-
Καλημέρα κορίτσια!
Και γω το ρήμαξα χτες!
Νιώθω ένοχη αλλά και αδιάφορη (πως γίνεται αυτό?)
Το Σάββατο όλα καλά αλλά χτες πρέπει να έφαγα και 50 πόντους!
Σήμερα θα την βγάλω μόνο με καρπουζάκι όχι για τιμωρία αλλά γιατί δεν μπορώ ούτε να το σκεφτώ το φαγητό!
-
Γεια σας και πάλι!
Αφού ξεκουράστηκα και κοιμήθηκα αρκετά σκέφτηκα ότι πρέπει να ζυγιστώ αύριο πρωί και να υποστώ τις συνέπειες των διατροφικών μου ατασθαλειών! Οποτε αύριο το πρόγραμμα έχει ζύγισμα και αυστηρή παρακολούθηση πόντων.... Πρέπει την επόμενη εβδομάδα να αλλάξω δεκαδα ή αν όχι την επόμενη την μεθεπόμενη σίγουρα! Να χαιρετίσω την Ελένη η οποία είναι και ο "ιδρυτής" του υπέροχου αυτού τοπικ και η αφορμή της γνωριμίας μου με το σύστημα των πόντων του ww.
Ελπίζω να πας τέλεια και να επιτύχεις τον στόχο σου!!!
Λιντάλ βλέπω το τικεράκι δεν το άλλαξες παρόλο που έχασες 1 κιλό! κοίτα, υπολόγισε ότι κάθε εβδομάδα θα χάνεις περίπου ένα κιλό. Ειναι ακόμη αρχή αλλά θα δεις πόσα θα χάσεις σε 3-4 εβδομάδες και δεν θα το πιστεύεις! Πρόσεχε στις διακοπές... είναι πολλοί οι πειρασμοί... Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια!!!!
Μην τα φοβάσαι τα μακαρόνια. δεν είναι αυτά που σου στέρησαν το παραπάνω χάσιμο. είναι απολύτως ασφαλές να φας μακαρόνια νερόβραστα και να τα υπολογίσεις 4π. στο λεω και στ υπογράφω κιόλας! μην τα παρατάς συνέχισε γερά και θα δεις διαφορά!!! Το παγωτό πρέπει να το υπολογίζεις 2π τα 45γρ.
p_k μια χαρά σε βρίσκω να πηγαίνεις με την συντήρηση! όπως ακριβώς το περίμενα! πόσο ντρέπομαι που ξέφυγα από το πρόγραμμά μου στις διακοπές... δεν ήθελα να μπω καν να σας τα πω... αντε να δούμε τί θα δείξει η ζυγαριά αύριο και βούρ σην διατροφή πάλι....
Αμαλία και αδέσποτο σας έχω χάσει τελείως... ελπίζω να έχουμε νέα σας σύντομα!!!
Μιας και μπήκα να σας γράψω και τι εφαγα
το πρωί 2 φετες ψωμί τοστ με 30 γρ τυρί φέτα 4π
το μεσημέρι μελιτζάνες και μπάμιες στην κατσαρόλα κοκκινιστές με ελάχιστο λάδι 3π
30 γρ φέτα και 60 γρ ψωμί 2π+3,5π=5,5π
τώρα πίνω ένα ποτήρι τσάι παγωμένο το οποίο υπολογίζω στον 1π
σύνολο 14π
έχω υπόλοιπο 7π
σε λίγο θα κόψω ένα καρπούζι και μάλλον με βλέπω να τρώω αυτό και τπτ άλλο μέχρι αύριο το πρωί!!!!!!!
Σας φιλώ γλυκά :)
μου λειψατε πολύ ;)
-
καλησπέρα κι από μένα,
ξέρω ξέρω χάθηκα και έριξα μαύρη πέτρα πίσω μου, αλλά πραγματικά μου ήταν αδύνατο να σας γράψω.
έχω πολύ δουλειά , λείπουν και με άδειες, πολλές αγκαροδουλειές μου έσκασαν, άστα να πάνε είναι είχα και μουσαφήρηδες στο σπίτι και δεν προλάβαινα ούτε από εκεί να μπω.
