Κάτι δεν πάει καλά...
Printable View
Κάτι δεν πάει καλά...
Μην το σκίσειςςς Μην το σκίσειςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!
ότι του φανεί του Λολοστεφανή!
σκεφτομαι να τη κανω
Σκεφτομαι να μπορουσα να παρω και αλλες μερες διακοπες και να πηγαινα στην Καραιβικη, Μαλδιβες, Κανάριες Νήσοι κλπ..
Σκεφτομαι, την επομενη φορά, αυτο που θα διαλέξω να αξίζει και να μην ειναι για τα σκουπιδια..
σκεφτομαι το ποσο κακο μου κανει να σκεφτομαι
Και ευχομαι επισης να το βρω συντομα..
Το σκεφτομαι ακομα το θέμα. Αυτη την εβδομαδα, θα ξεκαθαρισουν πολλά..
Καληνυχτα σε ολους!!! ;)
Ευχαριστω γia την ευχη σου, αν και δεν εχω μεγαλες προσδοκιες. Τουλαχιστον θα ξεκαθαρισει το τοπίο, που ειναι σημαντικο για μενα τωρα. Όσο για τα σκουπιδια, το καταλαβα νωρις για να φυγω γρηγορα, αργα για να μην πονεσω όμως..Οκ όμως, ειμαστε μεγαλα παιδιά!
Σκεφτομαι οτι μερικες φορες ειναι καλυτερο να παριστανουμε τους "χαζους"!!
..σκέφτομαι πως το τσατ είναι άδειο......για μαζευτείτε..........:Ρ
Σκέφτομαι το σημερινό ανούσιο ραντεβού, σκέφτομαι την άχρηστη φαρμακευτική αγωγή που μου σύστησαν, και μετανιώνω για την μπύρα που ήπια!
Ότι ενθάδε κείμεθα ω ξειν αγγέλειν
σκεφτομαι οτι οσο τα ταιζουμε τα τρολς τοσο μεγαλωνουν, κι αυτο εδω περα αποδεικνυεται περιτρανα
Σκέφτομαι πως οι διακοπές μου μέχρι στιγμής ήταν σούπερ και -σχετικά- long-play. Χαλάρωσα. Σκέφτομαι πως πρέπει να κατεβάσω μακρυμάνικα-ζεστά διότι θα έχει κρύο στο ταξίδι που θα πάω την επόμενη βδομάδα. Γιούπι!!!!
σκεφτομαι πως επεστρεψα κι εγω απο Βουκουρεστι, ειχα παει να δω τον φιλο κι αδερφο Κωστα (Πασαρη) να τον ρωτησω γιατι θελει να γινει μοναχος, και για κατι αλλες δουλιτσες. το κρανιο ξαναγινε λευκο και τωρα βαριεμαι *γιαουν*.
Eνα κουνουπι θελει να το ταισω!!!!!!
.....μπιτς παρτυ...λολ...................ανναρω τιεμαι ποτε θα φυγει η τεκίλα από το αίμα μου.........:ρ
τι θα πει χεριστικη συμπεριφορα?
Γυρισα και ειμαι χαρουμενη.... :)
γξρκλσχμπρρρρρρρ
κοιταω τους γονεις μου και προσπαθω να τους αγαπησω ξανα, κοιταω και τον εαυτο μου και λυπαμαι για τα χαλια μου.