Ε ναι! Εμένα δεν με έχει βοηθήσει κανένας...
Printable View
Ο Δήμος νομίζω δεν δίνει ζωοτροφές σε όσους προσέχουν αδέσποτα/γάτες;
Φαντάζομαι ότι όλο αυτό θα σε νευριάζει και θα σε στρεσάρει. Μη μασάς Κυκνε μου είσαι καλός άνθρωπος.
Όχι γιατί κι οι υπόλοιπες φιλόζωες που υπάρχουν στην γειτονιά φροντίζουν άλλα αδέσποτα (είναι πολλά, ζωή να 'χουν), στειρώνουν οπότε κι αυτές δυσκολεύονται οι γυναίκες... Και μόνο που έχουν αναλάβει κι αυτές κάποια είναι μεγάλη δουλειά...
Δεν ξέρω αν διάβασες στο "πώς αισθάνεσαι" που γράφω για έναν γατούλη που αρρώστησε... Γι' αυτόν ναι, βοήθησε μια φίλη της μαμάς μου που τ' αγαπάει κι αυτή κι ευτυχώς γιατί η θεραπεία του είναι γύρω στο κατοστάρικο...
Διάβασε πάνω. Είσαι πολύ άξια καρδιά <3
Δεν υπάρχει κάποια επίσημη φιλοζωική για ν' απευθυνθώ...
Τώρα όσο για το οικονομικό θέμα, για το τάισμα τα βγάζω πέρα αλλά αν χρειαστούν γιατρό εκεί όντως ζορίζομαι αλλά τι να κάνω; Αν δεν τον πήγαινα στον κτηνίατρο θα πέθαινε αφού δεν μπορεί να φάει... Δεν μου πάει η καρδιά...
Α δεν ξέρω ! Εγώ μια χαρά μπήκα. Λες να κράσαρε;
Ποιος ξέρει ίσως είχε πέσει το σύστημα.
Ναι, ίσως... Αυτό θα μας το πει κάποιος που ξέρει καλύτερα από υπολογιστές... Τουλάχιστον μπόρεσα τώρα και δεν πέρασε ολόκληρη η μέρα γιατί μου κάνει καλό να γράφω εδώ... Και ξύπνησα κατά τις 18:00 από μεσημεριανό ύπνο και νιώθω πιο έντονη μελαγχολία απ' ότι συνήθως, το παθαίνω μερικές φορές όταν κοιμάμαι το μεσημέρι...