Quote:
Originally posted by NADINE
GEO,συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τα ήδη εντυπωσιακά αποτελέσματα!Φυσικά και θα τα καταφέρεις,
άμα το έχεις αποφασίσει αυτή τη φορά!Ήδη παίρνεις δύναμη από τα 5 που ξεφορτώθηκες,βελτιώθηκε και η ψυχολογία σου...
Όλα θα πάνε μιά χαρά,αρκεί να το πιστέψεις!Καλή δύναμη και να μας γράφεις τα νέα σου,τις ανάγκες σου,όλα!
DEPONάκι μου,πολύ χαίρομαι που σε βλέπω στα μέρη μας και μάλιστα σε ακούω καλά και σε φόρμα!
Ήδη έχασες 8 κιλά και κατρακυλάς με φόρα και στο 7άρι!Έτσι!Πετάει η ομάδα!ʼντε,και εις κατώτερα!
Καραμελένια μου,λιλαλένια μου!Σου έχουν πέσει πολλά μαζεμένα τελευταία,καρδιά μου και σε ακούω πελαγωμένη...
Ας πάνε όλα καλά με τα νεφρά σου και το ποδαράκι και μην ανησυχείς για τα κιλά στη φάση αυτή.
Το άγχος δε βοηθάει!Πάρε την αγωγή που θα σου υποδείξουνε,ξεμπέρδευε με τα επείγοντα και σιγά σιγά
όταν θα τα έχεις αφήσει αυτά πίσω σου θα εστιάσεις και πάλι στην προσπάθεια σου για απώλεια βάρους...
Όλα μαζί δε γίνονται και είναι ώρα προτεραιοτήτων τώρα...Περιμένουμε νέα σου...Μη χάνεις το κουράγιο σου
κι αν προς στιγμή το χάσεις-ανθρώπινο-υπενθύμισε στον εαυτό σου πόσα υπέροχα είσαι και έχεις ήδη!
Αρκετά χαζέψαμε με τα κιλά,αρκετά μας υποτιμήσαμε,αρκετά σπαταλήσαμε τη ζωή που μας χαρίζεται!
Να είμαστε στην υγεία μας καλά πρώτα απ'όλα κι εμείς και όλοι κι όλα τα άλλα γίνονται ΑΜΑ το θέλουμε και το πάρουμε απόφαση!
Συγχαρτήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια και την πρόοδο!Καλή σας δύναμη!Έχετε όλες τα φιλιά μου!
(Η κοτσιδοπροδότρα εξαιρείται!Για κείνη έχει δάγκωμα,να μάθει να ξενοζυγίζεται τις Παρασκευές!)