Ναι μωρο μου θα σε δωσω αφου εσυ δεν εχεις παρει αριθμο αδειας να βαζεις Καλη κ θωδη!
Printable View
Ναι μωρο μου θα σε δωσω αφου εσυ δεν εχεις παρει αριθμο αδειας να βαζεις Καλη κ θωδη!
Μπράβο της, της γιαγιάς! Πολύ μου αρέσουν αυτοί οι γέροντες, οι μερακλήδες κι ας είναι βασανιστικοί!
Καλή ξεκούραση, χαρά μου!
Βάλε το δάχτυλο μπροστά στο στόμα και πες σσσσ, πάω για ζζζζζζ!
Όπως τα λες είναι..
ʼρα, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Τι άλλο να κάνουμε πια, για να μας φτιάξουμε τη διάθεση; :lol:
Να στη στειλω για τις 5 απο τις 10 μερες που θα την εχω?Ολη την ωρα θελει κουβεντα ενω εγω που μιλαω συνεχεια εξω δεν βγαζω λεξη.Ουτε να ακουω θελω, δεν ανοιγω ουτε τηλεοραση.Κ μου λεει δεν εχει καμμια γυναικα εδω να μιλαμε?Ειχε πετυχει το Ναταλακι μου την αλλη φορα.
ʼντε, στείλτη, να δεις τι φιλενάδα έχεις!
Αν και άλλα μου έταξες!
Το πρωί είπες πως θα μου έστελνες το μανάρι πακέτο και αντ' αυτού θα καταλήξω με τη γιαγιά;
Έλεος!!
Μια φορά είπα κι εγώ να ποστάρω το Μητσοτάκη και ορίστε τα αποτελέσματα!
Κοριτσάκια σας αφήνω προς το παρόν, πάω να περπατήσω και να πάρω από τη μητέρα μου την κρασάτη μπριζόλα που μου μαγείρεψε. Φιλάκια.
ʼντε, πάμε όλοι για μαμ και νάνι! See you later, alligators!
Για να θυμηθούμε και ένα βιντεάκι.. :lol::lol:
καλησπερα στρουμφακια !
μπιμπικος ΕΔΩ!
ο μπιμπικος ειμαι εγω
και ενα ποιημα θα σας πω
πρωτα ομως ας γνωριστουμε
και στη συνεχεια θα τα βρουμε!!!
γεια σας λοιπον ειμαι η καλλιοπη οπως βλεπετε και περιμενω να κανω επεμβαση στο ιπποκρατειο ειμαι αρκετα μεγαλη (50) και παντρεμενη εχω 2 παιδακια κορη 20 και γιο 12 και ενα πατερα 84 ( τον βαζω στα παιδια γιατι ειναι πιο μωρο απο ολα )
ελπιζω να καταλαβενετε τι ακριβως περναω :P
εχθες ειπε η τζινα να μπω και της ειπα παω να σιδερωσω αλλα δεν μου ειπε οτι εσεις εδω στελνετε και βοηθεια στο σπιτι :P
ναι δεν θελω τον μαγειρα αυτον που σιδερωνει θελω απο μαγειρικη τα βολευει και ο δικος μου και ας μην ειναι κουκλος ααααααα και μαγειρευει και ντυμενος γμτ
αλλα οκ δεν ειμαστε κια μονοι ποτε εδω μεσα !
αυτα τα λιγα αν θελετε να μαθετε και κατι αλλο δεχτες ολες οι ερωτισεις !
υ.γ.
εχω και σημερα σιδερωμα :)
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Με προλαβες γιατι τον τυπο με την ποδια θα σου εβαζα!Εσενα σε χαλαει?Εμενα με φτιαχνει...!Για δοκιμασε το Ελι.πριν ερθουν οι γονεις σου....
Δεν παίζεστε!!! Δυστυχώς δεν προλάβαμε να παίξουμε με τις ποδιές μας ήταν περιορισμένος ο χρόνος χιχιχιχι. Αλλά τα λαχανικά τα έκοψε όλα δεν ακούμπησα ξανά μαχαίρι! Το έχει όμως κορίτσια άσχετα που το αρνείται γιατί βαριέται ο πασάς! Προτιμά να τα δοκιμάζει τα φαγητά και όχι να τα μαγειρεύει...
Το τραπέζι είχε επιτυχία που λέτε φιλενάδες και επιτέλους για μία φορά οι γονείς μου φάγανε και από τα δικά μου τα χεράκια. Ο μπαμπάς είπε ότι ξεπέρασα την μαμά! Μεγάλο κομπλιμέντο, ακόμη και η μαμά παραδέχτηκε ότι τα μύδια σαγανάκι με μουστάρδα και ούζο τα έκανα καλύτερα από τα δικά της! Περάσαμε πολύ όμορφα και χάρηκα που για πρώτη φορά ξεκούρασα την μάνα μου που είναι πάνω από μία κατσαρόλα μια ζωή! Καθίσαμε τα είπαμε, γελάσαμε, πιάσανε και οι άντρες τα πολιτικά και εγώ με την μαμά τα δικά μας και πέρασε η ώρα. Τώρα άραξα στον καναπέ μου χαλαρή και χαμογελαστή, μου έπλυνε και η μαμά τα πιάτα για να με ξεκουράσει μιας και έχω και το δάχτυλο μπαταρισμένο και επιτέλους χαλαρώνωωωωω :D
καλως την καλλιοπη!!!!!!!!
γεια σου eleni198621 βλεπω το τικερακι σου και περνω κουραγιο !
ολα καλα θα σου πανε και εσενα.ποτε την κανεις?
Καλώς την Καλλόπη. Πρασπαθώ να σου στείλω u2u αλλά δεν τα καταφέρνω, δεν ξέρω γιατί αφού στους υπόλοιπους μπορώ να στείλω. Οπότε σου γράφω εδώ τις οδηγίες που ζήτησες για το πως θα ποστάρεις φωτογραφίες.
Στη σελίδα που βρίσκεσαι κάτω δεξιά ή πάνω δεξιά, όπου προτιμάς, πας και πατάς το post reply. Στη σελίδα που σου ανοίγει γράφεις το κείμενο και κάτω από εκεί που γράφεις θα δεις που λέει browse, πατάς το browse λοιπόν και σε βγάζει στον υπολογιστή σου όπου πας εκεί που έχεις αποθηκεύσει πρώτα τη φωτογραφία σου φυσικά, την κλικάρεις και πατάς το άνοιγμα. Πρόσεχε εκεί που λέει browse να γράφει δίπλα τα στοιχεία της φωτογραφίας σου που σημαίνει ότι τη φόρτωσε δηλαδή. Μετά πατάς ακριβώς από κάτω το post reply και τέλος. Πρέπει να προσέχεις οι φωτογραφίες σου να μην είναι πολύ μεγάλες γιατί δεν θα στις πάρει. Συνήθως τα 300 με 400 pixels είναι καλό μέγεθος για φωτογραφία. Αν δεν ξέρεις πώς να βλέπεις το μέγεθος της φωτογραφίας σου και πώς να τη μικραίνεις πες μου να στο γράψω κι αυτό.