-Μαμά, δες περιστέρι. Δώσε λίγο ψωμί.
-Φα' το χωρίς ψωμί..
Printable View
-Μαμά, δες περιστέρι. Δώσε λίγο ψωμί.
-Φα' το χωρίς ψωμί..
Οχι ρε μαλακα................... χααααχαχαχχ
Μου λέει η γκόμενα.
- θέλω να με κάνεις να ουρλιάξω μόνο με τα 2 σου δάχτυλα..
- και εσύ τι έκανες ?
- της τα κάρφωσα στα μάτια.
-Αγαπη μου μηπως ειδες εκεινο το βιβλιο που ελεγε ''πως να ζησετε 100 χρονια;''
-το πεταξα στα σκουπιδια!
-Γιατι μωρο μ
ου;
Ασε ξεκινησε και το διαβαζε η μανα σου...
Τη Καθαρα Δευτερα τον πεταμε.. Τη Πρωτομαγια τον πιανουμε.. Αναποφασιστους μας κοβω...!!Γενικά τον πετάμε και τον πιάνουμε...
Σκεφτομαι πως τελικα , πληρωνω αμαρτιες που εχω κανει μικροτερος.... Δε παιζει αλλο ενδεχόμενο
http://lewforeio31.blogspot.gr/2013/...post_5286.html ατύχημα πριν λίγο με λεωφορείο του ΟΑΣΘ
χαχχαχαχαχαχα γέλασα πολύ ....Σκεφτομαι πως τελικα , πληρωνω αμαρτιες που εχω κανει μικροτερος.... Δε παιζει αλλο ενδεχόμενο. Η απόκλιση του ενδεχομένου είναι όλα τα λεφτά.
undermined τι εγινε ρε φιλε;;;
Σκεφτομαι πως παλι σηκωθηκα στραβωμενος με τα παντα και ειλικρινά σημερα ειμαι περισσοτερο απο τις αλλες φορες
Γαμω τη Σπαρτη.....
Δεν γινεται να παρει μια φωτια το κεντρο Σπαρτης και να καταρρευσει;;;;
Πηγα εξομολογηθηκα,ε...λογω ημερων κ επειδη δεν το εχω ξανακανει...δεν ειπα οτι σκεφτομουν ή οτι με βαραινει...δεν παω σχεδον ποτε εκκλησια,το θεμα ειναι οτι νοιωθω περιεργα τωρα τελευταια, σαν να μην εχω 1 ανθρωπο να πω αυτα που θελω, να ξαλαφρωσω, περνανε οι μερες-εβδομαδες,αλλα βελτιωνοντε αλλα μενουν περιπου ιδια.
Alucard, αληθεια λες? Εννοω δεν το λες ειρωνικα, ετσι? Διοτι πολλες φορες οι περισσοτεροι αναφερονται στη θρησκεια με σκωπτικους χαρακτηρισμους ξερεις.. εγω δν ειμαι ας πουμε "φανατικη αθεη", "φανατικη χριστιανη", "φανατικη αγνωστικιστρια", αλλα αναλογως των περιστασεων κ αναλογως με τις φασεις κ τα μπουρινια μ κ σαν νεο παιδι π ειμαι ψαχνομαι ακομα κ δν εχω κατασταλαξει σχετικα με αυτα τα θεματα.. δλδ να στο πω απλα μπορει σε καποια στιγμη της ζωης μου να νιωσω την αναγκη να παω σε μια εκκλησια, να προσευχηθω για τους δικους μου προσωπικους λογους, σε αλλη φαση να ψαχνομαι με νεοταξιτικα ντοκιμαντερ κ να κλινω προς τα εκει.. αυτα πιστευω οτι πηγαινουν αναλογα με το mode του εσωτερικου κοσμου του καθενος κ δν πρεπει να αφοριζουμε ουτε τη μια πλευρα ουτε την αλλη.. αλλωστε το ιδανικοτερο οπως ειχα διαβασει καπου ειναι απο καθε θρησκεια να κρατας 2-3 πραγματακια με τα οποια συμφωνεις.. οχι να απορριπτεις μια θρησκεια προτου κατσεις να διαβασεις τις βασικες θεσεις της.. η καθε θρησκεια εχει κ σωστες κ λανθασμενες θεσεις .. (αυτο φυσικα ειναι κ λιγο υποκειμενικο).. τεσπα παλι ξεφυγα ειμαι πολυλογου γμτ.. που ηθελα να καταληξω.. νιωθεις οτι σε βοηθησε το οτι εξομολογηθηκες? πιστευω οτι το κανες για καποια βαθυερη πνευματικη σου αναγκη, οπως προανεφερα κ οπως αφησες κ εσυ να εννοηθει.. εγω μια κ μοναδικη φορα π ειχα παει για εξομολογηση ηταν στο σχολειο οπου ειχε ερθει ενας ιερεας κ οι περισσοτεροι κ εγω μεσα πηγαμε απλα για να χασουμε μαθημα.. εκτοτε δν εχω ξαναπαει.. αλλωστε ημουν κ μικρη κ αλλιως θα απευθυνθει ο ιερεας σε ενα παιδι γυμνασιου κ αλλιως σε ενα ενηλικο ατομο π εχει ανοιξει λιγο το μυαλο ας πουμε.. φυσικα ειναι κ το να πεσεις σε καταλληλο ανθρωπο..