Κάποιες φορές κατάφερα και μπήκα αλλά κάθε φορά που ξεκίναγα να γράψω μήνυμα , όλο και κάτι προέκυπτε και δεν προλάβαινα να το τελειώσω.
Ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και τώρα.
Χαίρομαι για τα καινούρια μας μέλη και φυσικά τα καλωσορίζω κι εγώ με τη σειρά μου.
Εύχομαι σύντομα να δείτε τα κιλά σας να σας αποχαιρετούν .
Ουπς, πάλι πρόβλημα, βγαίνω και ελπίζω να τα καταφέρω να ξαναμπώ σε λίγο γιατί θέλω να σας πω για ένα τρικ που θα σας βοηθήσει να περιορίζεται την κρεπάλη των εξόδων.
-
Γεια σας κορίτσια κι από μένα!
Προσπαθώ ακόμα να αποσβέσω τους πόντους της Κυριακής, χτες έλεγα ότι θα φάω μόνο 10 αλλά έφαγα τελικά 17...
Δεν πειράζει...
Μέχρι στιγμής έχω φάει 3 ακτινίδια = 0 και μία μερίδα μπάμιες με πολύ λίγο λάδι = 4π στο σύνολο...
Ελπίζω να συνεχίσω έτσι.
Ναι αστεράκι, το σύστημα αυτό θα με βοηθήσει πολύ πιστεύω στις διακοπές γιατί η επιλογή είναι ελεύθερη και δεν θα αισθάνομαι καθόλου περιορισμένη...Για να δούμε!
Κορίτσια αύριο σας χαιρετάω, είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά και επιστρέφω στις 31 Αυγούστου (ελπίζω στα ίδια κιλά!).
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ
ΕΧΑΣΑ 25 ΚΙΛΑ ΣΕ 4,5 ΜΗΝΕΣ ΕΤΡΩΓΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ
ΦΙΛΙΑ
-
Καλώς μας όρισες Αννεζίνα .
ΜΠράβο για την απώλεια των 25 κιλών.
Πες μας λίγα για σένα πόσα έχεις ακόμα να χάσεις?
-
ΤΑ 25 ΚΙΛΑ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ
ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ
ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΑΘΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΩ ΒΟΛΤΑ ΧΑΝΩ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΕΞΙ Κ.Λ.Π
ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΤΖΙΝΑΚΙΑ ΤΑ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΜΟΥ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ......ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΑΨΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ
-
Μπραβο αννεζινα...μας δινεις δυναμη,ετσι ειναι αρκει να θελεις!!
-
Λοιπόν να σας πω και τα νέα μου,
το πρόγραμμα το συνεχίζω, φυσικά συνεχώς ξεφεύγω, μου λείπει και μένα η πειθαρχία, οι πειρασμοί πολλοί, γενικά το καλοκαιράκι μας αποσυντονίζει λιγουλάκι διατροφικά, κάτι τα παγωτά, κάτι τα ουζάκια και τα μεζεδάκια ιδιαίτερα τα τηγανιτά, όλο κυνηγώ τον στόχο των ημερήσιων πόντων. Δεν έχω χάσει κιλά όπως βλέπετε από το τικεράκι μου αλλά τουλάχιστον δεν πήρα κιόλας.
Βοηθά πολύ όμως η άσκηση. Αυξήστε τις δραστηριότητές σας. Κολύμπι, ρακέτες, περπάτημα, χορός οτιδήποτε σας κάνει να κάψετε τους παραπανίσιους πόντους-θερμίδες. Τουλάχιστον να μην φορτώσουμε κι άλλα κιλά.
Επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο των ww, είναι η σούπα ww με μηδέν πόντους.
