Originally Posted by
DrugUser
Υπάρχει και μια λέξη που λέγεται timing. Θέλω να πάω κάπου αλλά και μια συγκεκριμένη ώρα. Δεν έχω πρόβλημα με το περπάτημα, έχω κατέβει άλλωστε από το Χαϊδάρι στον Πειραιά με τα πόδια π.χ. μετά τα μεσάνυχτα λόγω μιας εργασίας.
Και κάτι ακόμα...στα ΜΜΜ δεν καταλαβαίνω πως ενοχλεί αυτός που τρώει...κατ'αρχήν αυτός που τρώει ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ("όταν τρώμε δεν μιλάμε" δε λένε; ). Άρα τουλάχιστον στα δικά μου μάτια μου είναι συμπαθής. Σε αντίθεση με τον τύπο που μιλάει καθ' όλη την διάρκεια της διαδρομής και όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ακούσει την συζήτηση θέλοντας και μη.
@Νοσηρή Φαντασία Δεν έχω θέμα με τις περιοχές, εγώ πάω παντού άλλωστε. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Αλλά είναι μια γενική αλήθεια, ότι σε περιοχές που βρίσκονται κοντά σε βιομηχανικές ζώνες μπαίνει συνήθως χειρότερης ποιότητας κόσμος από περιοχές με νυχτερινή ζωή όπως η Γλυφάδα και ο Άλιμος. Μιλάμε κυρίως για τις πρώτες πρωινές ώρες.
Μπείτε μια μέρα νωρίς το πρωί στο 420 (Πειραιάς - Άγιοι Ανάργυροι) που καβαλάει τον Κηφισό από την διασταύρωση με την Πειραιώς μέχρι τη Σιώκου στα Σεπόλια, όπου βρίσκονται πολλές βιομηχανίες τριγύρω και θα καταλάβετε τι εννοώ. Βάλτε μέσα και τους τύπους που κουβαλάνε 10 βαλίτσες γιατί η συγκεκριμένη γραμμή εξυπηρετεί και τα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων και είναι κομπλέ το σερβίτσιο.