-
Kαλημέρα !!!! Πίνω καφέ , είμαι χαλαρα στο laptop και δεν το πιστευω οτι ειμαι εγω που χάνω βάρος !
Μου φαίνεται ψέμματα , κυριως γιατι δεν εχω ενα διαιτολογιο ενος διατροφολογου που πρέπει να το ακολουθω κατα γράμμα ......... Με δικες μου επιλογές ανετα , με τροφες που θελω , με φαγητο απο εξω , με σοκολατα (με μετρο βεβαια ) και ομως χανω βαρος .............
Δεν το πιστευωωωω..........
-
Σκεφτομαι οτι μερικες δεν καταλαβαινουν οτι πανε γυμναστηριο και πρεπει να τηρουν εστω καποιους κανονες υγιεινης..
Μου ηρθε αναγουλα παλι σημερα, στο διαδρομο που εκανε διπλα μου,με ενα αρωμα απλα ασχολιαστο.Βρωμοκοπουσε ολο το γυμναστηριο.Ελεος!
-
iouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu re c one,sixamerooooooooooo to xo pathei k egwwww allla pragmatika den eksigiteee me tipota...ti kanete koritsiaaaaaaaaaa ? ax kairo eixa na bw pali!!!Alma ta pas teleia bravooooooo polu xairomai gia senaaa!!! egw distixoss pira tin apofasi proxtes na zigistwww k adiathetisa...xaxa...an k metaksi mas....90 kai tha mai....xaxaxa den mamietee!! pernaw super!!
-
bubulitsa86 μου απολαυσε το super που περνας και θα έρθει και η κατηφορα ......... Μην αγχωνεσαι , κρατα τις ομορφες στιγμες ......................
-
euxaristw alma mouuuuuuu na sai kalaaaaaaa!!!!!!!!k esi na pernas uperoxaa!! makiaaaaaaaa!
-
Σκέφτομαι πως έχω πια μπει στην τελική ευθεία και δεν το πιστεύω.....
-
σκευτομαι . δεν κανω και τιποτα αλλο, εχω τινγκαρει στις σκεψεις. ισως αυτο με χαλαει
επεισης ακουω στρουμφακια :lol:
-
στρουμφάκια.....:puzzled::wow:
-
Ναι :blush:
και οχι μονο αυτο το εβαλα και για ρινγκτοουν :lol: ο παλιμπεδισμος ο ιδιος!
-
:rolleyes: mitsokolo..... :o oh my god!
μια χαρά σε βρίσκω... ίσως λίγο παραπάνω απο καλά:D
εγω βαριέμαι...πολύ!
-
γιατι βρε κοριτσακι? που ειναι το αμορε να σε ξε-κανει-να -βαρεθεις? (τι ειπα)
:lol: :lol: :lol:
επεισης αυριο σκευτομαι αυτο το τεραστιο τατουαζ που εχω να κανω σε πελατη, θα μου παρει πανω απο 8ωρο
-
:lol: ναι δεν είναι εδω δυστυχώς...να με ξε-κάνει (δουλεύει μακρια τώρα και τον βλέπω κάθε 3 βδομ:grind: ε.. μέχρι τελος μαρτίου.. μετά θα είναι πιο κοντά)
τον σκεφτόμουν, αλλά ξέρεις δε του στέλνω συχνά:smug:
8ωρο είπες:shocked2: θα πιαστείς !!!
-
αντε ευτηχως δεν θα ειναι για πολυ ακομα ετσι, αν και κανει καλο η αποσταση, εγω ειμαι υπερ!
το επιδιωκα σε καθε σχεση ;) κανει καλο ειπαμε! :P :P
ασε 8ωρο με 2 πενταλεπτα διαλλειματα απο πιασιματα αλλο τιποτα! κουασιμοδος εχω γινει :lol:
ειναι λιγο κουραστικη δουλεια αλλα το φυσαει το ευρω...
-
ααα... .αμα το φυσάει το ? τότε ας είναι και 10ωρο:P
συμφωνώ και εγώ στην απόσταση, δλδ οκ κάποια στιγμή θα βαρεθείς με τον άλλον... κάτσε λίγο μακριά του να σε επιθυμήσει..:starhit:
-
αχχχχχχ :love:
μακρυα και αγαπημενα που λενε :lol: :lol: :lol: