Απλά είμαι και ολίγον τι ανασφαλής,εξ ου και η ερώτηση.
Δηλαδή (αν επιτρέπεται)?
2 λέξεις θα σου πω για την λιποαποθήκη μου:Lower belly.
Printable View
η στο σωμα θα υπερεχει καπιος η στο πνευμα γι αυτο οι φιλοσοφοι θελουν κατι για μαξιλαρι
ο θεος θα συγχωρεσει οσους πιστεψουν σε αυτον και ας εκαναν αμαρτιες αρκει αυτο να το ενοουν γι αυτο μη φοβαστε το θεο
ομως οταν καπιος παρει μια πορεια που καταστρεφει το μυαλο του μετα δε θα εχει μυαλο για να αλαξει δρομο και αν εναντιωθει στο θεο δεν εχει καμια ελπιδα να βγει απ αυτο κερδισμενος
Ε όχι και σαβούρα...να μου έλεγες τα McDonald's σαβούρα, οκ να το καταλάβω. Αλλά οι σφολιάτες είναι το πιο ποιοτικό take away φαγητό. Σίγουρα δεν είναι και το πιο υγιεινό να τρέφεσαι μόνο με αυτά, αλλά όχι και στο ίδιο επίπεδο με τα McDonald's, KFC, κτλ.
αυτοι που εχουν πανω τους κιλα τρωνε κρεας αλλιως δε παχαινεις ευκολα
Τρωω κρεατικά σχεδόν καθε μερα και ειμαι 50 κιλα. Αυτό που λες δε στεκει
Πρέπει να είσαι πολύ ματσό για να τρως κάθε μέρα στα KFC. Δε τα λες και φθηνά. Για τα Goody's που τώρα έγιναν Burger House δε το συζητάμε καν. Τα σουβλατζίδικα πάλι από 2 που ήταν ο μέσος όρος πήγαν 2.40.
Ενώ τα σφολιατοειδή είναι συνήθως πιο οικονομικά, ειδικά άμα πετύχεις Γρηγόρη την ώρα που έχει Happy Hour είσαι άρχοντας.
Ξερει κανεις γιατί το φβ σε δείχνει μεσα και ενώ δεν εισαι; εχω βαρεθει να '' μαλωνω'' επειδή με δείχνει μεσα ωρες που δε πρεπει
Πρέπει να έχω υπομονη ζώου για να αντέχω την υποτίμηση, να επιζητώ να αποδεικνύω αξία ενώ η προκατάληψη τους για μένα είναι ήδη παγιωμένη. Να πρέπει να ασχολούμαι δηλαδή με πράγματα κατώτερα από τις δυνατότητες μου κι απ αυτό που θα θελα, κι απλά να κρατάω μια επαφή για να κρατάω σε εγρήγορση της δυνατότητες μου και την επαφή μου μ αυτα με τα οποία θα θελα να ασχολούμαι. Η μακροχρόνια εξελισσόμενη κατάπτωση της ψυχολογίας και οι συνέπειες της σε κάνει να υπομένεις σαν ζώο.
Δυστυχώς οι εναλλακτικές για το θέμα που μιλάμε δεν είναι καλύτερες ή απαιτούν ρίσκο κι άρα αβέβαιο, για να την έκανα με ελαφρά ή βαριά πηδηματάκια. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι συνεχής κατάπτωση της ψυχολογίας μου ή να κοροϊδεύω τον εαυτό μου πως τα πράγματα δεν πάνε κι άσχημα ή να ψάχνω για χόμπις και δραστηριότητες που στην τελική δεν είναι για να με ευχαριστούν δημιουργικά αλλά για να ξεφεύγω.
Γι αυτό σας λέω καλλιεργείστε τις εναλλακτικές σας επιλογές και εξασκείστε τον εαυτό σας στο ρίσκο, από τα μικρά στα πιο μεγάλα, ώστε το δεδεμένο χρόνο να μπορείς να πάρεις τέτοια ρίσκα. Κι όλα αυτα ξεκινήστε τα από νωρίς στη ζωή σας. Λυπάμαι αυτούς που σε κρίσιμα στάδια νωρίς στη ζωή του βρέθηκαν αβοήθητοι ή δεν ήξεραν τον τρόπο κι επεσαν στην κατάπτωση.
Το σωστό περιβάλλον θα σε βοηθήσει πρώτα να γνωρίσεις κι έπειτα να αναπτύξεις τις δυνατότητες σου, αλλιώς θα πελαγοδρομείς μέσα σε ψευδαισθήσεις.