σουρκουνα εχεις δικιο... ομως (δυστυχως) δεν μπορεις κ να εχεις την καριερα σου (το οποιο συνεπαγεται να λειπεις απο το σπιτι, να πρεπει να αναλαβει κ ο αντρας δουλειες στο σπιτι γτ εσυ δεν προλαβαινεις κτλ) κ να περιμενεις να αναλαβει ο αλλος ολα τα εξοδα του κοινου σας βιου.... δυστυχως στις σχεσεις η κυριαρχει το μοντελο των ρολων (γυναικα-νοικοκυρα, αντρας-κουβαλητης) ή της ισοτητας (στις ευθυνες, στις υποχρεωσεις, στις δουλειες, στα εξοδα)... νομιζω ότι αυτο που ειχε η μαμα μου στο μυαλο της ήταν τα θετικα που ειχε εκλαβει ως νοικοκυρα (δεν ασχοληθηκε ποτε με το "πως" θα πληρωθουν οι λογαριασμοι, ότι ηθελε απλα το ζητουσε κ αν οχι την ιδια στιγμη σιγουρα αργοτερα το ειχε, οταν κυκλοφορει με τον μπαμπα μου ακομα κ τωρα δεν παιρνει ουτε κινητο,ουτε κλειδια, ουτε πορτοφολι τιποτα γτ "σαφεστατα" αφου εχει τον μπαμπα μου δεν χρειαζεται τιποτα αλλο μαζι της κτλ) αλλα κ τα θετικα που σου παρεχει η εργασια (εναν καλο τραπεζικο λογαριασμο, εξωσπιτικα ενδιαφεροντα κτλ). Απλά δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας... το να εισαι ανεξαρτητος κ αυτονομος δεν αφορα μονο τα χρηματα.... δεν μπορω να λειπω ολη μερα στην δουλεια και να περιμενω να με βοηθαει ο αντρας μου στις δουλειες του σπιτιου γτ δεν προλαβαινω, κ απο την αλλη να περιμενω ο μισθος μου να μενει καθαρα στην τσεπη μου γτ ο αντρας "πρεπει" να φερνει τα λεφτα στο σπιτι.... α! κ εννοειται ότι μεσα σε όλα αυτα η μαμα μου το'χει κ απορια γτ οι γυναικες αργουν να κανουν παιδια σημερα!!! αχαχαχαχχααχ σας εχω πει οτι εχει αποδειχτει σε ερευνα πως τα "διπλα μηνυματα" σχετιζονται σε μεγαλο βαθμο με τη σχιζοφρενεια, έτσι????!!!!
:wink1: