Just me του ψυχαναλυτικού χώρου εσύ;;;
Printable View
Just me του ψυχαναλυτικού χώρου εσύ;;;
Είναι μεγάλο το ρίσκο να αποφασίσεις οτιδήποτε για την (φαρμακο)θεραπεία σου ΜΟΝΗ ΣΟΥ.....Quote:
Originally posted by Kassi
έχω γελάσει just me με τις μαλακίες που είμαι αναγκασμένη κατά καιρούς να ακούω από μερικούς ειδικούς......Όλο το αναβάλλω αλλά την αλλάζω σύντομα..Είμαι με φαρμακοθεραπεία.Είναι μεγάλο το ρίσκο να εγκαταλείψω εντελώς την θεραπεία μου......Λογικά θα απευθυνθώ αλλού...Τους άκουγα τόσο καιρό γιατί πίστευα ότι είχαν δίκιο...Και κάπου θα έχουν δεν λέω.....Αλλά τους αμφισβητώ και αυτό είναι υγιές....
Από την μεριά του παθόντα........(ως προς τον χώρο)
unfortunately..I know...
Kassi σαφώς δεν πρέπει να διακόψεις φαρμακοθεραπεία απότομα (μπορείς ωστόσω για τα περισσότερα φάρμακα αν είσαι δυνατός χαρακτήρας). Εγώ τα έκοψα όλα έτσι. Όσο για τους γιατρούς το ότι τους αμφισβητείς είναι το πιο υγιές όπως λες. Το άρρωστο κατά τη γνώμη μου είναι να εθελοτυφλείς. Κάνε ότι νιώθεις και μην υπολογίζεις κανέναν που μπορεί να έχει και το ελάχιστο οικονομικό συμφέρον από σένα...
thnx flamenco...Άντε να δούμε πως θα συνέρθει η Ίντερ μετά την κρυολουσία...
Quote:
Originally posted by justme
Είναι μεγάλο το ρίσκο να αποφασίσεις οτιδήποτε για την (φαρμακο)θεραπεία σου ΜΟΝΗ ΣΟΥ.....Quote:
έχω γελάσει just me με τις μαλακίες που είμαι αναγκασμένη κατά καιρούς να ακούω από μερικούς ειδικούς......Όλο το αναβάλλω αλλά την αλλάζω σύντομα..Είμαι με φαρμακοθεραπεία.Είναι μεγάλο το ρίσκο να εγκαταλείψω εντελώς την θεραπεία μου......Λογικά θα απευθυνθώ αλλού...Τους άκουγα τόσο καιρό γιατί πίστευα ότι είχαν δίκιο...Και κάπου θα έχουν δεν λέω.....Αλλά τους αμφισβητώ και αυτό είναι υγιές....
Από την μεριά του παθόντα........(ως προς τον χώρο)- Θα σε συμπαθήσω πιο πολύ τότε!!!!!!!!!
lol κι εγώ αυτό σκεφτόμουν πριν λίγο. Πρέπει να πέσει συλογική μελέτη στο thread.Quote:
thnx flamenco...Άντε να δούμε πως θα συνέρθει η Ίντερ μετά την κρυολουσία...
Πάντως υλικό για διάβασμα έχει.........
Και ποιο είναι το σωστό τελικά; Να κάνεις αυτά που σου λέει ο άλλος για την ίδια σου τη προσωπικότητα; Τότε οι ψυχίατροι θα ελέγχανε όλο τον κόσμο κυριολεκτικά και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι θα είμασταν οι άρρωστοι. Δηλ. αυτοί βγάλανε κάποιες θεωρίες κι εμείς πρέπει να τους πιστεύουμε και να τους πληρώνουμε και όλα καλά...Quote:
Originally posted by justme
Φλαμένγκο η απάντηση στο ερώτημά σου είναι γιατί ένας γιατρός δεν πρέπει να σου λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά αυτό που έχει διδαχθεί ως σωστό με τελικό σκοπό να γιατρευτείς.
Αν το ήξερες (και το εφάρμοζες) και εσύ το σωστό δεν θα τον χρειαζόσουν τον γιατρό
Quote:
Originally posted by Flamenco
Ακριβώς έτσι. Οπότε εκεί που καταλήγει το θέμα είναι ότι αν έχεις πραγματικά πολύ την ανάγκη να πας, πρέπει τουλάχιστον πάντα να έχεις τις επιφυλάξεις σου και να τους αμφισβητείς, ακόμα και μπροστά τους :).
