Φορ δε ρεκορντ πάντως να θυμίσω στην παρέα ότι η ΜακΓιωτ και εγώ σου προτείναμε να δεις το Twillight και όχι την Δούκισσα! Έκανες του κεφαλιού σου; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ! :lol:
Printable View
Φορ δε ρεκορντ πάντως να θυμίσω στην παρέα ότι η ΜακΓιωτ και εγώ σου προτείναμε να δεις το Twillight και όχι την Δούκισσα! Έκανες του κεφαλιού σου; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ! :lol:
Ναι τον Μπομπ το σφουγγαρακι τον βλεπει!Τα λεσβιακα την πειραξανε!;)
Καλά λέει η Eli να παίρνεις μόνο παιδικά της Disney, μόνο μην πάρεις τον Μπομπ τον σφουγγαράκη γιατί κάτι έχω ακούσει ότι το τρίβει το σαπούνι!!:lol::lol:
Μπα, πουθενά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη πια..
Έλαμψε η αλήθεια, τα ίδια γράφουμε!
Ναι, άκουσα κι εγώ ότι ο Μπομπ Σφουγγαράκης το γυαλίζει το κατάστρωμα, το πλάθει το τσουρέκι, την κουνάει την αχλαδιά! Πάντως είχα δει με φίλες μία ταινία με αντρικό γκέυ πορνό! Πολύ γέλιο! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μένουμε μόνες μας... Αν βλέπατε κάτι καρακούκλαρους, που δεν τους φαινόταν κιόλας, θα παθαίνατε την πλάκα σας!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλά λέει η Eli να παίρνεις μόνο παιδικά της Disney, μόνο μην πάρεις τον Μπομπ τον σφουγγαράκη γιατί κάτι έχω ακούσει ότι το τρίβει το σαπούνι!!:lol::lol:
Αυτός είναι ο τέλειος άντρας και σε χουφτώνει και δε σου κάνει τη ζωή δύσκολη!! :lol:
Ιδού και η απόδειξη της διχασμένης προσωπικότητας!!!!! I rest my case!!!! :lol:Quote:
Originally posted by Ava
Ναι, άκουσα κι εγώ ότι ο Μπομπ Σφουγγαράκης το γυαλίζει το κατάστρωμα, το πλάθει το τσουρέκι, την κουνάει την αχλαδιά! Πάντως είχα δει με φίλες μία ταινία με αντρικό γκέυ πορνό! Πολύ γέλιο! Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μένουμε μόνες μας... Αν βλέπατε κάτι καρακούκλαρους, που δεν τους φαινόταν κιόλας, θα παθαίνατε την πλάκα σας!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Τι να τα κάνεις μόνα τους τα χέρια, Τζίνα μου...
Ο άντρας έχει και άλλες χάρες...
Μην ξεχνιόμαστε!
:lol::lol::lol::lol::lol:
Ειλικρινά πουθενά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Ava
Μπα, πουθενά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη πια..
Στρουμφάκια μου τι κάνετε?
Δεν είναι να λείψει κάποιος έστω κ μια μέρα, θα το μπλοκάρετε το σύστημα έτσι όπως πάτε!
Μόλις γύρισα απο βολτούλα ποα είχα πάει, όχι με τη σκυλίτσα μου :lol::lol: καλά χαχανούλη πως τα καταφέρνεις με τα ζωντανά? Κάθε μέρα ηλεκτρική σκούπα βάζω μιλάμε έχω ξαπατωθεί δεν πειράζει ας είναι καλά παρόλο που είναι η πρώτη της φορά που ζει σε διαμέρισμα(ευτυχώς για εκείνη για κανά δυο βδομάδες) έχει προσαρμοστεί, όλο χαρές κάνει η γλυκούλα μου, το αγαπώ πολύ αυτό το σκυλάκι, όλο λιχουδιές κ χάδια θέλει σαν κ εμένα :lol::lol::lol: αφήστε που τσακωνόμαστε με το πατέρα μου γιατί μου λέει πως θα την κάνω λουλου χαχαχα μου λέει:είναι σοβαρό σκυλί:lol::lol::lol::lol::lol:
Επιτέλους μία από τις άσωτες κόρες γύρισε στον οίκο μας!!!