Betty G ωραιο mood.;) (ασχετον!:P)
Printable View
Betty G ωραιο mood.;) (ασχετον!:P)
Περίπου σαν το δικό σου Constance μου, επί το Αγγλικότερον!! χεχε
Δεν έχω λογαριασμο στο rapidshare :/
Σ'ευχαριστώ Costance μου!Είναι ωραία τα άτιμα τα ποπ κορν οπότε χαλάλι..:DQuote:
Originally posted by Constance
murcielago ria loukoumaki και Βασω μπραβο για τις απωλειες!
Ria ευχαριστουμε για το site πολυ καλο!
Σημερα στα ιδια κιλα ακριβως.Χθες βραδυ πηγα σινεμα κι εφαγα ελαχιστα ποπ κορν (μια χουφτα και ουτε) αλλα τα εφαγα αρκετα αργα.Εριξα τρελο περπατημα ολη μερα.Και λεω σημερα δε θα εχω εστω και -100γρ.Αλλα μαλλον ουτε κι εγω ειμαι φυσιολογικος ανθρωπος (penelope δικιο εχεις που εκνευριζεσαι :P).Για μια χουφτα ποπ κορν (πως λεμε για μια χουφτα δολαρια).:P
Ωραια ηταν ναι, και νομιζω καλυτερη επιλογη απο τα nachos με sauce.
ναι αν και τα νατσος με σως ειναι ακομα πιο ωραια...
Ολα οσα εχει στο σινεμα ειναι πεντανοστημα.Αν και εγω χθες το μονο που λαχταρησα πραγματικα ειναι η ποικιλια απειρων ζαχαρωτων.ΟΥΑΑΑΑ!:P
Το σίγουρο είναι οτι και τα 2 είναι καλύτερα από σκέτο αναψυκτικό λαιτ αλλά τι να κάνουμε δε μπορούμε να τα χουμε όλα σ'αυτή τη ζωή!
Αχ ναι κι αυτά τα ζαχαρωτά!Εγώ τρελαίνομαι γι'αυτές τις στρογγυλές μπαλίτσες με άσπρη ή μαύρη σοκολάτα...Quote:
Originally posted by Constance
Ολα οσα εχει στο σινεμα ειναι πεντανοστημα.Αν και εγω χθες το μονο που λαχταρησα πραγματικα ειναι η ποικιλια απειρων ζαχαρωτων.ΟΥΑΑΑΑ!:P
ΗΑRIBO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το σπίτι μας είναι γεμάτο haribo, αρκουδάκια,φιδάκια και όλα τα πλαστικά σχέδια και ευτυχώς τα μισώ!!
Από την άλλη τα ντουλάπια μας έχουν τσιπς και nachos με τυρί (ένα πακέτο 300γρ από lidl γράφει πίσω 480kcal τα 100γρ)!!!! Και αυτά με κολάζουν γαμώτο.. και δεν μπορώ να τα πετάξω γιατί κάθε βράδυ τα τρώει όταν βλέπει τηλεόραση.
Πάντως το εγκεφαλικό το έπαθα όταν είδα ότι είναι περίπου 1500 θερμίδες το σακούλι... πόοοοοσα είχα καταναλώσει έτσι απλά..
Αυτα τα haribo κι εμενα δε μου αρεσουν.Προτιμω σοκολατενια τυπου smarties, η με δημητριακα.Τα νατσος ειναι καταστροφη ρε δε το συζηταμε.:P
τα νατσος καταστροφη, το τσενταρ που τους ριχνουν πανω χειροτερη καταστροφη...
Κορίτσια το κατεβάσατε ή να σας το ανεβάσω εγώ στο rapidshare? Βασικά το θέλετε?
Καλά πέστε μου αν το θέλετε και το ανεβάζω, εγώ πάντως το κατέβασα και το έχω.