Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Ζωη δεν ξερω αν σε ενδιαφερει μια αντρικη οπτικη γωνια του θεματος, αλλα απο αυτα που διαβαζω εχω την αισθηση οτι σε χρησιμοποιει ( οχι απαραιτητα επι τουτου, μπορει να γινεται και ασυνειδητα) σαν υποκαταστατο της σχεσης του.
Μου δινει την εντυπωση οτι αυτη η "φιλια" που εχει μαζι σου ειναι κυριως για να του τονωνεις τον ανδρισμο. Τον κανεις να αισθανεται οτι μετραει και οτι ειναι ερωτευσιμος και του αρεσει πολυ, αλλα μεχρι εκει.
Ειναι σχεδον βεβαιο οτι καποια στιγμη, δεν μπορει, θα του περασε απο το μυαλο να αφησει την αλλη κοπελα και να προχωρησει μαζι σου, αλλα το οτι κατι τετοιο δεν βλεπεις να γινεται, σημαινει οτι αυτη η ιδεα δεν φαινεται να ωριμαζει στο μυαλο του.
Εχω και εγω μια φιλη δεσμευμενη με την οποια βγαινουμε συχνα και περναμε καλα και μπλα μπλα μπλα, αλλα δεν υπαρχει καμια ερωτικη ελξη, κατι που θεωρω απολυτως απαραιτητο για να υπαρξει ειλικρινης φιλια μεταξυ ενος αντρα και μιας γυναικας. Οταν ενας απο τους δυο εχει αλλα πραγματα στο νου του τοτε μιλαμε για πραγματικο μπαχαλο χωρις happy end για το "θυμα".
Ειχα δαγκωσει καποτε ασχημα τη λαμαρινα με μια κοπελα. Ηταν παντρεμενη-χωρισμενη και εκανε τη ζωη της. Βγαιναμε για ποτο, βγαιναμε για φαγητο, πηγαινα σπιτι της και καθομασταν στο μπαλκονι και συζηταγαμε μεχρι το πρωι κτλ κτλ. Μια μερα λοιπον μου διηγηθηκε πως το εκανε το προηγουμενο βραδυ με εναν συναδελφο της... Ε ρε γλεντια! Καθομουν και ακουγα σα το μαλακα, προσπαθουσα να ειμαι ψυχραιμος, αλλα στην πραγματικοτητα ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει! Εκει διαπιστωσα οτι εχουμε γινει πλεον φιλεναδες και σιγα σιγα απομακρυνθηκα.
Δεν ξερω αν εχεις το θαρρος να κανεις μια ανοιχτη συζητηση μαζι του, αλλα πρεπει με καποιο τροπο να το βρεις για να ξεκαθαρισει το πραγμα και να μην ταλαιπωρησε αδικα..
Δεν ξέρω γιατί,αλλά κάτι μου λέει ότι ο fae!prits έχει απόλυτο δίκιο.Κοίτα να κάνεις μια συζήτηση μαζί του, επειδή κάτι δεν πάει καλά.Εντάξει παντρεμένος δεν είναι,όμως θαρρώ πως θα κάνει τη δουλειά του και θα φύγει,αφήνοντάς σε μόνη και έρημη να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά.:smirk: