+1000 likes.
Και τις απογευματινές μου καλησπερες.
Printable View
Μπορείς να το εκφράσεις με αριθμούς; Αν δε θέλεις δημόσια, τότε με PM. Αν δε θέλεις ούτε αυτό, τότε υγεία και καλή καρδιά. :D
Από περιέργεια ρωτάω γιατί έχω ακούσει κι άλλες Ελληνίδες να λένε ότι προτιμούν τους άντρες λίγο γεματούληδες. Το ερμηνεύω ως οριακά κανονικούς ή ελαφρώς υπέρβαρους.
Το κρέας θέλει προσοχή στην ποσότητα και τη συχνότητα. Κι εγώ τρώω ό,τι τραβάει η ψυχούλα μου και δεν έχω θέμα βάρους (κανονικός αν ήμουν 18άρης αλλά πολύ λεπτός για την ηλικία μου) αλλά με το κρέας προσέχω λιγάκι. Όχι για τα κιλά, έχω «θερμοστάτη» που με προστατεύει. Απλά γιατί δεν κάνει για τη γενικότερη υγεία.
Έμαθα τελευταία για κάποιον που επέζησε μετά από έμφραγμα. Εκτός από τις βουλωμένες αρτηρίες, στις οποίες εφαρμόστηκε αγγειοπλαστική, οι γιατροί είδαν κι άλλες που έφεραν παραμορφώσεις. Γι' αυτές δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Απέδωσαν το φαινόμενο στην υπερβολική κατανάλωση κρέατος του συγκεκριμένου ατόμου. Πρώτη φορά άκουγα ότι το πολύ κρέας μπορεί να υποσκάψει την υγεία και μ' αυτό τον τρόπο.