Έχω προσέξει πως δεν την χρησιμοποιείται. Εγώ πολύ και με έχει πολλές φορές σώσει. Μετά από Σ/Κ κρεπάλης που έχω φορτωθεί και 20 παραπανίσιους πόντους φτιάχνω χορτόσουπα αλά ww (υπάρχει η συνταγή στο τόπικ με τους πόντους) και την συντηρώ στο ψυγείο . Τα βραδυνά τα αντικαθιστώ με την σούπα αλλά και δύο μέρες τις εβδομάδας (όχι συνεχόμενες) το κυρίως γεύμα μου αποτελείται από σούπα, τριμμένη παρμεζάνα και δύο παξιμαδάκια κρίθινα τριμμένα ως κρουτόν καμία φορά και με την συνοδεία ενός βραστού αυγού (πρωτείνη). Αποτέλεσμα είναι πως δεν αφήνω τον οργανισμό να πεινάει, "ροκανίζονται" οι παραπανίσιοι πόντοι και χάνω αντί να πάρω κιλά. Σίγουρα η απώλεια δεν είναι η ίδια που θα ήταν αν δεν είχα ξεφύγει, αλλά τουλάχιστον η ζυγαριά μετακινείται προς τα κάτω και αυτό με κάνει να μην τα παρατάω από τύψεις.
Επίσης όταν ξέρετε ότι θα έχετε έξοδο που θα σας οδηγήσει σε διατροφικές ατασθαλίες, δοκιμάστε λίγο πριν φύγετε από το σπίτι να φάτε ένα γιαουρτάκι ή ένα πιάτο σούπα ww, ή ένα ποτήρι γάλα με δυο φρυγανίτσες. Θα μειώσουν το αίσθημα της πείνας και θα ελέγχεται καλύτερα τις ποσότητες που βάζετε στο πιάτο σας.
-
KOΡΙΤΣΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ
-
Αννεζίνα να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου, όσο για τα κιλά μην σκας καθόλου. Σίγουρα με την βοήθεια της διατροφής ww γρήγορα θα τα αποχαιρετήσεις όλα τα παραπανίσια κιλάκια.
Το έχεις ξανακάνει το πρόγραμμα οπότε ξέρεις από πρώτο χέρι πως έχει αποτέλεσμα.
-
Δείτε το πρόγραμμα σα παιχνίδι, αλλά κι ως μία ευκαιρία να αποκτήσετε πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες καθώς και να βάλετε την άσκηση στην ζωή σας.
Όταν πάμε σε μια καφετέρια ο fredocino και ο caputsino δεν είναι οι μοναδικές επιλογές.
Δοκιμάστε μία νέα γεύση τσαγιού, ένα χυμό, ελληνικό καφέ . Αν πεινάτε ή αν έχετε λιγούρα παραγγείλτε τοστ χωρίς βούτηρο, ή με τυρί και ντομάτα μόνο αντί για ολόκληρο κλαμπ σαντουιτσ, μία μπάλα παγωτού χωρίς σιρόπια και σαντιγύ, μία γρανίτα, επίσης πολύ καλή και χορταστική λύση είναι και οι φρουτοσαλάτες με φρέσκα φρούτα, σχεδόν όλες οι καφετέριες (αλυσίδες) έχουν..
Ή μοιραστείτε το αγαπημένο σας θερμιδογόνο γλυκό με μία φίλη σας ή με τον φίλο σας.
Φάτε το μισό και αμέσως φωνάξτε τον σερβιτόρο να πάρει το πιάτο από μπροστά σας αν κανείς δεν θέλει να το μοιραστεί μαζί σας.
Φτιάξτε ζελέ με γιαούρτι και φρούτα να έχετε στο ψυγείο για τις "δύσκολες" στιγμές της υπογλυκαιμίας.
Το ότι το πρόγραμμα είναι ευέλικτο δεν σημαίνει ότι μπορούμε να τα τρώμε όλα όποια στιγμή θέλουμε και σε όση ποσότητα θέλουμε. Στα ww δεν υπάρχουν απαγορευμένες τροφές. Απλά κάποιες τροφές συμπεριλαμβάνονται στο διαιτολόγιό μας με μικρότερη συχνότητα.
Τέλος ασκηθείτε όσο περισσότερο μπορείτε και με όποιο τρόπο μπορείτε.
Όλα τα παραπάνω τα έχω κάνει και έχω δει πως έχουν αποτέλεσμα γι' αυτό και σας τα γράφω.