Δε πρέπει να δέχεσαι τίποτα έτσι επειδή απλά το λέει \"ο γιατρός\", που στο κάτω κάτω ένας άνθρωπος είναι και μπορεί να μην είναι όσο έξυπνος δείχνει ή να κάνει λάθη (μπορεί και εσκεμμένα κάποιες φορές). Και μόνο αυτοί που εξουσιάζουν κράτη μπορεί να γίνουν άπληστοι και διεφθαρμένοι;
εχω αρχισει ηδη να αμφισβητω τα παντα μπροστα του...κ μου κανει εντυπωση η σταση αμυνας..
αμυνα?
ποση αληθεια εβγαλες πουλακι μου!ματσQuote:
Πάω στο κατά πόσο πρέπει να αμφισβητείς τους γιατρούς...
Λοιπόν...
Ψυχίατρος:Δεν θέλω να κάνεις σοβαρή σχέση για να μην μου χαλάσεις τη θεραπεία.Βγήκες με αυτόν;;Μα αυτός είναι ψυχαναγκαστικός...(Δηλαδή εγώ είμαι καμιά καλύτερη;;;Έχω χειρότερη παθολογία και ο άνθρωπος το ξέρει και το δέχτηκε......Φαντάσου τι θα έλεγε για εμένα..\"Απαπαπαπα....Ου μπλέξεις με αυτήν..Οριακή\"Γύρισε και μου είπε ότι όποιος κάνει σχέση μαζί μου αυτή την εποχή θα είναι δυστυχισμένος .
Η γιατρός:Μα αυτός Μαρία έχει κάποια παθολογία..Πρέπει να αλλάξεις τις επιλογές σου....Μα εγώ αυτόν θέλω..Ναι αλλά γιατί τον θες;;;Ε χέσε μας....Τον ερωτεύτηκα..Συγνώμη που δεν κοίταξα την ταμπέλα του......
Τόσο καιρό ακούω αυτές τις παπαριές για να επιλέγει μία ή ένας που κάτι σπούδασε τι θα ερωτευτώ εγώ..Λες και ο έρωτας χρειάζεται εξυγείανση...Ερωτευόμαστε μόνο όταν είμαστε υγιείς..Οι ψυχασθενείς στην μπούκα.....Και εν τέλει κυρά μου αυτός που θε με πάρει θα με πάρει γι\'αυτό που είμαι...Οριακό,ψυχαναγκαστι κό ό,τι σκατά και αν είναι αυτό........Μου έρχεται να της κοπανίσω στα μούτρα ότι αν πιστεύει πως αυτή τα πάει καλύτερα από εμένα να της στείλω τα τηλέφωνα των πρώην μου να τους κάνει νυν της......Και το άλλο..Για όλα φταίω εγώ...Δεν θα έχω μεταιχμιακή αν:Έχω σχέση,τα πάω καλά με τους ανθρώπους.....Έχω σχέση=Είμαι υγιής,μη οριακή,ευτυχισμένη.....ΓΙΝΕ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ για να είσαι αποδεκτή........
Έχω σχέση,κάνω παιδιά,είμαι μαμά ,φροντίζω τον άντρα μου και ποτέ δεν ζηλεύω....Αν ζηλέψω ίσως είμαι ανασφαλής,παρανοϊκή ή έχω κάνει λάθος επιλογές-αυτό μόνο σε περίπτωση που η ίδια αποτύχει ή δεν πιάνουν στην ψυχανάλυση τα 2 προηγούμενα.........Αν τον εγκαταλείψω πριν με εγκαταλείψει δεν θα είναι επειδή δεν τον γούσταρα ή επειδή είναι μαλάκας..Είναι επειδή έχω μεταιχμιακή ή είμαι δεσμοφοβική......
χαχαχαχα ξεκινησα ως οριακη 9 στα 9 χαρακτηριστικαQuote:
Originally posted by Flamenco
Ήθελα να καταλήξω παραπάνω ότι ο οποιοσδήποτε να πάει σε ψυχίατρο όλο και κάτι θα του βρει τελικά με τόσο ευρείες και αφηρημένες κατηγορίες ασθενειών...
στη συνεχεια μου βγαλε κ κατι ψυχαναγκασμους α κ κατι απο ναρκισισμο κ ναι μια μειζων καταθλιψη μεσα σε 1 χρονο που παω στον πιο προσφατο
τον επομενο χρονο θα συμπληρωθει μαλλον κι αλλο η λιστα θα χω κ το αλλο κ εκεινο κ δεν ειναι τπτ μας εχουν κανει κ μιλαμε τη γλωσσα τους
πχ να κανω μια ψυχαναγκαστικη επαναληψη....
