-
Εli αφού πήγαν όλα καλά χαλάλι και το κομμένο δάχτυλο! Χαίρομαι που πήρες συγχαρητήρια για τη μαγειρική σου και τίμησες επάξια το στρουμφοόνομά σου!
Χικ, μόλις έφαγα τη μισή κρασάτη μπριζόλα κι όπως είμαι και άμαθη στο ποτό καταλαβαίνετε χικ χικ χικ!
-
Πάω να ξαπλώσω για λίγο.....έως πολύ γιατί νύσταξα και θα δω τα χαϊρια σας αργότερα! Φιλάκια.
-
eleni198621 οχι δεν ξερω ακομη τιποτα
τζινα ευχαριστω για τις οδηγιες οκ τα αλλα τα καταφερνω
καλη ξεκουραση εγω παω για σιδερωμα παλι :(
-
Hallo!Ηρθα παλι αφου κοιμηθηκα για λιγο,φυσικα αφου κοιμηθηκε πρωτα η γιαγια.Πριν μπηκε 3 φορες η γιαγια να μου πει οτι εχει ωραια λιακαδα εξω,2 για να μου πει τι ωραια τραγουδια κ χορους εχουν εκει στην Αθηνα(τηλεοραση)κ μια να μου πει οτι εκεινη η γρια ειπε οτι θα ερθει(γειτονισσα).
Καλλιοπη εχω 5 πλυντηρια ασιδερωτα κ 2 που στεγνωνουν κ θα πρεπει να τα σιδερωσω αυριο ειπα ολα μαζι τελικα.Αν παρω αυτον για βοηθεια στο σπιτι ουτε τη μεγαλη παρασκευη δεν θα βρεθουν σιδερωμενα!Εμεις οι 2 ειμαστε ακομη χωρις επεμβαση.Που θα την κανεις?
Προκοπη μου χιλια μπραβο!Το τιμησες παλι το ονοματακι σου!Αν ανεβωΑθηνα να ξερεις οτι θα ερθω να φαω απο τα χερακια σου1
-
Καλώς τον Μπιμπίκο μας! Με το καλό η επέμβαση Καλλιόπη μου και καλές απώλειες μετά!
Σας γράφει το κουτσουρεμένο δάχτυλο! :lol:
Μάλλον θα αρχίσω να γίνομαι λακωνική μιας και το σακατεμένο δάχτυλο μου δυσκολεύει την πληκτρολόγηση :mad:
Τζίνα, Γλαύκη, ʼβα ωραίο το μεσημεριανό σας αφιέρωμα γέλασα με την ψυχή μου και ʼβα μου αν πας στα "Γαμισιανά" για διακοπές να μην ξεχάσεις να πάρεις και την σοκολατένια μαζί σου που της αρέσουν οι Κρητικοί :lol:
Οι 10 ώρες δεν πέρασαν από το μεσημέρι άρα μάλλον γι αυτό είστε ακόμη όλες εξαφανισμένες.
Η Ναταλία μας έχει επιδοθεί σε καθάρισμα άσπρου σίφουνα σε χρόνο dt για να απολαύσει αύριο Σαλονικιώτικη Δευτέρα.
Εγώ πάλι εδώ στον καναπέ μου δεν το έχω κουνήσει ρούπι παρά μόνο για να πάρω το επιδόρπιο γιαουρτιού με φράουλα που έφτιαξα από το ψυγείο χιχιιχχιχι.
-
Γλαύκη μου με μεγάλη μου χαρά!!!! Αν και με βλέπω να κονταροχτυπιέμαι με την άλλη μαγείρισσα της παρέας την ΜακΓιωτ μας χιχιιχι. ʼντε να μου μάθεις και τον γλυκό κορμό που μοιάζει με κορμό δέντρου ;), μην νομίζεις ότι το έχω ξεχάσει....
-
Γλαύκη στο ιπποκρατειο αλλα ποτε δεν ξερω ακομη ελπιζω συντομα
και εγω αν και σιδερωνα εχθες μεχρι 1+και σημερα 2 ωρες εχω ακομη 3 πλυντηρια που θα παω να σιδερωσω τωρα μπας και τελειωσω δεν αντεχω αλλο
-
για να δω θα τα καταφερω να βαλω φοτο?
