Αν κρινουμε απ'το προφιλ...για Ναξιωτισσα την κοβω!!!
Printable View
:Ο δεν απάντησα ? αφού απαντησα!
Νάξο :)
Τριχες...σκεφτομαι τριχες...
σκεφτομαι την κληρωση του τσαμπιονς λιγκ του θρυλου
σόδομα και γόμορααααααααααα!!!!!!!!!!!!!
Σκεφτομαι οτι αυριο την κανω για πιο χαλαρες φασεις...... Αυτο και μονο μου φτανει!!!!!!
περασα τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να και κάποιος που περνάει τέλεια, μπράβο σου!
ολοι περναμε τελεια αρκει να το θελουμε Gypsy
ολα ειναι τελεια σκεψου το
σκεφτομαι οτι εδω μεσα καταντησε 'οχι ρε πουστη στο προκρουστη'. και 'τι εγινε φιλε μου εσυ, που χαθηκες, γιατι δε ποσταρεις τοσο πλεον?'. η μεγαλυτερη αληθεια που υποθηκε στο δρομο παιζει να ηταν το ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ! magnetism attracts but... who's buying? ευτυχως που θα πεσει αυτο που πρεπει να πεσει σημερα στα χερια μας, οποτε μπορουμε να αυτοκτονισουμε πλεον με την ησυχια μας...
ξέρετε τι έχουν απογίνει τα χθεσινά θέματα με τον SEDUCTION? Μήπως έχουν διαγραφεί ? γιατί δεν τα εντοπίζω
Καλο π/σ/κ να εχετε! Παω σε εξωτικα μερη να χορτασω πιο πολυ θαλασσα και τοπιο! Να εχετε ηρεμια και γαληνη! Αυτο λειπει απο εδω μεσα.. :)
Κούραση................!
Τι είναι αυτό το Pathetic? είναι και τρέντι και δεν ξέρω και τι είναι!
...σκέφτομαι πως με τέτοιο αέρα θα ξεσηκωθούν τα φαντάσματα...........
μα τοσο δυσκολα πραματα ζητάω???????????????
Τί να σκέφτομαι, τα ίδια πάλι...Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια...
Νιώθω ήρεμη γιατί δεν σκέφτομαι.
Το επομενο τριήμερο και την συνάντηση των παλιών συμφοιτητών.
Σκεφτομαι τις μαριονετες ..... Ασχημο πραγμα να μην εχεις δικη σου βουληση και να κινει αλλος τα νηματα για σενα.........
δεν μου εφτασαν οι διακοπες..
προσοχη δεν ειναι φωτογραφιες επαθα πλακα οταν το ειδα ειναι ζωγραφιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://tsekouratoi.blogspot.com/2011...post_1300.html
Σκέφτομαι τα στερεότυπα...(το τραγούδι)....
Το υποσχέθηκα...
Σημερα οπου ανακοινωθηκαν οι βασεις του 2011...σκεφτομαι μια φραση που ειχε αναφερει ενας μαθητης στη Βουλη των Εφηβων:"Τα ονειρα δεν εξαγοραζονται με μορια"!
Εγώ σκέφτομαι, σιχαμένο σύστημα ας μπορούσα να ιδρύσω μια δική μου σχολή με ένα εντελώς διαφορετικό και καινούριο αντικείμενο σπουδών.