Εννοειται οτι συνεχιζω Costance μου!! Τωρα που σας βρηκα δεν σταματαω με τιποτα! Ευχαριστω πολυ!!
Printable View
Εννοειται οτι συνεχιζω Costance μου!! Τωρα που σας βρηκα δεν σταματαω με τιποτα! Ευχαριστω πολυ!!
Μπραβο!Και γραφε τι τρως καθημερινα κι αμα δω τιποτα θα σου πω.Αν και δε νομιζω οτι φταιει η διατροφη, απλα εχει μουλαρωσει ο μεταβολισμος.Θα ξεκολλησει συντομα πιστευω.
γεια σας κοριτσακια!!!
σημερα
πρωι καφες μετριος
μεσημερι αρακας(λιγο μεγαλη μεριδα)και 1 1/2 φετα ψωμι
βραδυ ντοματοσαλαταλογικα
α και να σας πω οτι την εκανα παλι τη λαιμαργια μου και το απογευμα που μαζευα το φαι των αδερφων μου εφαγα μια μεγαλη κουταλια ρυζι
βραζιλιανα η μπριζολα που τρως ειναι χοιρινη η μοσχαρισια??? γιατι εμενα μου εχει απαγορευσει τελειως το χοιρινο λογω λιπαρων
constance να σε ρωτησω: επειδη βλεπω οτι ξεκινησαμε απο τα ιδια κιλα,εσενα ποσο καιρο σου πηρε να φτασεις ως εδω??εφω ξεκινησα φλεβαρη και νομιζω οτι εχω χασει παρα πολυ λιγα...χανω περιπου 2 το μηνα...δεν ειναι λιγα??και τον απριλη ξεκινησα και κολυμβητηριο
αααααααχ κοριτσακι μουυυυ!
Απο το 2005 μου πηρε.
2005-2006 εχασα τα 10 πρωτα κιλα.Απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχω ξεπερασει τα 83 ποτε ξανα.Αλλα ολο εφτανα ως ενα σημειο και τα παραταγα.Ειμαι παραδειγμα προς αποφυγη.
καλη μου μεγαλυτερο παραδειγμα προς αποφυγη απο μενα δεν νομιζω πως υπαρχει...
το 2002 ημουν 65
2004 ημουν 92
2006 ημουν 62
2010 ειμαι 86(94 πριν λιγους μηνες)
μα πολυ κοπο τα ειχα χασει τοτε και εκανα τη μεγαλυτερη βλ@κεια να φτασω παλι τον εαυτο μου σ αυτο το σημειο
τοτε ομως τα 30 κιλα τα ειχα χασει σε 8 μηνες
τωρα κανω 4 μηνες διαιτα και εχω χασει μολις 8.
και νομιζω πως για αυτη τη διαφορα φταινε τα 6 χρονια που περασαν...αν ειναι δυνατον! τοσο γρηγορα γεραζουμε?!?!
Ρε κι εγω καπως ετσι φρικαρα τωρα.Λεω ειμαι 28, και δεν εχω βαλει ποτε τα ρουχα που θελω.Ποτε θα τα βαλω?Γιάυτο εχω πεισμωσει.
Και να συμπληρωσω πως στο τικερακι το 93 το εχω βαλει για να το βλεπω και να θυμαμαι τι αγωνα εκανα μεχρι τωρα.Δεν ειναι οτι ξεκινησα προσφατα με αυτα τα κιλα.Προσφατα δηλαδη πριν δυο μηνες ξαναξεκινησα απο τα 83.
Καλημέρα και καλό μήνα
τα χθεσινά μου
09:00 1/3 μπαγκέτα + τυρί + γαλοπούλα + ντομάτα + αγγούρι
11:00 1π. χυμό
15:00 1π. αρακά + τυρί +ψωμί
18:00 λίγο παγωτό
21:00 3 κεφτεδάκια + τυρί +ψωμί
Όλα καλά??. Ευχαριστώ constance
Καλημέρα!
Τι μου κάνετε;;;
Brazil μια χαρά την βλέπω την διατροφή σου. Ίσως μόνο το ψωμάκι να αφαιρούσα.
Τα χθεσινά μου:
Έφαγα:
? 1 κούπα γάλα με 4 κ.σ. δημητριακά
? 1 σταφιδόψωμο
? 1 μικρό κομμάτι σουφλέ + βλίτα με ½ πατάτα + φέτα + 1 μικρή μπουκιά ψωμί
? 1 ποτήρι αλεσμένα φρούτα
Ήπια:
? Πάνω από 3 λίτρα νερό
ΙΡΕΝΕ.... τώρα πρόσεξα το τικεράκι σου...ΜΠΡΑΒΟ και με το καλό το μπεμπέ σου...τυχερούλα! Είναι από τις πιο ωραίες περιόδους η εγγυμοσύνη...Απόλαυσέ το!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ κουκλίτσα μου!!!
Ήρθε μετά από τόσους κόπους και είναι τόσο πολύτιμη αυτή η εγκυμοσύνη!
Να είσαι καλά και ότι επιθυμείς!!!
Το ότι ήρθε με κόπους και προσπάθειες την κάνει πιο πολύτιμη κι εσάς περισσότερο άξιους! Οπότε,πραγματικά συγχαρητήρια!
Είσαι πολύ γλυκιά!!!!!!!!!
Σε ευχαριστώ τόοοοοσο πολύ!!!!!!!!!!
Kαλημερα, καλο μηνα και καλες απωλειες.
Σημερα σταθερα λιιιγο κατω απο 76 και με καλη διαθεση.Αποψε θα παω σινεμαδακι ελεγα να παρω ποπ κορν αλλα σημερα που ειδα οτι δεν εχασα κατι το μετανιωσα οποτε coca cola zero και μια χαρα.:P
Πρωινο Γαλα με δημητριακα
Δεκατιανο Μπανανα
Μεσημεριανο Πατατες φουρνου σαν τηγανιτες
Απογευματινο Γιαουρτι
Βραδυνο Σαλατα σιζαρς, coca cola zero
καλο μηνα κονστανς μου!!
η αληθεια ειναι πως κι εγω περιμενα να μπει ο ιουνιος με περισσοτερη επιοικεια, αλλα τι να κανουμε? δεν πειραζει!
προχωραμε ακαθεκτες!!!
παντως, καναμε την ιδια σκεψη, κι εγω οταν ειδα το γιαγκουλα σημερα αμετακινητο, αποφασισα να κανω περικοπες στο μεσημεριανο :P
χεχε!Τι να κανεις ρε loukoumaki.Εγω θα το ετρωγα μωρε το ριμαδι το ποπ κορν αλλα μου τη δινει που δεν ξερω τι ποσοτητα δινουν στα σινεμα.Ειναι αρκετα μεγαλο ακομα και το μικρο μεγεθος, αλλα και παλι δε μπορω να υπολογισω στο περιπου.Παντως loukoumaki σου ευχομαι σε ενα μηνα απο τωρα να δειξει διψηφιο.;)