Ειπαμε αγαπη αρχισαμε νωρις με τα μαναρια ,οχι με τα νταπα ντουπα!Αυτα το βραδυ κ κατα προτιμηση οτν λειπω η φευγω εγω!
Ελα Καλαματα κ θα σε φτιαξω εγω!Κ καφε θα σου πουν κ τα χαρτια κ οτι θες!
Printable View
Ειπαμε αγαπη αρχισαμε νωρις με τα μαναρια ,οχι με τα νταπα ντουπα!Αυτα το βραδυ κ κατα προτιμηση οτν λειπω η φευγω εγω!
Ελα Καλαματα κ θα σε φτιαξω εγω!Κ καφε θα σου πουν κ τα χαρτια κ οτι θες!
Τι έχετε να πείτε γι' αυτό;
Τι τέλει να πει το ποιητή;
Μια χαρά θα περάσω στην Καλαμάτα!
Όλη μέρα στη γύρα, με καφέδες, φλυτζανούδες και χαρτούδες!
Όλη νύχτα στη γύρα, με τους ελαιοπαραγωγούς!
Ακόμη κάθομαι; Ακόμη εδώ είμαι;
Γλαύκη αυτός με την ταμπέλα για το κλειστό κατάστημα με την εξυπνάδα που έχει απορώ πως λειτουργεί καν κατάστημα! Αν στείλεις στη Ναταλία το μανάρι για σιδέρωμα είναι σίγουρο ότι θα μείνουν όλα τα ρούχα της ασιδέρωτα! ʼβα μάλλον το ποιητή εννοεί ότι τα σεντόνια είναι αδιάβροχα προφανώς για κατάκοιτους ανθρώπους αλλά έτσι που το γράφει δεν είναι πολύ δελεαστικό να τα αγοράσεις κι ας κατουριέσαι πάνω σου!:lol:
Επιστρεφω αμεσως!παω να απλωσω.
Βρήκα τον ιδανικό τόπο διακοπών!
Γλαύκη μάλλον εννοείς επιστρέφω αμέσως πάω να ξαπλώσω γιατί μόνο έτσι δικαιολογούνται οι 10 ώρες!:lol:
Κοίτα μην αργήσεις! Δέκα ώρες μόνο! Στις δέκα ώρες και ένα λεπτό, σου επιβάλλεται πρόστιμο! :lol::lol:
ʼβα να μία ιδέα για το διαφορετικό καφέ που θέλεις να πίνεις την Κυριακή! :lol:
Ωωωω, κυρία μου με υποχρεώνετε... Στα κάρβουνα, ε; Δεν το είχα σκεφτεί! Ας το δοκιμάσω!
Να και μία απόδειξη από τα ψώνια του Μητσοτάκη!:lol:
Χιχιχιχιχι!!!
Που βρίσκεται αυτό το κατάστημα να δούμε αν πουλάνε και husbands; :lol:
Το αγαπημένο μου...
Καλέ ʼβα είναι τόσο ανορθόγραφα γραμμένο αυτό το κείμενο που με δυσκολία μπόρεσα να το διαβάσω και να καταλάβω τι λέει!! Καλά σχολείο δεν πήγε; Κι άντε και δεν πήγε σχολείο δε ρώτησε και κανέναν που έμαθε γράμματα και ξέρει να γράφει σωστά να του πει πως θα γράψει την ταμπέλα;!!