Τα ίδια με χθες... :(
Printable View
Τα ίδια με χθες... :(
Ζηλεύω ζηλεύω ζηλεύωωωω!!!!! Θα ήθελα κι εγώ να είμαι εκεί :''''''''(
Θλίψη και άγχος...κι αυτή η βροχή τα χειροτερεύει... :(
Θλιμμένη...
Lonely I think
πριν μια βδομαδα εγραφα οτι δε θα κανω κανενα μπανιο φετος, τελικα αλλαξα γνωμη και μαλλον θα κανω κανονικα. σ'αυτη τη ζωη τιποτα δε κραταει για παντα, κι οσο πιο ηλιθιος εισαι τοσο καλυτερα.
Μου εκαναν μια καλη πρόταση κι αυτο με χαροποιει, δειχνει τις ικανοτητες μου, ανεβάζει την πεσμενη μου αυτοεκτίμηση, όμως θα πρεπει να βγω εξω απο το χωρο ασφαλειας ο οποιος καλα με περιβαλλει και νιωθω αδυναμος για να μπω σε τετοια διαδικασία.
κι ειναι αποδειξη ότι γενικα υπάρχει πολλής δρόμος ακομα μεχρι την πλήρη βελτίωση.
καποτε αυτα που ποθουμε μας πλησιαζουν όμως εκει κατεβαινει όλη η ψυχολογια και μας απομακρύνει.
τραβαω τα μαλια μου ως συνηθως με αυτα που ακουωl
Μοναξιά...μελαγχολία...φόβος ...
Ανυπομονησία για το άγνωστο το ανεξερεύνητο... Φόβο? Μπορεί ναι! Αλλά καμια φορά ο φόβος είναι η κινητήρια δυναμη και αυτό που μας ξυπνάει και μας θυμίζει τους στόχους μας :)
Όχι μάλλον δεν φοβάμαι, απλα ξέχασα να ζω!
Ανήσυχη...
Άγχος, άγχος, άγχος...δεν γίνεται να συνεχιστεί όμως αυτό, πρέπει να βρω έναν τρόπο να ηρεμήσω γιατί έτσι δεν μπορώ να συγκεντρωθώ και να κάνω τίποτα απ' αυτά που θέλω...
Τίποτα σημαντικό.
Ζω μονάχα εν λευκώ.
Έχω πολύ άγχος κι έχουν μουδιάσει τα χέρια μου...καιρό έχει να μου συμβεί αυτό...
Χειρότερα απο ποτέ αλλα δε κάνει να σας το λέω...γιατι σας δείχνει αδυναμία και εσείς θέλετε τους δυνατούς...οπότε καλά ειμαι εδω κλειδωμένος στο δωμάτιο μου μακρυα σας.
τελικα δε ξερω αν θα κανω μπανια φετος. ολο αλλαζω γνωμη. κι εφοσον δεν παιζουν και διακοπες το ολο θεμα μου προκαλει περισσοτερο κουραση. θα προτιμουσα ενα τζακουζι ή μια πισινα στη ταρατσα του σπιτιου μου, αλλα ειναι τοσο μπετοβλακες αυτοι στις πολυκατοικιες που δεν το εχουν καν σκεφτει για καλοκαιρινη λυση.
Πάλι θλιμμένη...ελπίζω να μου περάσει...
Αισθάνομαι την ανάγκη να βρίσω μιαν ηλίθια... Πιες ξύδι αν θύμωσες βλ*μμένη κομπλεξική...!!!
νιωθω χαλια... ειμαι κουρασμενος ψυχολογικα βαρεθηκα να παρακαλαω ανθρωπους. παθενω κρισεις πανικου. ειμαι μονος. σκεφτομαι οτι εαν πεθενα θα ηταν καλητερα. φοβαμε. εαν παραξενα προαισθηματα. φοβαμε τον θανατο.
Τα ίδια... :(
Δεν νιώθω και πολύ καλά...νιώθω θλίψη, ανησυχία κι αδυναμία...ελπίζω τουλάχιστον η αδυναμία να είναι από τη ζέστη και τώρα που άναψα το κλιματιστικό να νιώσω λίγο καλύτερα...και με περιτρυγιρίζουν σκέψεις, πολλές σκέψεις...
Έχω βαρεθεί να βλέπω τον μισό κόσμο να παριστάνει τον σημαντικό και τον υπόλοιπο μισό να ταίζει τους πρώτους....Που να πάω που οι πρώτοι μου φαίνονται σιχαμένοι και οι δευτεροι ηλίθιοι?
Σταματήστε να έχετε όλοι απαιτήσεις και αρχίστε να παρέχετε για τον άλλο. Σταματήστε να σκέφτεστε τον εαυτούλη σας και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματήστε να παριστάνετε τις αθώες περιστερές...
θελω να παρεχω αλλα ολα τα ταιριαστα γκομενακια ειναι πιασμενα ή αδιαφορα. και απ'το να παρεχω σε καποια που δεν το εκτιμα, προτιμω να μη παρεχω καθολου.
συμφωναω. μονο που αυτη η απαντηση που εκανες παραθεση δε πηγαινε γι'αυτο το φορουμ. εδω μεσα καθε χρονο καταφερνουν δυο-τρεις να γινονται συμπαθητικες, εν αντιθεση με αλλα φορουμς που δε συμπαθω καμια και κανεναν. φετος εκτος απο σενα συμπαθω και τη betelgeuse και τη mnimonio που γραφει παρομοια.
Ελπίζω να με πάρει σύντομα ο ύπνος...στην καρέκλα, ορθιο, στην τουαλέτα, μπροστά απο το ψυγείο, με ένα ποτήρι στο χέρι...δε με νοιάζει...απλά να με πάρει ο ύπνος άμεσα και να ξυπνήσω αύριο γιατί το σήμερα είναι απλά και πάλι ψυχοφθόρο..
Όταν όλα τα "δε θα σε ξεχάσω" έχουν ξεχαστεί και όταν όλη η ζωή είναι απο την άλλη πλευρά της πόρτας τι άλλο υπάρχει απο τον ύπνο?
Μελαγχολική... :(
Και νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω πολλά γι' αυτή τη μελαγχολία, ότι αυτή τη στιγμή έχει το πάνω χέρι κι εγώ έχω αφεθεί...
not anymore. εφαγε ignore στο τελευταιο τσακωμο. δυστυχως εδω μεσα συνηθιζει ο καθενας να προβαλλει την αρρωστια πανω στους αλλους. αυτο εκανε και η Lacrymosa, οτι μαλακια ειχε γραψει στο παρελθον ο insect, ηρθε και τη προβαλλε πανω μου και μου το κολλουσε σαν ταμπελα για να με προσβαλει. δηθεν οτι εγω αλλαζω τις απαντησεις μου, το ενα το αλλο. και δεν εφτανε μονο αυτο αλλα κουτσομπολευε κι ολας αριστερα και δεξια, σαν να με γνωριζει προσωπικα. well, εγω δε σας ξερω ουτε θελω να σας μαθω. εσεις που νομιζετε πως με ξερετε γραφτε οτι θελετε για μενα, αλλα χωρις εμενα.
Αισθανομαι οτι αυτο το καλοκαιρι παιζει να ειναι και το χειροτερο της ζωης μου...Αφραγκη γαρ!
Αισθανομαι οτι οι καλοκαιρινες νυχτες συνδιαζονται απιστευτα με τις αγαπημενες μου μελωδιες