Break θα μπεις και θα πεις κι ένα λαλάγγι!!:lol:
Printable View
Break θα μπεις και θα πεις κι ένα λαλάγγι!!:lol:
Καληνύχτα κουκλίτσα. Φιλάκια.
Kαλημερα ασωτες κορες κ καθως πρεπει κοριτσια!
Ελακι μου καλο μαγειρεμα αλλα αν δεν γινει κατι καλο να πεις δε φταιω εγω.Οι αλλες που με ξενυχτησαν!Πραγματι ανοιξιατικη μερα,να περασετε ολες υπεροχα!Κ τα αρρωστουλια μας να γινουν καλυτερα.
Αυτη η καλημερα ειδικα για τη χαρα μου!
Καλημέρα Στρουφοχωριό! Καλημέρα Σπιρτούλη μας!
Ξύπνησα έφαγα το πρωινό μου πίνω λίγες τζούρες ακόμη καφέ και έφυγα για μαγειρέματα! Τα πουλάκια κελαηδούν έξω και ο ήλιος καλά στέκει! Να έχουμε μία όμορφη Κυριακή!
Καλή Κυριακή Στρουμφοχωριό!!!!
Χθες βγήκαμε και για πρωτη φορα μετα την επεμβαση έγινα σκνιπα !!! Ηπια τόσο κρασι και ρακομελα που δεν θυμαμαι ποσο ! Περασα τέλεια ΤΕΛΕΙΑ!!!! Γυρίσαμε 3μισι το πρωι . Να είναι καλά ο αδελφός του κουμπάρου και η κοπελιά του που κάνανε το babysitting!!!!!
Καλημερα για οσους ξημερωσε καλη. Εγω περιμενω πως και πως να ερθει το απογευμα να σηκωθω απο το κρεβατι και να παω για παγωτο...... Ο αντρας μου ειπε μονο αν μεινω ολη μερα στο κρεβατι θα με παει να φαω παγωτο στο μολ. Και ετσι κανω υπομονη....μεχρι στιγμης ειδα 4 παιδικες ταινιες και περιμενω τον αδελφο μου να μου φερει κανα θριλερ.
Καλημέρα κούκλες μου!!!!!Τι κάνετε σήμερα?Δε σας επισκέφτηκα χθες γιατί κοιμόμουν από το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί κ από αυτά που διαβάζω ρίξατε τρελό γέλιο!!!!! Ελλάκι κάλη επιτυχία στο τραπέζι σου υπόλοιπες λαλαγγιασμένες ξυπνήστε σιγά σιγά ο ήλιος λάμπει τα πουλάκια κελαηδουν(δε μιλάω για τα λαλάγγια)!!!!! Κρίμα να χάσετε τέτοια μέρα!!!!!
Μπραβπ Ομορφοστρουμφιτα μας!υπεροχα!Παντα να περνας τοσο καλα κ να εισαι χαρουμενη!Καλα τα παιδακια αλλα κ μια μικρη ανασα καπου καπου χρειαζεται!Εγω αν ημουν σαν εσενα θα την αφηνα στην Ελι,δεν θα την επερνα μαζι.Να κανει την καλη θεια!
Καλημέρα σας! Βουρ στα μαγειρέματα όσες μαγειρεύουν, στην αποτοξίνωση όσες τα έτσουξαν, στην ξεκούραση όσες κουράστηκαν!
http://www.youtube.com/watch?v=kjVid72KMdQ
Ανοιξιάτικη καλημέρα!
Κελαηδίστε, ωραία μου πουλάκια, κελαηδίστε,
τραγουδήστε, τον ωραίο, τον ωραίο σας σκοπό!
Για όλες τις συμφορουμίτσισσες που αγαπούν τα πουλάκια κάθε είδους!
Χαρά μου, ευχαριστώ για το "πακέτο", που μου έστειλες! Αν και στην πραγματικότητα, μόλις ξύπνησα, αυτό που αντίκρυσα ήταν ένα κουτί χαρτομάντηλα, που δεν μου έλεγε "goodmorning beautiful", αλλά "ακόμη μυξιάρα είσαι μαρή";
Βαριέμαι να μαγειρέψω.. Δεν είμαι και πολύ φρόνιμη σήμερα.. Έκανα τον καφέ μου και στρώθηκα εδώ, μαζί σας!
Καλημερούδια,συγχωριανοί!
Ξημέρωσε η πρώτη Κυριακή της άνοιξης!Ο ουρανός κερνά ηλιαχτίδες...
Ελπίζω να βγείτε να τις μαζέψετε κάπου όμορφα,με αγαπημένη παρεούλα!
Εγώ έχω μαγείρεμα και σίδερο να τελειώσω με εδώ πριν επιστρέψω με το καλό στο σπιτάκι μου.
Πόσο θα ήθελα να βόλταρα στην παλιά πόλη των Χανίων,παρεούλα με το Κατερινάκι μας
ή έστω και μόνη,με τη μουσική μου και τη μηχανή μου...Ίσως θα έπρεπε να κλείσω μια Κρήτη.
Χρόνια έχω να πάω.Την καλημεροκαλησπέρα μου σε όλες τις αιθέριες στρουμφοϋπάρξεις!Φιλάκιαα� �α
Για όσες εκδράμουν στις εξοχές, μη ξεχάσετε να χαζέψετε τις παπαρούνες, το αγαπημένο μου...
Είναι ευαίσθητο λουλουδάκι, δεν κόβεται, γιατί μαραίνεται αμέσως.. Ταπεινό, ανοιξιάτικο, χαρούμενο, επίμονο ως παρουσία, κατακλύζει τα πάντα!
Καλημέρα κι από μένα. Χαίρομαι που είστε όλες καλά. Εμένα με ξύπνησε ένας γνωστός μου (Eli ο καπετάνιος με τα καβουράκια χιχιχιχι) και με ρώτησε αν είμαι σπίτι για να μου φέρει ελαιόλαδο από τα μέρη μας. Μου φέρνει κάθε τόσο ελιές καλαμών και λάδι και ελπίζει ο έρμος ότι θα του πω φάε λάδι κι έλα βράδυ!:lol: Μένει πάντα όμως με την ελπίδα κι εγώ με το λάδι!:lol:
Για το συγκεκριμένο λάδι θα μπορούσα να κάνω πολλές θυσίες... :lol::lol:
Τι πράγμα είναι αυτό, βρε παιδιά, νέκταρ! Δε λέω αμβροσία, γιατί είναι να το πιεις στο ποτήρι! Ένα μπουκάλι έχω και το ξοδεύω με το σταγονόμετρο, μην τυχόν τελειώσει και τι θα κάνω! Στείλτον από δω, Χαχανούλη!
Απορία: Εμένα γιατί αυτοί που είναι γύρω μου ελπίζοντας, είναι και για τ' ανάθεμα και τσιφούτηδες; Γιατί δεν κρατάει κανένας κάτι να με δελεάσει, ένα μπουκαλάκι λάδι, για παράδειγμα, ένα γλυκό, ένα κατιτίς; Γιατί; :question: