σκέφτομαι πως σήμερα μπήκα σε ένα κατάστημα που έχει μόνο one size νούμερα και αγόρασα ένα ωραιότατο μακρύ φόρεμα,που ούτε καν φανταζόμουν πως θα χωράω μέσα.Και για μία ακόμα φορά κατάλαβα πως δεν έχω συνηδειτοποιήσει πόσο έχω "μαζέψει" !
Printable View
σκέφτομαι πως σήμερα μπήκα σε ένα κατάστημα που έχει μόνο one size νούμερα και αγόρασα ένα ωραιότατο μακρύ φόρεμα,που ούτε καν φανταζόμουν πως θα χωράω μέσα.Και για μία ακόμα φορά κατάλαβα πως δεν έχω συνηδειτοποιήσει πόσο έχω "μαζέψει" !
μπράβο βρε Ιωάννα! Επίσης και εγώ δεν καταλαβαίνω πολύ το μάζεμα από μόνη μου, μου το επισημαίνουν αλλά νομίζω πως όταν φύγει το 9 και έρθει το 8 στη ζυγαριά , ίσως το κεφάλι μου το χωνέψει πως, ω ναι, αδυνατίζω! Και αυτό είναι αμετάκλητο!Quote:
Originally posted by aggeloydaki
@aggeloudaki, να 'ξερες πόσο σε καταλαβαίνω!!!!! ειλικρεινα δε ξέρω την ιστορία σου, αλλά το συναίσθημα του να μην μπορείσ να καταλάβεις πόσιο έχει αλλάξει το σώμα σου και να στο μαρτυρούν τα ρούχα σου είνια πραγματικά υπέροχο!!!! ειλικρεινα συγχαρητήρια, και καλή συνέχεια!!!
μπραβο και απο μενα αγγελουδακι:tumble:Quote:
σου ευχομαι να χεις λεφτα να χαλας σε one size ρουχα;)
Καλημέρα στην όμορφη παρέα!!!
Είχα πάει διακοπές κ σήμερα γύρισα άρα σας λέω καλό χειμώνα!!!! :punk::punk::punk:
Νωρίς είναι ε?
'Έμπαινα από το κινητό αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να στείλω μνμ!!
Και τώρα ο απολογισμός :starhit::starhit:
Σε γενικές γραμμές καλά τα πήγα διατήρησα τα κιλά που είχα χάσει, εντάξει δεν είναι κ πολλά αλλά φασούλι- φασούλι γεμίζει το σακούλι!!!!
Το πιο βασικό για εμένα όμως είναι πως κατάφερα να ελέγχω το μυαλό μου!!!!:bouncy::bouncy:
Πριν κάτι μήνες ξυπνούσα κ σκεφτόμουνα το φαγητό!!! Τι θα έτρωγα όλη μέρα:thumbdown::thumbdown: τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο!!!
οκ στις διακοπές έκανα τις ατασθαλίες μου αλλά απο αύριο θα μπώ σε πρόγραμμα κ θα σας πω ότι μου έλειψε κ εσείς μου λείψατε!!!!
Αααααααχ είμαι πολύ χαρούμενη κ σ΄ αυτό με βοηθήσατε κ εσείς!!!!
:thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Σκέφτομαι να πάω για ύπνο....καληνύχτα!!!!
μπράβο break! Το να έχεις έλεγχο στο μυαλό και τις παλιές , κακές συνήθειες είναι τ ε ρ ά σ τ ι ο κέρδος! Πέρα ότι θα αδυνατίζεις και θα χαίρεσαι, είναι μεγάλη ικανοποίηση να ξέρεις ότι εσύ κρατάς τα χαλινάρια της ζωής σου και όχι κάτι έξω από σένα! Και πάλι μπράβο!Quote:
Originally posted by break
Το πιο βασικό για εμένα όμως είναι πως κατάφερα να ελέγχω το μυαλό μου!!!!:bouncy::bouncy:
Πριν κάτι μήνες ξυπνούσα κ σκεφτόμουνα το φαγητό!!! Τι θα έτρωγα όλη μέρα:thumbdown::thumbdown: τώρα δεν παίζει κάτι τέτοιο!!!
οκ στις διακοπές έκανα τις ατασθαλίες μου αλλά απο αύριο θα μπώ σε πρόγραμμα κ θα σας πω ότι μου έλειψε κ εσείς μου λείψατε!!!!
μπράβο break! Το να έχεις έλεγχο στο μυαλό και τις παλιές , κακές συνήθειες είναι τ ε ρ ά σ τ ι ο κέρδος! Πέρα ότι θα αδυνατίζεις και θα χαίρεσαι, είναι μεγάλη ικανοποίηση να ξέρεις ότι εσύ κρατάς τα χαλινάρια της ζωής σου και όχι κάτι έξω από σένα! Και πάλι μπράβο! [/quote]
Σ'ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!
Να σου πω την αλήθεια δεν περίμενα να συμβεί ποτέ αυτό τελικά όλα γίνονται απλά θέλουν τον χρόνο τους!!!
και σ΄ εσένα όμως αξίζουν μπράβο γιατί πιστεύω πως κ εσύ χρειάζεται να έχεις τον έλεγχο ακόμα κ με τη sleeve, έτσι δεν είναι?:starhit:
έχεις δίκιο, η σληβ είναι ένα πολύ βοηθητικό εργαλείο, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παλεύεις με το δαίμονα που λέγεται "διατροφική διαταραχή'... Βοηθάει όμως πολύ! Καλή συνέχεια break!
Quote:
Originally posted by filipparas
Ευχαριστώ!!!
Και κάτι άλλο, χθες φόρεσα πουκάμισο μεγέθους Large, δε θυμάμαι ποτέ να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο:thumbup::tumble:
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
K εγώ θέλω να μπώ σε small!!!!!!!!!!!!!
Επίσης σκέφτομαι πως από την πολύ τη σκέψη δεν με παίρνει ο ύπνος!!!!!!!!!
:eureka::eureka::eureka::eureka::eureka:
Σήμερα γύρισα από διακοπές!!! Σκέφτηκα να σας πώ ένα "γεια" κι ότι μου λείψατε πολύ μερικοί!!! καλό φθινόπωρο σε όσους επέστρεψαν, καλή συνέχεια σε όσους κάνουν ακόμα διακοπές και καλή δύναμη σε όλους!!! Φιλιά!!!
Quote:
Originally posted by koukoutsi
Σήμερα γύρισα από διακοπές!!! Σκέφτηκα να σας πώ ένα "γεια" κι ότι μου λείψατε πολύ μερικοί!!! καλό φθινόπωρο σε όσους επέστρεψαν, καλή συνέχεια σε όσους κάνουν ακόμα διακοπές και καλή δύναμη σε όλους!!! Φιλιά!!!
Κ Α Λ Ο Χ Ε Ι Μ Ω Ν Α !!!!!!!!!!! :starhit:
Όχι βρε παιδιά καλό χειμώνα από τώραααααααααααααα................ .. :'(
Quote:
Originally posted by psaraki22
Όχι βρε παιδιά καλό χειμώνα από τώραααααααααααααα................ .. :'(
οκ νωρίς είναι :yes::yes::yes:
Αλλά για τυπικούς λόγους :smirk:
χαχαχα!!! ʼντε να έρθει μπας και κρύψω κανένα μπράτσο και κανένα μπούτι!!! :tumble::tumble::tumble:
Σκέφτομαι να γράψω κάτι εδώ, γιατι ειμαι στα πρόθυρα υπερφαγικού. Πριν μισή ώρα έφαγα το βραδυνό μου και ήδη σκεφτομαι να ξαναπάω στην κουζίνα!!!!!!
Σκεφτομαι και αναπολω, πως περασαν εικοσι χρονια απο την κυκλοφορια του black album των metallica και θυμαμαι σαν να ηταν χθες, την ημερα που αγορασα την κασσετα...
Σκεφτομαι και αναρωτιεμαι, που ειναι και τι κανει τουτη τη στιγμη το αναρχικο στοιχειο mitsokolo...
Σκεφτομαι και εκνευριζομαι, που το γυμναστηριο ειναι κλειστο...
Σκεφτομαι και στεναχωριεμαι, που τελειωνει σιγα σιγα το καλοκαιρι. Καποτε περιμενα να χειμωνιασει πως και πως...
Σκεφτομαι και αισιοδοξω, πως αν μου βγουν δυο κινησεις που θελω να κανω, θα κλεισει αψογα το 2011 και θα ειναι μακραν της δευτερης, η κορυφαια χρονια την τελευταια δεκαετια...
σκεφτομαι οτι σε αντιθεση με τον πριτς, αγωνιω για το φθινοπωρο. και θελω να κρατησει μηηηηηηηηηνες! να εχει που και που αναλαμπες μερες με ηλιο, αλλα να παει μεχρι το Δεκεμβρη με ηπια κρυουλακια και βροχουλες.
TextText
Text
Σκέφτομαι,οτι έστειλα εχτές με κούριερ τις εξετάσεις μου στο Ρίο και σκέφτομαι επίσης να διαγράψω από το μυαλό μου αυτήν την ιστορία(για να μην αγχώνομαι με το πώς θα περάσει ο καιρός),ώσπου να μου τηλεφωνήσουν.Το βρίσκω ψυχοφθόρο αυτό με την αναμονή,αλλά αν είναι να πάω στον καλύτερο θα περιμένω!:starhit:[size=6]
Σκέφτομαι,οτι έστειλα εχτές με κούριερ τις εξετάσεις μου στο Ρίο και σκέφτομαι επίσης να διαγράψω από το μυαλό μου αυτήν την ιστορία(για να μην αγχώνομαι με το πώς θα περάσει ο καιρός),ώσπου να μου τηλεφωνήσουν.Το βρίσκω ψυχοφθόρο αυτό με την αναμονή,αλλά αν είναι να πάω στον καλύτερο θα περιμένω!:starhit
sasa μου λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω!Νομίζω πως είναι αδύνατον να το διαγράψεις.Τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσα,μόλις παρέδωσα τις εξετάσεις μου μέτραγα τον καιρό για να με ειδοποιήσουν αν λείπει καμία,(πέρασαν σχεδόν 2 μήνες από την ημέρα που τις παρέδωσα για να με ειδοποιήσουν πως η μία εξέτασή μου είναι "παράξενη")μετά άρχισα να μετράω τον καιρό που θα με ειδοποιήσουν για την ημερομηνία της επέμβασης (από τον Απρίλιο που μίλησα τελευταία φορά μαζί τους με πήραν τα Χριστούγεννα ) και στο τέλος μέτραγα τις μέρες για την μεγάλη ημέρα (από το τηλ της ενημέρωσης μου δώσανε ημερομηνία 7 μήνες μετά,άλλο αν στην πορεία με ειδοποίησαν να πάω 1 1/2 μήνα νωρίτερα) Ότι και αν σχεδίαζα αυτούς τους μήνες σκεφτόμουν και αν με ειδοποιήσουν...και αν έχω κανονίσει κάτι?Για να είμαι ειλικρινής είχα βάλει την ζωή μου σε μία μικρό-παύση και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή.Όταν κάτι το θέλουμε τόσο πολύ νομίζω είναι λογικό να μην μπορεί να το διαγράψει το μυαλό μας έστω και προσωρινά.
Σκέφτομαι ότι έλειψα από το φόρουμ δύο τρεις μέρες και έχουν ανοίξει τόσα νέα τόπικ, έχει έρθει τόσος νέος κόσμος....... Πριν μπω εδώ δε θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε τόσος κόσμος που θα είχε τα ίδια προβλήματα και άγχη με εμένα....
Ουουουουουουφ, πολύ μελαγχολία σήμερα, αν μείνω κι άλλο σπίτι μόνη μου θα σκάσω. :(
καλησπέρα και απο μένα...
σε αντίθεση με το ψαράκι..σκέφτομαι οτι έλειψα ΠΟΛΥ καιρό από το φορουμ...και όντως εχει ερθει πολύς νέος κόσμος...καλως ηρθατε λοιπον :)
σκέφτομαι οτι πέρασα ενα δύσκολο καλοκαίρι με πολύ δουλειά και άγχος...απο την άλλη δεν θέλω να διαμαρτυρομαι γιατι καποιοι δεν εχουν δουλεια ..
σκέφτομαι οτι θα είναι ενας ακόμα πιο δύσκολος χειμώνας αλλα ειμαι πολυ αισιοδοξη και θελω να πιστευω οτι θα βγω ''νικητρια''..
