τόνισε πως μπορώ να αλλάξω τις μέρες, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τους συνδιασμούς της μέρας!
Είδε και τις αιματολογικές μου και μου είπε πως είναι πολύ βελτιωμένες σε σχέση με τις προ σληβ αναλύσεις.
Την ρώτησα περίπου τί ποσοστο λοίπους πρέπει να έχει ένα σώμα, και μου είπε πως και 30% να πέσω, για μένα θα είναι πολύ καλό. Την ρώτησα και για τα κιλά, και μου είπε πως με τα δικά μου δεδομένα, και 85 κιλά να πάω, αν και θα είμαι πολύ πιο πάνω από 25ΒΜΙ, το σώμα μου θα λειτουργεί σαν να είναι 60.
επίσεις μου είπε πως το σώμα συνίθως θεωρεί φυσιολογικό βάρος για αυτό, το βάρος που ήταν τα πιο πολλά του χρόνια, και συνήθως εκεί κάνει στάση για αρκετό καιρό. Δηλαδή εμένα από την στιγμή που το σώμα μου είναι για τα πιο πολλά του χρόνια άνω των 100, θα δυσκολευτώ να πέσω κάτω των 100, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μένα, αλλά θα πέσω. Αυτό μου το επιβεβαίωσε.
Από αύριο πρωί λοιπόν ακολουθώ το νέο διαιτολόγιο και έχουμε ξανά ραντεβού στις 22 του μήνα το μεσημέρι, την ίδια μέρα που έχω ραντεβού στον γιατρό μου και στην άλλη διατροφολόγο. Ετσι θα μπορέσω να ξέρω και αν έχει απόκλιση η ζυγαριά της αφού θα μπορώ να την συγκρίνω με αυτήν της άλλης διαιτολόγου και του γιατρού μου.
Πάντος της άλλης διαιτολόγου θα της πω ότι πήγα ιδιωτικά, και ότι ενώ αυτή μου είχε πει όχι συνδιασμούς τροφών, και όχι συνοδευτικά κτλ κτλ κτλ, αυτή που πήγα καθώς και άλλα σληβάτα άτομα που γνώρισα μου είπαν κάτι τελείως διαφορετικό. Και θα το αναφέρω και στον γιατρό, για να το τσεκάρει, μην γίνετε το ίδιο λάθος και με τους υπόλοιπους.
Αφού λοιπόν ο μεταβολισμός μου είναι πολύ καλός, και θα ακολουθώ σωστό διατροφολόγιο, ελπίζω πως μέσα σε αυτές τις 2 βδομάδες θα δω μια διαφορά 2 κιλών τουλάχιστον!!!
Φιλάκια λοιπον! Θα τα πούμε αύριο πια!
Καληνύχτα
Μπράβο , Πωλινάκι!!! Πολύ καλά νέα!!!
Επιτέλους ξανά άναψε το φως στο τούνελ! :tumble:
Ουφ, δεν μπορώ το σκοτάδι της απελπισίας! :yes:
Τι συνδυασμούς πρέπει να κάνεις; Πρωτείνες με υδατάνθρακες;
Είδες Πωλινάκι μ που καθόσουν και στεναχωριόσουν; :bouncy:
Χμμ κάτι μου λέει ότι αρχίζει μια μεγάαααλη κατηφόρααα! :yes:
Δέστε τις ζώνες σας!χαχα :lol:
πολυ καλα νεα πωλινακι :)
καλη συνεχεια !!
Πολύ ευχάριστα τα νέα Πωλινάκι!
Ο μεταβολισμός σου είναι σούπερ!!!!!!!
Να μας γράφεις τι τρως έτσι?
Να δούμε κ εμείς τον συνδυασμό των τροφών!
Καλημέρα κορίτσια μου!!! Τί μου κάνετε? (Να τα θαυμαστικά μου, ξαναεπέστρεψαν!!!!) χαχαχαχαχαχαχα
Αγγελική μου περίπου ναι. Οπως θα γράφω στο τετράδιο μου το τί τρώω κάθε μέρα, θα σας το γράφω και εσάς, το πρόβλημα είναι σε πιο θέμα να τα γράφω? Εχουν ανοιχτεί τόόόόσα πολλά..... Καμιά ιδέα? Ε break μου?
Loli μου με βάση τα λεγόμενά της θα είναι δύστολη η κατηφόρα και χρονοβόρα, ειδικά μέχρι να φύγω από το 3ψίφιο!!!!
θα δείξει. Σε λίγο θα ζυγιστώ και θα ξεκινήσω από τα σήμερα για 2 βδομάδες να δούμε τί αποτέλεσμα θα έχει.
Σε ευχαριστώ πολύ σμαρτ μου!!!
Κουκουτσάκι μου, τώρα περιμένουμε τα δικά σου καλά νέα!!!!
Φιλάκια!
Πολύ καλημέρα! Ευχάριστα τα νέα σου, τα είπαμε και στο τηλέφωνο χθες και σε ευχαριστώ για τη βοήθεια.Quote:
Originally posted by polinaki1983
επίσεις μου είπε πως το σώμα συνίθως θεωρεί φυσιολογικό βάρος για αυτό, το βάρος που ήταν τα πιο πολλά του χρόνια, και συνήθως εκεί κάνει στάση για αρκετό καιρό. Δηλαδή εμένα από την στιγμή που το σώμα μου είναι για τα πιο πολλά του χρόνια άνω των 100, θα δυσκολευτώ να πέσω κάτω των 100, θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από μένα, αλλά θα πέσω. Αυτό μου το επιβεβαίωσε.
Πέρασα το δημοτικό ως σπιρτόξυλο, το γυμνάσιο-λύκειο με 60 κιλά, και από τότε έβαζα δυο-δυο τα κιλά μέχρι τα 30 που πέρασα τα 80 και ξεκίνησα δίαιτες/ινστιτούτα/φάρμακα/ματζούνια γμε αυξομειώσεις γιογιο, φτάνοντας το 2000 στο τριψήφιο όπου και παρέμεινα μέχρι την επέμβαση. Δεν υπήρξα ποτέ σταθερή σε κάποιο συγκεκριμένο βάρος. Αν εξαιρέσω τις εγκυμοσύνες, δεν υπήρξε άλλη περίοδος στη ζωή μου με τόσο σταθερότητα στο βάρος (μόνο στις εγκυμοσύνες, εκεί έδωσα ρέστα μένοντας σταθερή στα κιλά και τις δύο φορές, ακόμη και μπαίνοντας - βγαίνοντας στο μαιευτήριο!)
Ίσως να ισχύει αυτό που λέει η διατροφολόγος σου σε άτομα που όντως είχαν μείνει σταθερά για πολλά χρόνια. Αλλά και πάλι, η μεγαλύτερη σταθερότητά μας ήταν σε πολύ μεγάλα νούμερα, και ελπίζω να μην έχει απόλυτο δίκιο!