Πηγαίνετε και στην ανταρκτική, και στο φεγγάρι και όπου αλλού φτάσει η πονηρειά σας, μόνο όταν φτάσετε στον ήλιο μην πείτε πως δεν σας προειδοποίησα.
Printable View
Πηγαίνετε και στην ανταρκτική, και στο φεγγάρι και όπου αλλού φτάσει η πονηρειά σας, μόνο όταν φτάσετε στον ήλιο μην πείτε πως δεν σας προειδοποίησα.
unreachable trees grrrr :|
This is propably skynet speaking
I will miss dum people
Still searching for the wooden cup?
Πήγα να ξαπλώσω και να σκεπαστώ στο κρεβάτι με ολόκληρο το σεντόνι αλλά ένιωσα λίγο περίεργα. Μπορεί να το δοκιμάσω αργότερα. Γενικώς μου δημιουργούνται διάφορα σενάρια στο μυαλό όπως το πόσο πολύς είναι ο πάγος στον κόσμο μας και πόσο λίγη η αγάπη. Κατά τ'άλλα είμαι ήρεμος αλλά δυσκολεύομαι να κοιμηθώ, κοιμάμαι ελάχιστα βασικά.
almost pitch black
Σε όραση σκοταδιού με ελάχιστο (τεχνητό κι αυτό) φως ένιωθα σαν να με αγγίζει κάτι. Τρομακτικό ίσως αλλά δεν τρόμαξα τόσο πολύ όσο στην ιδέα να μην υπήρχε ούτε αυτό το λίγο φως.
Αυτό όμως που με ανυσηχεί περισσότερο είναι ότι την ημέρα νιώθω μια καταιγίδα στο κεφάλι μου και το βράδυ κάτι σαν πυρετό.
Λουλούδι σε βρήκα στα κινούμενα σχέδια.
Schizophrenia=Anti-mirror
Ι was wondering, why are all these people so blind? They get a taste but don't smell, they play but don't learn, they learn but don't play, they think they know everything but they don't. They see a mirror but they break it. The like what they don't see.
The mind is fairly divided. Everyone believes they have all of it.
Δεν μπορώ να γράψω έκθεση η βιβλίο από μόνος μου, ούτε να καταφέρω να επιβιώσω, πιθανώς αν μείνω σε ένα μέρος ολομόναχος χωρίς κανένα εφόδιο να πεθάνω στη στιγμή. Σκέφτομαι πόσο καιρό αντέχει ένα Πακιστανός στην έρημο και πόσο ένας Αμερικάνος.
wake up wake up, we killed him with one shot.
Άγνωστος ποιητής
If a man can't save the world he is obliged to save himself.
Άγνωστος
edit: A single man alone can not s()ave the world
Τα παιδιά του Einstein (μια πέτρα) ποιόν είχανε πατέρα?