οσον αφορα τα κιλα..δεν καταφερα εδω και αρκετο καιρο να χασω κιλα αλλα ειμαι ικανοποιημενη απο το οτι δεν πηρα..και πλεον ξεκιναω παλι σιγα σιγα τον κατηφορο
ευχομαι σε ολους να κατακτησουν αυτο που επιθυμουν...και κυριως να μην προδωσουν τα θελω και τους στοχους τους...
Πως λέγεται αυτός που κυνηγάει τα πλούτη (ακόμη και δίχως φραγμούς) , αυτός που πιστεύει πως ο πλούτος του φέρνει ευτυχία?
ματαιόδοξος? Πόσο "κακό" είναι ?
Ότι όλα πάνε σκ@τ@!!! Συγνώμη, αλλά είναι η πιο κατάλληλη λέξη να το περιγράψω
Σκεφτομαι οτι πρεπει να φευγουμε μακρυα απο οτιδηποτε μας μιζεριαζει και μας αδειαζει συναισθηματικα ειτε αυτο ειναι καποιος αλλος ανθρωπος ειτε κατασταση...
Σκεφτομαι οτι μαζι με την προσπαθεια που κανω να αλλαξω το σωμα μου ειναι καιρος και για εσωτερικες αλλαγες..Πρεπει να μαθω να λεω λεξη οχι σε καποιους..δυσκολο?δεν ξερω θα δειξει...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ....
Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης αναμένουν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Καβάλας, προκειμένου να δοθεί σαφή απάντηση για τα ακριβή αίτια του θανάτου της 24χρονης κοπέλας, που στις 19 Αυγούστου 2011, βρέθηκε νεκρή από αστυνομικούς μέσα στο σπίτι της.
Η άτυχη κοπέλα, με καταγωγή από τη Νέα Ιωνία Βόλου, σπούδαζε στο ΤΕΙ Καβάλας.
Η αρχική γνωμάτευση του ιατροδικαστή, Σπύρου Κουτσούκη ήταν πως ο θάνατος της νεαρής κοπέλας επήλθε από έμφραγμα. Ωστόσο, σήμερα με δηλώσεις του, τονίζει ότι από τη μέχρι στιγμής έρευνα που διεξήγαγε υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως η κοπέλα έκανε χρήση χαπιών αδυνατίσματος, τα οποία σε συνδυασμό με την έλλειψη επαρκούς τροφής οδήγησαν σταδιακά σε αποδυνάμωση του οργανισμού και κατ' επέκταση στο θάνατο.
Ο κ. Κουτσούκης υπογραμμίζει ότι δεν είναι δυνατόν μία κοπέλα 98 κιλών, μέσα σε τέσσερις μήνες, κάνοντας μόνο διατροφή να έχασε πενήντα κιλά. Όπως είπε, «είναι φανερό πως υπήρχε η δράση κάποιας χημικής ουσίας».
Όταν βρέθηκε η κοπέλα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ζύγιζε μόλις πενήντα κιλά, ενώ από τις μαρτυρίες των γονέων, αλλά και από μία ιατρική αναφορά που βρέθηκε στο σπίτι της, προκύπτει πως η κοπέλα πριν από τέσσερις μήνες ζύγιζε τα διπλάσια ακριβώς κιλά. Το γεγονός αυτό, κατά τον κ. Κουτσούκη, μαρτυράει πως έγινε χρήση κάποιου φαρμακευτικού σκευάσματος.
«Επιπλέον, σε όλο το σπίτι υπήρχαν εστίες αφόδευσης, γεγονός που φανερώνει πως από ένα σημείο και μετά η κοπέλα είχε ακράτεια κοπράνων κι αυτή είναι μία από τις επιπλοκές που φέρνει στον οργανισμό η χημική ουσία που βρίσκεται σε χάπια αδυνατίσματος», επισημαίνει ο ιατροδικαστής.
Η χημική ουσία στην οποία αναφέρεται ο γιατρός είναι η τετραχιντρολιπστατίν και όπως τονίζει η χρήση της είναι απαγορευμένη στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) από έφηβους και διαβητικούς, αλλά και από πολλές άλλες ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.
Υπογραμμίζει ακόμη, πως ο ΕΟΦ δεν έχει δώσει έγκριση για την κυκλοφορία των σκευασμάτων που περιέχουν την ουσία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως την έχει απαγορεύσει κιόλας, δεδομένου ότι από νομικής πλευράς υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δυο.
