οτι εκανα μεγαλη βλακεια που ξαναεγραψα ......
Printable View
οτι εκανα μεγαλη βλακεια που ξαναεγραψα ......
Xρονια πολλά σε όλουςςςςς :)
Φημες λενε οτι ηπιες τοσο πολυ κρασι που ξεμεθυσες τωρα.... χαχαχαχα
Καλημερα σε ολους!!! (Τι καλημερα, καλησπερα ειπαμε εχω χασει την αισθηση του χρονου απ τα ξενυχτια!)
Παιδια ειμαι πτωμα πονανε τα ποδια μ κ εχω τενοντιτιδα κ δν κανει να φοραω τακουνια κ ομως φοραω, μ χουν πει κ για εγχειριση... :(
Τι κανετε ρεεε??
Επιτραπεζιο πινκγ πονκγ λεγεται ρεεε!!
Ειχε στο γυμναστηριο της σχολης, επαιξα 2 φορες κ φοβομουν συνεχεια οτι θα μ ρθει η μπαλα μεσ στα μουτρα!
Οπως κ μ ηρθε.. δεν ξαναεπαιξα.. το φοβαμαι αυτο το αθλημα οπως κ το τεννις.. γιατι το μπαλακι ειναι μικρο κ δν το βλεπεις..
Αντιθετως τρελενομαι για μπαντμιντον.. (ελπιζω ξερεις τι ειναι).. στη σχολη στο μαθημα φυσικης αγωγης καναμε μπαντμιντον κ μαλιστα συμμετειχαμε κ σε αγωνες!! λατρεια!!!!
Προσπαθουμε να συνεφερουμε το κεφαλι μας απο το αλκοολ
Σερβιτορα εχω κανει 2 φορες, μια περσυ σε καφε για 4μηνες κ το καλοκαιρι δουλεψα part-time π-σ-κ σε beach bar.. πολυ κουραστικη δουλεια, ειδικα αμα δν υπαρχουν αρκετοι ακομη συναδελφοι, κανεις εσυ ολο το σερβις κ οχι μονο..
Καλη αρχη κ καλη δυναμη κ προσεχε με την σωματικη κοπωση κτλ!
Αντε η καλυτερη γκαρσονα εισαι εσυ! (χαχαχ πλακιτσα!) :)
Συμφωνω, οι περισσοτεροι τωρα το παιζουν μοντερνοι κ ανεξαρτητοι (κι εγω μεσα σ αυτους), οτι "ο γαμος μονο προβληματα φερνει", "εγω θα ζησω ελευθερο πουλι", "δν βαζω κουλουρα ρε", "τι γαμοι κ παιδια κ μαλακιες" , κι ομως αν βγαλεις τους εγωισμους κ τη συγχρονη αυτη υπεροψια κ το δεις βαθυτερα θα δεις οτι απο μια ηλικια κ μετα ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να κανεις. δεν γινεται τη ζωη π κανεις στα 20 να την κανεις κ στα 40. ολα εχουν μια εξελιξη. ακομα κ εγω π ειμαι τρεις λαλουν κ δυο χορευουν πιστευω γυρω στα 30 θα παντρευτω κ θα κανω δικη μ οικογενεια.
Κερνα μας κι εμας κανα ποτακι! να δεις τωρα τι κοκτειλς θα μαθεις, τι φραπεδες καπουτσινους φρεντουτσινους κτλ! Κολαση!! :p
Χαχαχαχα θα τα μαθω ολα, αστα και εχουμε και παγωτα στο μαγαζι, λιαν επικινδυνο, ερχεται και καλοκαιρι :Pp
Ελπιζω οτι δν υπαρχει ατομο π να μην εχει φαει παγωτο ακομα, ε? Με τετοιο καιρο Ιουλιο μεσα στον Μαιο!
Εγω εχω φαει πολυ λιγα, ειπα να κανω αποτοξινωση απο τη ζαχαρη! βρηκα εποχη :p