Φτου σου Γλαύκη!Σα δε ντρέπεσαι να ξεπέσεις τόσο χαμηλά!Εσύ ήσουν κάποτε καλή γυναίκα!Πώς κατάντησες έτσι;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Ο δε συζυγος ελεγε εχτες κ μου το μετεφερε η υπαλληλος οτι η γυναικα μου ηταν πολυ καλη γυναικα αλλα τωρα εχει κολλησει με το κομπιουτερ!
Εγώ μόλις τώρα τελείωσα δουλειές για σήμερα(αύριο με περιμένει μαγείρεμα και σίδερο τα δύο πλυντήρια που στεγνώνουν),
είμαι παράλυτη από πόνους στο σώμα,αλλά πρέπει να βρω δύναμη να κάνω μπάνιο για να φάω επιτέλους μετά για μεσημέρι.
Χειροτέρεψα από τα ρεύματα και τη σκόνη...η φωνή με το ζόρι βγαίνει...να και τα κλάμματα που ξεσκόνιζα διάφορα της μαμάς...
Τέλος πάντων...Πάω και τα λέμε την ώρα του φαγητού.Απ'ό,τι κατάλαβα θα έχουμε απαρτία οι εσώκλειστες...Σαββατόβραδο
και να μην είμαστε στα γούστα...κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά...Έρχεται η άνοιξη,μετά το καλοκαίρι....δε θα τις αλλάζουμε
τις εποχές γεμίζοντας σελίδες εδώ μέσα!Κανονίστε την πορεία σας!Καλή η παρεούλα στην αναβροχιά,αλλά η ζωή περνά και χάνεται...
Χρόνια πολλά,ευλογημένα,καλότυχα,� �ιλένια,στο κορίτσι μας που μεγαλώνει κι ομορφαίνει!Η χρονιά που έρχεται ,
είμαι σίγουρη,θ'αναπληρώσει σε χαρά και σε απόλαυση όσα οι προηγούμενες σου στέρησαν.Να είσαι γερή κι όλα τ'άλλα
είναι στα χέρια σου,Λιλάκι μας!Να έχεις μια ξεχωριστή ημέρα γενεθλίων κοντά στ'αγαπημένα σου πρόσωπα!Φιλάκιαααα!