Αβουλινι μου μην κανεις οικονομια στο λαδι!Θα σου στειλω κ αλλο με κουριερ!Η καλυτερα ελα κατω να παρεις ντενεκε!Κ μπορει να σου συστησω κ 2-3 ελαιολαραγωγους...
Printable View
Αβουλινι μου μην κανεις οικονομια στο λαδι!Θα σου στειλω κ αλλο με κουριερ!Η καλυτερα ελα κατω να παρεις ντενεκε!Κ μπορει να σου συστησω κ 2-3 ελαιολαραγωγους...
Φρόντισε, χαρά μου, να βλέπονται οι ελαιοπαραγωγοί, γιατί αλλιώς θα γυρίσουμε σύγχρονο μελό με τίτλο "θυσιάστηκα για το λάδι μου", αντί για τα τετριμμένα τύπου "θυσιάστηκα για το παιδί μου"! Καλαματιανής παραγωγής, με ηθοποιούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας.. Μια γροθιά στο οικονομικό κατεστημένο και ένα μήνυμα του πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος, προκειμένου να εξασφαλίσει το λαδάκι της χρονιάς! :lol:
Σας μιλάει ο τραυματισμένος πολεμιστής!!!!!
Στην μανία μου να κόψω γρήγορα το σπανάκι για την γέμιση των καλαμιαρίων έκοψα και το κ@λοδάχτυλο μου το αριστερό!!!Σνιφ Κλαψ!!! Τώρα το έχω μπαταρισμένο με γάζες και ιώδια και φοράω και πλαστικό γάντι γκρρρρρ με το ζόρι σας γράφω το ανάπηρο! Τέρμα τα μαχαίρια για σήμερα για μένα έβαλα τον άντρα μου να κόψει τα υπόλοιπα λαχανικά.
Το ψωμί ψήθηκε, τα καλαμάρια γεμίσανε και σιγοψήνονται στον φούρνο, η σαλάτα με τα μαυρομάτικα μπήκε ήδη στην επίσημη γαβάθα και τώρα πάω να κάνω σαγανάκι μύδια και το επιδόρπιο, φράουλες με γιαούρτι και μέλι :D από εδώ και πέρα μόνο μούλτι! Το χασαπομάχαιρο μπήκε στην άκρη...
Εργατικά ατυχήματα βλέπω.. Κουράγιο, Eli μου και είμαι σίγουρη ότι τα φαγάκια σου θα είναι πεντανόστιμα και ότι θα περάσετε πολύ, πολύ όμορφα γύρω από το οικογενειακό τραπέζι!
Δες και την καλή πλευρά του πράγματος: Γλίτωσες από τον κόπο να τα ψιλοκόψεις όλα, ανέλαβε δράση ο αντρούλης σου!
Αγαπη μου αυτα ειναι δυσκολα σπορ!Ρωτα κ εμενα.Στο κρεοπωλειο τον πρωτο καιρο ειχα κ απο καποιο δαχτυλο μπανταρισμενο!Αλλα με μαχαιρι σπιτικο...?Βαλε τον αντρα σου!Τρελλαινομαι να βλεπω αντρες στην κουζινα,με ποδια.
Αβα σου απαγορευω να πεις οτι σκεφτεσαι!
Γιατί μου απαγορεύεις, χαρά μου;
Σε χαλάει κάτι τέτοιο;
Ή μήπως αυτό θα το έδιωχνες από την κουζίνα σου;
Με προλαβες γιατι τον τυπο με την ποδια θα σου εβαζα!Εσενα σε χαλαει?Εμενα με φτιαχνει...!Για δοκιμασε το Ελι.πριν ερθουν οι γονεις σου....
Ο συγκεκριμένος μου κάνει σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού, με ή και χωρίς ποδιά.. Ακόμη και με τσουβάλι και σε μία αποθήκη δεν θα με χαλούσε!
Πάντως, άντρας ή γυναίκα, πρέπει να μαγειρεύεις με μεράκι, με κέφι.. Σηκώθηκα ορεξάτη και με το μυαλό μου γεμάτο με πραγματάκια που θα κάνω.. Όχι σπουδαία, πράγματα σπιτίσια, καφεδάκια, φαγάκια, ταινιούλες τέτοια... Χτύπησε ένα τηλέφωνο και με τάραξε πρωινιάτικα.. Δεν είναι και το φόρτε μου οι πρωινιάτικες οικογενειακές διαφωνίες.. Και Κυριακή κιόλας, που όσο και να πεις, μία ψιλοκατάθλιψη την έχω. Έβαλα να κάνω τον κιμά και δεν τον βλέπω και σόι.. Θα μου πεις, γίνεται να προκύψει ο κιμάς μάπα; Γίνεται, ναι, όταν τον κάνεις μηχανικά, χωρίς χαρά.
Ελα χαρα μου μην χαλας τη μερα σου με μικροπραγματα!Χαλαρωσε....Χ� �μογελασε,κ ολα θα ειναι καλυτερα!
Ναι, χαρά μου.. Τώρα τελευταία κάνω εντατικές προσπάθειες χαλάρωσης και αυτοσυγκέντρωσης.. Προσπαθώ να αλλάξω χαρακτήρα, να μην επιτρέπω να ταράζομαι τόσο εύκολα. Κάτι γίνεται!
Έγινε η ελαιοπαράδοση και μόλις έφυγε κι ο απογοητευμένος φίλος μου! Του έδειξα και τα κοσμήματα που θα του δώσω να πουλήσει στο μαγαζί του θέλει δε θέλει και όλα καλά, για μένα τουλάχιστον!! Βλέπω ότι σήμερα ξεκινήσατε νωρίς νωρίς με τα μανάρια! Να πω περαστικά και στον τραυματία της παρέας και μην ψάχνεις για δικαιολογίες γιατί και με τα υπόλοιπα 9 δάχτυλα μπορείς να μαγειρέψεις! Δε θα φταίει το κομμένο δάχτυλο αν δε βγουν τα φαγητά καλά!:lol:
Αβα κοιταξε!Μπορει καποιος να βαλει αυτη την ταμπελα?Ποσο εξυπνος μπορει να ειναι?
Ένα από τα "κόλπα" μου είναι να κάνω διάφορα μικροπράγματα, που διαφοροποιούν τα Σαββατοκύριακα από τις καθημερινές. Κάνω μπάνιο μόλις ξυπνήσω, αντί για το βράδυ, δεν πίνω βιαστικό ξεπετο-νες, αλλά διπλό, μερακλίδικο ελληνικό καφεδάκι.. Μόλις έπλυνα το φλυτζάνι - τέρας και λέω μέσα μου, γιατί να μην έχω δίπλα μου κάποια να ξέρει, να μου πει τον καφέ; Θα της έπαιρνε κανένα δίωρο.. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=uIUstNnEBSg
Μπουκαλα ο κουμπαρος!Τζινακι ειπα να σου στειλω ενα μαναρι κ εσενα να εχεις να πορευτεις για σημερα δηλ αλλα τον συγκεκριμμενο θα συμφωνεις κ εσυ να τον στειλουμε στη Ναταλια που εχει κ σιδερωμα να κανει.να την βοηθησει κομματακι αφου ειναι παιδι με προσοντα.......