υπαρχει ηδη αλλα δε θυμαμαι πως ακριβως λεγεται
Printable View
υπαρχει ηδη αλλα δε θυμαμαι πως ακριβως λεγεται
Κατσε να το ψαξω!
Τόση ώρα το ψάχνω αλλά δεν.......
Υπάρχουν ένα σορό τόπικς με τα ίδια ή κοινά θέματα......
αν είχα ώρα θα καθόμουνα να τα συγιρίσω λίγο, ειδικά τα πιο παλιά...
Πωλινα το βρηκα! εμπα να γραφουμε! :D
Τωρα το είδα!!!!! Μπράβο κούκλα μου!!!!!!
:bouncy: αντε να το αναστησουμεεεε
Polinaki, τι μου κάνεις? Καλύτερα από ψυχολογία? Σε ηρέμησε καθόλου η συνάντηση με τη διατροφολόγο?
Να θυμάσαι πάντα ότι ο αγώνας που τρέχουμε δεν είναι κατοστάρι ή διακοσάρι, είναι μαραθώνιος και έχει σημασία η αντοχή και όχι η ταχύτητα... Μη σου πω ότι είναι και αγώνας μετ'εμποδίων οπότε χρειάζεται να κάνουμε τεράστιαααα άλματα για να τερματίσουμε! Με έπιασε το αθλητικό μου σήμερα! Καλημέρααααα
Καλημέρα Γιώτα μου!!!!! Πολύ καλύτερα, αφού έφυγε και το 6άρι!!!! Μην σου πω ότι έφυγε και το 5άρι, αλλά περιμένω αύριο να το βεβαιώσω :P
Σχετικά με την διατροφολόγο, νιώθω πολύ καλα γιατί τώρα ξέρω πως έχω έναν πολύ καλό μεταβολισμό, που αν τον δουλέψω σωστα θα έχω και το ανάλογο αποτέλεσμα!!!!!
Μαραθόνιος μετ'εμποδίων? Υπάρχει κάτι τέτιο??? χαχαχαχαχαχα
Εσύ πως είσαι? Πως τα πας με τα αλεσμένα σου? βλέπω μια απώλεια στο τικεράκι σου της τάξεως των 7 κιλών!!! Μπράβο!!!! Σε βλέπω να φτάνεις δυψίφιο πριν από μένα!!!! χεχεχεχε
Καλημέρα παιδιά! σήμερα η ζυγαριά έλεγε 104.8!!!! χαρές και πανυγήρια εγώ!!!!!!! Και έτσι για το καλό έβγαλα και μια φωτογραφία!!!!!!
(δεν θα χρειαστεί να σας γράψω κιόλας τί φόρεσα σήμερα αφού μπορείτε να το δείτε!!!)
Και γιατί συνεχίζεις να την πιστεύεις τη ζυγαριά; Δεν είσαι ούτε καν στα μισά της προσπάθειάς σου! Καλή κατηφόρα - το ταξίδι είναι που μετράει!
Επειδή Αννα μου δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή είναι που καθορίζει το αποτέλεσμα προς το παρόν. Τι εννοείς δεν είμαι στα μισά? είμαι ακριβώς στην μέση του στόχου μου. Πίστεψέ με, το ταξίδι αν μπορούσα να το αποφύγω και να ξυπνήσω και να είμαι 85 αυριο κιόλας δεν θα με χαλούσε!!!!
Καλημέρα,Πωλινάκι!! Σιγά μην μοιάζεις εσύ με 104!!! 90 και πολλά είναι!!! Παρακαλώ στην επόμενη να δούμε πιο μεγάλο χαμογελάκι, να φαίνονται και δοντάκια ;)
90 ε? Είναι τα ρούχα που παραπλανούν καλή μου!!!!!Quote:
Originally posted by koukoutsi
Καλημέρα,Πωλινάκι!! Σιγά μην μοιάζεις εσύ με 104!!! 90 και πολλά είναι!!! Παρακαλώ στην επόμενη να δούμε πιο μεγάλο χαμογελάκι, να φαίνονται και δοντάκια ;)
Δυστυχώς δεν θα δεις δοντάκια σε χαμόγελό μου, μου λείπει ένα δοντάκι που πρέπει να κάνω εμφύτευμα, και δεν υπάρχουν λεφτά, και έτσι το αφίνω μέχρι να πάμε Συρία και να το κάνω εκεί.
καλημερες!!!
μπραβο πωλινακι! αντε μεσα στο μηνα να ερθει και το 2ψηφιο...
Καλημέρα Λόρα μου. Μπα, πιστεύω μέσα στον Ιούλιο θα έρθει. Το μόνο σίγουρο είναι πως Αυγουστο σίγουρα θα ξάνω 2ψήφια τις διακοπές μου. τουλάχιστον ετσι θελω να πιστευω!