Originally Posted by
Lacrymosa
Ρε σεις... διαβαζω τη συζητηση κ τι να πω πραγματικα...
Καταρχην μπορει εσυ να μεγαλοποιησες το γεγονος.. η κοπελα μπορει απλα να σε κοιταξε για 2-3 δευτερολεπτα οπως θα κοιταζε τον οποιονδηποτε ανθρωπο (αντρα κ γυναικα) να δει μηπως θες να πληρωσεις η να παραγγειλεις ξανα κτλ, κ μετα ξαναγυρισε στη δουλεια της.. αμα ηταν να φλερταρει με τον καθε πελατη γαμησε τα..
Επισης ησουν μονος σου παιζει ρολο.. προφανως σε περασε για κανεναν πεφτουλα κ λιγουρη.. διοτι ναι υπαρχουν κ αυτοι.. κ αμα μια κοπελα συνεχως πχ της κανει ο καθε στερημενος νοηματα μετα αποφευγει να κοιταξει ακομα κ καποιον νορμαλ.. δυστυχως ετσι παει αμα κλονιστει μια φορα η εμπιστοσυνη..
Επισης επειδη εχω δουλεψει κι εγω σερβιτορα κ ξερω, ορισμενοι πελατες ειναι απαραδεκτοι.. σαχλα σχολια κ υποννουμενα, χυδαιο πεσιμο, εμενα αυτο μ φαινεται εμετικο κ θα ξερνουσα επι τοπου.. για να μν πω κ μερικοι π αμα δοθει η ευκαιρια βαζουν χερι.. οταν λοιπον μια κοπελιτσα 18-25 χρονων (αυτες οι ηλικιες συνηθως δουλευουν σερβις) εχει καθημερινα να αντιμετωπισει ποσους τετοιους (κ πιστεψτε με ειναι πολλοι που μπερδευουν την καφετερια με το μπουρδελο) λογικο ειναι να τρομαζει ακομα κ με ενα κοιταγμα, γιατι νομιζει εισαι σαν τους αλλους..
Επισης οτι σας σνομπαρουν οι γυναικες, μηπως ευθυνεστε κι εσεις σ αυτο? δν γινετε ξαφνικα ολες οι γυναικες να αποφασισαν να αδιαφορησουν. απλα ειναι πλεον κ αυτες χειραφετημενες κ ανεξαρτητες κ δν εχουν αναγκη τον πασα, κ οπως εσεις τοσα χρονια τις "εκμεταλλευοσασταν" κ τις αντιμετωπιζατε σαν τη Μαιρη Παναγιωταρα, τωρα που σας κανουν το ιδιο γιατι σας κακοφαινεται? επισης το οτι σας αποφευγουν κ πισω απο την πλατη σας κοροιδευουν, ευθυνεται κ αυτο π ειπα παραπανω, οτι εχει γεμισει ο τοπος λιγουρια κ πεφτουλες κ σαλιαρηδες, κ οι γυναικες δν θελουν τετοιους, αλλα αντρες με ρομαντισμο, αισθηματα κ ιπποτισμο.. αλλα δν υπαρχουν αυτοι τους πατησε το τρενο κ γεμισαμε σαβουρογαμηκουλες...
Μην παρετε κατι προσωπικα αλλα ηθελα να πω απλα απ την πλευρα μας καποιες κοπελες πως το βλεπουμε.. αντε κ καλο βραδυ ειμαι πτωμα κουρασμενη!