Απλά σου εύχομαι ποτέ να μην βρεθείς στη θέση μου, εσύ η όποιος άλλος... εύγε.. μάλλον σου θυμίζω κάποιον που ξέρεις για να με ξέρεις (?) τόσο καλά αλλά δεν θα το μάθεις ποτέ ούτως η άλλως.
Printable View
insect νομιζω οτι η επιθετικοτητα που βγαζεις δεν θα σε βοηθησει να βρεις φιλους. καταλαβαινω οτι μπορει να αισθανεσαι πληγωμενος κ παραμελημενος, αλλα νομζιω οτι κανεις λαθος στον τροπο που προσεγγιζεις τους ανθρωπους.
φιλικα
Χαίρομαι (...) που με καταλαβαίνεις. Είσαι ο πρώτος άνθρωπος που το καταλαβαίνει αυτό, οτι αισθάνομαι πληγωμένος και παραμελημένος.
Στη ζωή μας έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που να μας καταλαβαίνουν. Ειλικρινά θέλω να προσπαθήσω να αλλάξω λίγο, να προσεγγίσω καλύτερα τους αθρώπους που με ενδιαφέρουν, να μάθω από τα λάθη μου. Ελπίζω κάποια στιγμή να το έχω καταφέρει.
λολ ομως για την υπογραφη? :DDDDDDD
Βρε ινσεκτ εισουν καλυτερα οσο επαιρνες τα φαρμακα σου?Μπορει να τα χρειαζεσαι δεν ειναι ντροπη,ολοι εχουμε παρει φαρμακα και περνουμε.Ταλαιπωρισε καιρο τωρα ειναι κριμα και εισαι νεαρος αντρας βαλε τα δυνατα σου,κανε κατι.
1ον βγάλε το quote
2ον καμία σχέση (το μόνο που μου λείπει είναι λίγη παρέα, εκτός κι αν νομίζεις ότι σκέφτομαι πως είμαι ο διάολος η οτι με παρακολουθει κανενας οπως σκεφτομουν οταν με ποτισαν).
τι ειναι το κβοτ?την παραθεση ενοεις?ρε σε συμπαθω καταβαθος δεν μαρεσει να ταλαιπορισε ετσι.
ναι η παράθεση! να'σαι καλά που με συμπαθείς. οτι δίνεις παίρνεις απο μένα.
σημ: thanks γλυκια μου :)
Μπορει να διαφωνουμε σε μερικα θεματα αλλα εσενα σε σιμπαθω πολυ δεν σου κραταω κακια.Εσυ μου κρατας?:P
αυτο τωρα πως σου ηρθε?
Mε αγαπας δλδ?
Ουτε εγω αλλα δεν ειναι πολυ ακριβες οι λεξεις αγαπης και τα γλυκολογα.Δεν ειναι παγοκωλονα:P
Tους αγαπαω ολους εγω...
αυτη ηταν η τελευταια φορα που σου γραφω Ινσεκτ.
Ειτε το πιστευεις ειτε οχι εχω βρεθει στη θεση σου..βρεθηκα σε μια αγνωστη πολη δεν ηξερα κανεναν στη δουλεια με πιεζαν αφανταστα και στο τελος εμεινα και χωρις δουλεια ,εφτασα να με το ζορι να πληρωνω τις υποχρεωσεις μου..περπατουσα καθε μερα 2 χλμ για να παω και να γυρισω απο τη δουλεια και αλλα πολλα!
εχω ζησει κι εγω ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ φιλε μου..και προσπαθησα πολυ να τα καταφερω..
Σου γραφω την δικη μου γνωμη με βαση αυτα που διαβαζω απο σενα ενα χρονο τωρα.
Δεν εχω ανεξαντλητη διαθεση ουτε και ορεξη και νιωθω οτι δεχομαι ειρωνια (τυπου "ευγε").Κανε ο,τι σε φωτισει ο Θεος!πολλα φιλια και καλη συνεχεια ευχομαι.
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΚΙ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ:Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!