Αρκεί την δεδομένη στιγμή την δύσκολη στιγμή να δείξουμε την πειθαρχία που έιπε και η Αννεζίνα παραπάνω. Δηλαδή όταν έχουμε στα χέρια μας τον κατάλογο να παραγγείλουμε για παράδειγμα αντί για παγωτό σικάγο (όργιο σοκολάτας) μία μηλόπιτα ή μία καραμελέ ή μόνο μία μπάλα παγωτού σοκολάτας και να αρκεστούμε σε αυτό.
Τις επιλογές μας πρέπει να αλλάξουμε και σιγά σιγά όλα τα άλλα έρχονται.
Καλή Συνέχεια σε όλους μας
Φιλάκια πολλά
-
Και μένα η γνώμη μου είναι ότι καλύτερη επιλογή από δίαιτα WW, δεν θα ταίριαζε το καλοκαίρι. Είναι δύσκολη εποχή (και ιδιαίτερα στις διακοπές) για να ακολουθείς προγράμματα αυστηρά. Ενώ με τους πόντους, επιλέγεις και ταιριάζεις τα πάντα όπως σε βολεύουν...
Για να δούμε, τα δικά μου τα χαϊρια θα τα μάθετε από 31 Αυγούστου που θα επιστρέψω, γιατί αύριο είναι η τελευταία μου μέρα στο γραφείο!
-
Καλησπέρα κι από μένα!
Τι κάνετε; Όλα καλά;
Μπαίνω καθημερινά και διαβάζω τα ποστ, αλλά έτυχαν πολλες δουλειές και δεν είχα το χρόνο να γράψω...
Καλωσόρισες asteraki από τις διακοπές σου!
Πέρασες καλά; Ξεκουράστηκες;
Μην αγχώνεσαι για τη ζυγαριά. Όταν δεν είμαστε αγχωμένοι το πρόγραμμα κυλάει πιο καλά και η απώλεια είναι μεγαλύτερη.
Χαιρετώ επίσης lidal, ΑΜΑLIA, ANNEZINA, dreamer και ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν ή καμία!
Καλά πάω κι εγώ, συνεχίζω να διατηρούμαι στα σωστά κιλά: Σήμερα, ημέρα ζυγίσματος, η ζυγαριά έδειξε 79,6 κιλά, δηλαδή απώλεια 300 γραμμαρίων σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα!
Καλό βράδυ σε όλους και όλες!
-
Καλημέρα σας!!!!!!!!
Όλα καλά εγώ.... Ξεπέρασα το σοκ της ζυγαριάς χθες και επανέρχομαι ανανεωμένη και πιο δυνατή!!! Λοιπόν, η ζυγαριά έδειξε +2 κιλά και από 80.4 τώρα είμαι 82! ελπίζω να καταφέρω να τα χάσω μέσα σε κανένα 2βδόμαδο! Χαίρομαι που βλέπω ότι όλοι πάτε καλά και επίσης είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψε η Αμαλίτσα με τις νέες της χρήσιμες συμβουλές!!!! Σούπα εγώ το καλοκαίρι δεν μπορώ να φάω είνια η αλήθεια. Τα υπόλοιπα όμως θα τα ακολουθήσω!!! Πως περνάς μικρή μου, όλα καλά????
Πέρασα πολύ όμορφα σις διακοπές, ξεκουράστηκα να πω την αλήθεια! σε 20 και κατι μερες ξαναφεύγω για βόρεια πάλι!!! Σωστός ο π_κ, συνεχίζει ακάθεκτος!!!! Φιλάκια πολλά σε όλους και θα επανέλθω με το τι έφαγα σήμερα!!!
Α! να καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου τα νέα παιδιά της παρέας!! Σας εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να τα λέμε συχνά!!!
Λιντάλ μου, φεύγεις διακοπούλες ε???? άντε, καλή ξεκούραση και να γεμίσεις με γεμάτες τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια!! Φιλάκια πολλά σε όλους !!!!!!!!!!!!!!!! :)