ε ελεος
α κι εγω που δεν ειναι στον χαρακτηρα μου πχ η σχεση ειναι λογω του οριακου απο καταστασεις των πρωτων 7 χρονων της ζωης μου!
τα δεχομαι αλλα πια μονο ως γνωσεις σε βιβλια που καποιοι εγραψαν κ δεν λεω σε εμενα οι περιγραφες του οριακου ειναι μεσα 100%
αλλα......
απο κει κ περα μαλλον πρεπει αφου αυτοι λειτουργουν καθαρα επαγγελματικα
κι εγω η ο καθενας (απλα δεν θελω να μιλησω κ για αλλους)πρεπει να το δουμε καθαρα ως πελατες
να κανουμε εξυπνες αγορες
πχ σε πληρωνω 50 ? να μου προσφερεις τισ γνωσεις σου μπας κ βελτιωθω αλλα αυτα τα 50 λεπτα που εγς πλερωνω 1 ? το εκαστο
δεν θελω παυσεις ..δεν θελω σιωπες..δεν θελω ερωτησεις τυπου τι εκανες με τ σπιτι σου η τη δουλεια σου κτλ
θελω τις γνωσεις σου να τις αγορασω!το 1 λεπτο-1 ? θελω να το κανω το ιδιο εξυπνα
χωρις συναισθηματισμους τυπου Γιαλομ να νιωσεται κοντα με τον ψυχιατρο σας να του αφεθειται να στηριχτειται
γιατι Γιαλομ ολα αυτα ισχυουν στο αν εισαι συνεπεις στην πληρωμη σου κ σε κανενα βιβλιο δεν κανεις νυξη για αυτο!γιατι εννοειται
α ρε ποσο μουπηρε να ξυπνησω???????
κ ως προς πως θα παρει η ιντερ την ψυχρολουσια
η ιντερ την ψυχρολουσια την πηρα απο τον ιδιο το δρ την Τεταρτη!
κ θελω τωρα να πω ενα γενικο
φαρμακοθεραπεια απεχει απο την ψυχοθεραπεια μου οπως πολυ σωστα ειπε κι ο keep παιρνω τα χαπακια μου κ ειμαι καλυτερα τουλαχιστον απο ουσιες κ τι κανουν στο μυαλο μου δεν ειμαι κ τοσο γνωστης
παιρνω λοιπον τα χαπια μου θελω δεν θελω γιατια αλλο το μπλα-μπλα κι αλλο τα χαπια!εκει δεν εχει να κανει με ρομαντισμους!
κ να πω στην kassi
κι εγω φυσικα ηθελα να αλλαξω δρ!αλλα μαντεψε τι με σταματησε
ποσες συνεδρεις θα παρει να μαθει για μενα ?καθοτι εχω κι ενα παιδικο βιωμα με διπολικο πατερα κ επιθετικοτητα κ το πενθος του αντρα μου
λοιπον πες οτι θελει 20 συνεδρειες το λιγοτερο ειναι δλδ 1000?
ε ας συνεχισω με τις εκπτωσεις!
ετσι για να υιοθετησουμε κι εμεις καλα τον επαγγελματισμο τους
Interappted το ότι έχεις τα χαρακτηριστικά (που έχουν ορίσει οι ίδιοι ) της οριακής δε σημαίνει ότι είσαι άρρωστη. Αντίστοιχα θα πουν σε κάποιον: όταν νιώθεις έτσι, είσαι αυτό αλλιώς είσαι αυτό. \"Μα έτσι είναι ο χαρακτήρας μου!!!\" Και στις δύο περιπτώσεις όμως μπορεί να σου δώσει φάρμακα. Δεν το καταλαβαίνεις εύκολα... Είναι απάτη η φάση. Επαναλαμβάνω ότι ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχουν ορίσει τις ασθένειες...
ξερεις τι μου θυμιζει τελικα?
τα ζωδια!
κατηγορειες με βαση κοινα χαρακτηριστικα
βεβαια δεν θελω να ισοπεδωσω εντελως τα παντα
αλλα αυτο μου θυμισε η ολη φαση!
κ τελικα αν εξαιρεσει κανεις τη φαρμακοθεραπεια ποσο σωτηριο μοιαζει το μπλα-μπλα
δλδ αν εγω δεν επαιρνα τα φαρμακα που παιρνω η ψυχοθεραπεια θα ειχε κανει κατι?
λυπαμαι κ ταυτοχρονα χαιρομαι για την αποτομη αλλαγη της σκεψης μου στην ψυχοθεραπεια!λυπαμαι που δεν ειναι τα πραγματα οπως τα περιμενα κ ηθελα να πιστευω κ χαιρομαι γιατι το παραμυθι τελειωσε!