αυτος ειναι ο μπιμπικος !
-
Καλησπερα κοριτσια. Καλα πως γινετε χειμωνα να εχετε τοσο πολυ σιδερομα? Εγω καθε βδομαδα πλενω 4 πλυντηρια ρουχα (των 8 κιλων ειναι το πλυντηριο μου) απο τα οποια αντε το 1/4 των ρουχων να θελει σιδερωμα. Τωρα αν ηταν καλοκαιρι ναι να καταλαβω γιατι το πολυ σιδερωμα.
Χτες μετα απο κουβεντα με τον γυναικολογο μου αποφασισα οτι δεν θα κανω παρακεντιση. Αν ο θεος θελει να μου στειλει ενα υγιες μωρο θα μου το στειλει. Αν θελει να μου στειλει ενα αρρωστο μωρο και παλι θα το κανει κιας μην ειναι με συνδρομο νταουν που αναγνωριζετε με εξετασεις. Επομενως εγω δεν ρισκαρω να χασω το μωρο για μια εξεταση. Μου φτανει η αποκολληση κατα 80% του τραχιλου που ειχα χτες στα ξαφνικα. Δεν θα δημιουργισω και απο μονη μου προβλημα.
-
polinaki1983 ολοψυχα να πανε ολα τελεια ............. και θα πανε ........θα δεις ............ χαμογελα και απολαυσε την εγκυμοσυνη σου .............. :):):):):)
-
Καλησπέρα. Ξύπνησα κι εγώ με ξυπνητήρι φυσικά γιατί αν με αφήσεις στην αγκαλιά του Μορφέα δεν το κουνάω από εκεί!! Έβαλα ένα πλυντήριο και λιβάνισα κιόλας γιατί είχα καιρό να το κάνω κι έφαγα φλασιά! Ούτε όνειρο με παπάδες να έβλεπα βραδιάτικα! Τώρα κρύβομαι από μία γνωστή μου που με καλεί στο κινητό γιατί με έχει πρήξει, πολύ μίρλα ρε παιδί μου. Όλη την ώρα με παίρνει και μου κλαίγεται λες κι εγώ δεν έχω προβλήματα. Θέλει να τραβάει την προσοχή και το παραμικρό το αναγάγει σε μέγα ζήτημα. Της μίλησα μία, της μίλησα δύο ε, δε γίνεται κάθε φορά που με καλεί να φέρνει και την καταστροφή του κόσμου για το τίποτα κι εγώ να ασχολούμαι με τα φανταστικά της προβλήματα!
Βλέπω τη Βλαχοπούλου στο star κι έχω τρελαθεί κλασικά στο γέλιο. Την Τρίτη ξεκινάει πάλι και η εκπομπή του Λαζόπουλου! Τι έχουνε ν'ακούσουνε πάλι τα αυτιά μου! Πολλές φορές στα διαλείμματα του αλ τσαντίρι νιουζ παίρνω τη μητέρα μου τηλέφωνο και σχολιάζουμε όσα λέει γελώντας και μόλις τελειώσουν οι διαφημίσεις το κλείνουμε και ξανά γέλιο πάλι!
ΥΓ. ʼβα πάρε με και μένα μαζί σου γιατί μου αρέσουν και μένα οι Κρητικοί!:lol:
-
Καλησπέρα κ απο εμένα!
Χαχανούλη κ εγώ αυτή τη ταινία βλέπω!
Εli πως πήγε το τραπέζι?
-
Δεν έχω κ πολλά κέφια κορίτσια!!!!!!:no:
ρε συ χαχανούλη μου αρέσεις πολύ κ πολύ μάλιστα!!!!!!!!!
που δεν χάνεις ποτε το κέφι σου(μη παρεξηγηθώ κιόλας)
-
Halloooo Σοκολατίτσα μας!
Καλά πήγε το τραπέζι το έγραψα παραπάνω. Δεν γράφω πολλά γιατί πετσόκοψα το δάχτυλο και πονάει :(
-
Ναι τα είδα μπράβο κοριτσάρα μου, φαντάζομαι πόσο θα φούσκωνες απο καμάρι όταν ο μπαμπάς σου έλεγε τα καλά λόγια :bigsmile:
Είχαμε κ απώλειες το δακτυλάκι!