lol το νικ μου ειναι εμπλευσμενο απο το κων/νου και ελενης, αν βλεπεις θα το ξερεις.... παρεπιπτοντως ταχινι?μπλιαξ:P
Printable View
lol το νικ μου ειναι εμπλευσμενο απο το κων/νου και ελενης, αν βλεπεις θα το ξερεις.... παρεπιπτοντως ταχινι?μπλιαξ:P
join the club tapinohamomilaki matina mantarinaki!
Μια γρήγορη αγκαλίτσα και φεύγω.... σας αγαπώ και σας σκέφτομαι συνέχεια.. τα έχω κάνει ψιλομαντάρα.. θα κοιτάξω να μπώ για να γράψω νέα. Νεκταρινάκι μου μάλλον σε βρήκα στο φεισμπουκ. αν δεν κάνω λάθος. ʼννα περιμένω.. πρόσεξε τι λές... φιλιά σε όλες πενάκι φιλιά σε εσένα και στα παιδάκια μου!!!! Ναταλάκι μου μου έλειψες.. φιλιά πολλά
Ευγενούδι μου,μπορεί να βρήκες το Νεκταρινάκι σου στο φατσοβιβλίο,
αλλά δε θα σας αφήσω να χαρείτε τον έρωτα σας χωρίς εμένα ανάμεσα σας
να μεταφέρω στον έρωτα σου τον αγιάτρευτο τις ύποπτες κινήσεις σας!
(Ήδη έβαλα την πινελιά μου σε κάποιες φωτογραφίες σου!χεχεχε)
Όλο θέλω να σε πάρω να σ'ευχαριστήσω και για τα δωράκια μου,
αλλά τις ελάχιστες ώρες που δε θα ενοχλήσω το ξεχνώ ή σε κερατώνω...
Αχ!Εσείς οι νότιες σειρήνες με τα φωτεινά πρόσωπα!(Ζεναρνί και Νούδι)
πότε θα σας ζουμπουρλήσω;Θέλω να πιστεύω μέσα στο 2010!
Τα φιλιά μου σε όλα τα κυστοκόριτσα,παλιά και νέα!
Αμαν ρε Ναταλια ασε μας να το χαρουμε!!! Αμεσως να τα καρφωσεις όλα στην Πεννυ!!!! Τς τς τς
Tapino xamomilaki ματινα μανταρινακι καλως ηρθες στη παρεα μας! Είναι αληθεια ότι υπαρχει ένα θεμα με τις πολυκυστικες και την υπογονιμοτητα. Κάθε περιπτωση βεβαια είναι διαφορετικη. Εγω δεν δυσκολευτηκα να μεινω εγκυος. Μη αγχωνεσαι από τωρα όμως!
Κοραλακι αυτό το ταχινομπαλακι πολύ μου αρεσε!! Χαχα
Κοριτσια αν δειτε φωτος της Ευγενιας από το γαμο της θα πάθετε πλακα!!! Κουκλα σας λεω!!!
Αχ βρε Ευεγενιτσα μου μακαρι να μπορουσαμε να συναντηθουμε!
Φιλακια και καλο ΠΣΚ!!!!!
Υπάρχουν και χειρότερα πάντως!Quote:
Originally posted by koralaki
το νικ σου το διαβαζω διαρκως taxinompalaki
ειναι δυνατον?
Εγώ το δικό σου συνέχεια το διαβάζω kolaraki!
Aλήθεια όμως!Δε θυμάμαι ποιά από τις πρώτες φορές
συνειδητοποίησα πως αναγραμματίζω τα σύμφωνα...
Πάω να δω την Ευγενία νύφη κι εγώ τώρα κι ας μη μας κάλεσε στο γάμο της,Νεκταρινέλι μου!
Ξέρω...ξέρω...θα πει την κλασσική δικαιολογία,όλη απορία κι αθωότητα "μα δε σας γνώριζα τότε!"
Σε τα μας,κοπελιά;Εγώ πάντως είδα χθες το γαμήλιο ταξίδι στο Παρισάκι μου,εσύ τον γάμο...ωραία κλείσαμε!
Α...Σήμερα ψιλομίλησα και με το Τετάκι και το Σοφάκι,που τρέχουν και δε φτάνουν,αλλά δε μας ξεχνούν,λένε!
Αλήθεια η Ιωάννα του 1974,εκείνη η αρχιγκεστ σταρ μας και η Γλυκούλα τι κάνουν;Ξέρει καμία αν είναι καλά;
ʼντε αφήνω τα πουρνάρια τώρα να τρέξω στο γάμο!Mήπως πιάσω και την ανθοδέσμη και είμαι η επόμενη!Φιλιάαααααα
koralaki kolaraki και taxinompoukitses
πλακα εχει!!!
διαβαστε αυτο και θα εκπλαγητε απο το μυαλο μας!!!
ΤΕΛΕΙΟ!:thumbup:Quote:
Originally posted by Nekky
koralaki kolaraki και taxinompoukitses
πλακα εχει!!!
διαβαστε αυτο και θα εκπλαγητε απο το μυαλο μας!!!
Αγάπες μου καλησπέρα!!!
