Δηλαδή 80 ας πούμε; 1.90 και 80 κιλά δε λέγεσαι αδύνατος αλλά κανονικός. Με τα δεδομένα σου, θα με θεωρούσες ανορεξικό τότε.
Printable View
Έχει να κάνει και με τη δομή - όγκο σκελετού , πόσο σηκώνεις δηλαδή. Συν ότι άλλο να είναι βάρος από λίπος άλλος από μυς ή κρέας κτλ ... Ισχύει ότι λέει η φωτό όχι η ζυγαριά :)
για οσους νομιζουν οτι δε καταλαβαινω τις αλαγες που βλεπω γυρω μου τη πρωτη φορα τους προηδοποιησα οτι θα δουν ενα ανθρωπο που δεν εχουν ξαναδει τωρα θα κανω παλι το ιδιο και αυτη τη φορα η αλαγη θα ειναι πολυ μεγαλυτερη απ αυτη που ηξεραν
Ε σκέψου όμως είναι μια κοπέλα 43, και μιλάει όπως μιλάει οκ
Το θέμα είναι πως να βοηθήσουμε όχι να την κρίνω. Και να σκότωσε να μου πει , οκ πάνε παραδωσου εξομολογησου κτλ θα της έλεγα , τι να κάνεις. Ποιος ξέρει τι βάσανα μπορεί να πέρασε, ... Όσο εγώ είχα μια καλή κοπέλα και έτρωγα γαρίδες , μπορεί αυτή να περνούσε πχ κατάθλιψη αρρώστιες κτλ.
Πάντα με αγάπη ειδικά στις γυναίκες (αφού είμαι άντρας, έρχεται φυσικώς)
Δε θεωρώ οτι τη βοηθάω ενθαρρυνοντας τα κόμπλεξ της. Επίσης έβγαλε ολοφάνερη κακια.. Ουτε σς αυτό μπορώ να μεινω αμέτοχη οπως επίσης κα8 στο γεγονος οτι εστελνε φωτο των άλλων στη ρεμεντι(εκει ήταν για κλωτσιές) και ειναι αυτο που με πειραξε πιο πολυ ακομα. Δε με νοιάζει τι θέμα εχει ο καθένας οπως εχω ξαναπεί εδώ ολοι έχουμε. Δεν είναι δικαιολογία για να βγάζουμε μίσος και να εκθέτουμε άτομα. Και σε αυτό ειμαι καθετη
Κοίτα έτσι είναι όπως το λες, αλλά και το φβ είναι δημόσιο, αν δε θέλουν, ας μην έχουν ανοιχτό το προφίλ. Έχουν μερίδιο ευθύνης, τώρα οι χαρακτηρισμοί ναι δεν είναι καλοί, κακώς τους κάνει αλλά ... μικρό το κακό εν σύγκριση με αυτά που γίνονται στον κόσμο :)
Δεν ειναι απαραίτητο αυτό που λες. Γιατί η φώτο προφιλ πρώτον δε γίνεται να κλειδώσει. Και δεύτερον δε νομίζω κάνεις να της δινει το δικαίωμα να τις στέλνει δεξιά και αριστερά και να τις θάβει. Την κανει τρελη Κατίνα. Οπως και να χει, επειδή ξέρω ότι υπάρχουν πολλα τέτοια κελεπούρια ολα μου τα προφιλ (ινστα φβ) ειναι κλειδωμένα και εχω ελάχιστους φιλους. Οπότε θεωρώ ειμαι καλυμμένη απο την κάθε και τον καθε πικραμενο