Ένα χρόνο και ένα παιδί μετά την τελευταία φορά που τα είπαμε από δω, λέω να ξαναβρώ τον παλιό, καλό (λέμε τώρα) εαυτό μου και να επανέλθω! Νιώθω λίγο σαν να "είδα φως και μπήκα" καθώς δεν έχω διαβάσει ΤΙΠΟΤΑ απ'όσα γράφτηκαν εδώ τον τελευταίο αυτό χρόνο οπότε θα μου δώσετε λίγο χρόνο να συνέλθω απ'το jet-lag και να ξαναμπώ στο κλίμα! Τα φιλιά μου σε όλα τα παλιά και νέα κυστοκόριτσα.. και φεύγω πετώντας να διαβάσω όσα περισσότερα μπορώ για να νιώσω λίγο λιγότερο εξωγήινη!!!
Φιλιάάάάά!!!!
και ναι! Επέστρεψε η μητέρα.. ο ζωντανος θρυλος! Που οι καινουριες πεννυ ακουγαν και πεννυ δεν εβλεπαν!
καλως μας ηρθες χιτλερ! περιμενουμε υπομονετικα να μας μαστιγωσεις, μπας και εξαντλησεις τα βαρβαρα σου ενστικτα πανω μας και γλιτωσει η νεα γενια!! :)
wellcome back ερωτά μου αγιάτρευτε!!! επιτέλους ήρθε η ώρα!!
Quote:
Originally posted by esceden
και ναι! Επέστρεψε η μητέρα.. ο ζωντανος θρυλος! Που οι καινουριες πεννυ ακουγαν και πεννυ δεν εβλεπαν!
Πωπω!Σιγά καλέ!Πώς κάνετε έτσι;It's only Penny...μια μικροαστή μάνα-εργαζόμενη!Quote:
Originally posted by eugenia_
επιτέλους ήρθε η ώρα!!
Λες κι έχουμε νέα κυβέρνηση,θριαμβευτική επιστροφή κάποιου Σωτήρα!
Μουσικη υπόκρουση για κουλτουριάρηδες:--->ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Μουσική υπόκρουση για...μη κουλτουριάρηδες:--->ΛΕΠΑ
ΙΔΟΥ Ο ΝΥΜΦΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΥΖΗΣ
από που ν'αρχίσω δεν ξέρω.. οπότε θα τα πω όπως μου'ρχονται!
Ευγενούλι μου γλυκό, τι μου κάνεις?? Μετά την άνοδό σου στα μέρη μας χαθήκαμε για τα καλα!! Περιμένω να μάθω νέα και σου στέλνω ένα σβουρηχτό φιλάκι για κάθε φορά που έγραψες κάτω από σένα για να μην εγκατασταθούν για τα καλά οι νυχτερίδες και οι αράχνες σ'αυτό το τόπικ!!
Αρνάκι μου ζεν και πτυχιούχο.. καλή σταδιοδρομία να έχεις και όλα να σου πάνε όπως τα επιθυμείς και τα λογαριάζεις!! Εμείς τα είπαμε λίγο στο τηλέφωνο.. και ελπίζω να συνεχίσουμε να τα λέμε κι από δω τώρα που γύρισα η άσωτη! :) Όσο για τα μαστίγια.. εμένα το τικεράκι σου άλλα μου λέει!! Αστέρι σε άφησα.. αστέρι σε βρίσκω! Δεν μασάμε λέμεεε!!!
Νεκταρινάκι διάβασα για κάτι θεματάκια υγείας που ελπίζω τώρα που μιλάμε να έχουν πάει στον αγύριστο!! ʼκουσα κάτι ψίθυρους για συνάντηση την άλλη βδομάδα.. ανυπομονώ να τα πούμε κι από κοντά!
Για τα κοριτσάκια μας τα καινούρια.. είμαι και γω στη διάθεσή σας να βοηθήσω όσο μπορώ με τις απορίες και τους προβληματισμούς σας! Αν και είδα πως οι καλές νεράιδες εδώ χτύπησαν πάλι ακαριαία και απάντησαν σε ότι αρχικά ρωτήσατε :)
Και φυσικά για το τέλος.. last but not least...άφησα τον τεντζερούλη μου!! Αγάπη.. ζηλεύεις!!!! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.. απλά ζηλεύεις!! Κάτι οι φωτό..κάτι τα σχόλια... κάτι το βιντεάκι με τη σούπεργούμαν που δεν φτάνει που είχε φέρετρο "φιλέτο" 3Χ3 είχε μαζί της ΚΑΙ φακό.. ε τι συμπέρασμα να βγάλω??? ΕΕΕΕΕ???
Όπως βλέπετε χαίρομαι τόσο πολύ που είμαι πάλι εδώ και σας γράφω.. που δεν επεκτάθηκα καθόλου σε γέννα, μετά γέννας, διατροφή, κιλά και οτιδήποτε τέτοιο! (Μήπως γιατί πονάει?? Λέω εγώ τώρα..) Το μόνο που θα πω είναι πως έχω πια άλλη μια τσούπρα, γλύκα σκέτη, 3,5 μηνών σήμερα που αξίζει τον όποιο κόπο θα χρειαστεί να κάνω για να επανέλθω σε κείνα τα 77 κιλά που ήμουν ακριβώς ένα χρόνο πριν! Τα υπόλοιπα και όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες θα τα πούμε εν καιρώ!
Σας φιλώ γλυκά και σταυρωτά!!