Επίσης, η συστηματική χρήση της συγκεκριμένης ουσίας ανεβάζει το κάλιο του οργανισμού, το οποίο σε πολύ αυξημένα επίπεδα επιφέρει το έμφραγμα, γι? αυτό και, όπως σημειώνει ο κ. Κουτσούκης, «τα συγκεκριμένα χάπια δίνονται μετά από συνταγογράφηση, κυρίως από καρδιολόγο και επιβάλλεται η χρήση τους να συνοδεύεται από σωστή διατροφή».
Ωστόσο, σήμερα είναι πολύ εύκολο κάποιος να προμηθευτεί τα χάπια χωρίς ιατρική συνταγή, επισημαίνει από την πλευρά του ο γιατρός-παθολόγος Μιχάλης Σωτηρόπουλος.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ επισημαίνει ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν περισσότερο από πενήντα φαρμακευτικά σκευάσματα, που περιέχουν τέτοιες επικίνδυνες ουσίες. Τα σκευάσματα αυτά μπορούν να παραγγελθούν εύκολα και γρήγορα, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως έλεγχος.
Πάντως, ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης σημειώνει πως τέτοια σκευάσματα πωλούνται νόμιμα και στα φαρμακεία και για ο λόγο αυτό, όσοι κάνουν χρήση πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να ζητούν τη συμβουλή του γιατρού.
Ο ίδιος σημειώνει ακόμη ότι τα σύγχρονα πρότυπα της κοινωνίας οδηγούν πολλούς έφηβους και κυρίως νεαρές κοπέλες στη χρήση χαπιών αδυνατίσματος, προκειμένου να έχουν ένα καλύτερο σώμα και έτσι να είναι αποδεκτές από τον κοινωνικό τους περίγυρο.
ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.... ΤΙ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...
ΕΛΠΙΖΩ Κ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΗΓΗ http://mediacopy.blogspot.com/2011/08/24_31.html
το άκουσα σήμερα και έμεινα με το στόμα ορθάνοιχτο,για να μην πω τίποτε άλλο....
«Επιπλέον, σε όλο το σπίτι υπήρχαν εστίες αφόδευσης, γεγονός που φανερώνει πως από ένα σημείο και μετά η κοπέλα είχε ακράτεια κοπράνων κι αυτή είναι μία από τις επιπλοκές που φέρνει στον οργανισμό η χημική ουσία που βρίσκεται σε χάπια αδυνατίσματος», επισημαίνει ο ιατροδικαστής.
Σε αυτο το σημειο, ανατριχιασα!! Να αναπαυτει η κοπελα εν ειρηνη! Παντως ειναι κριμα και ελεεος μια κοπελα 24 χρονων να φυγει ετσι, για μερικα σκατοκιλα! Φανταστητε τι πονο και φρικη περασε μεχρι να ξεψυχισει! Να μην μπορεσει να ελενξει τον εαυτο της! Παναγια μου δεν μπορω να το σκεφτομαι!!! :no:
γεια σε ολους! δυστυχως τρεχω ολη μερα, δεν προλαβαινω τιποτα, ουτε να ξεκουραζομαι αρκετα και δεν ξερω τα νεα σας. κατι πηρε το ματι μου πανω απο τη δημοσιευση μου εδω, ελπιζω να δοθει η απαραιτητη προσοχη γιατι ειδικα για αυτο το φορουμ, το αρθρο αυτο ειναι παααααααρα πολυ σημαντικο. Ρια, μηπως να το εβαζες και σε αλλο τοπικ? ισως ξεχωριστο? για να μη χαθει εδω στο χαμο.
τελοσπαντων, ηθελα να πω οτι ελπιζω να ειστε ολες και ολοι καλα και να μπορεσω συντομα να συμμετασχω, εστω την κυριακη. εγω δυστυχως δεν τρωω καλα, ολο χαζομαρες, γλυκα, μπισκοτα, τυροπιτες, ταβερνα,.. ο,τι προλαβαινω και παρολαυτα αδυνατιζω ενω δε θα πρεπε γιατι πια δεν εχω περιθωριο. αλλα οταν ολη μερα τρεχεις και καταληγεις να εχεις ελλειμμα θερμιδων... αναμενομενα ειναι αυτα :/ αλλαξα τικερακι, οχι πως ο στοχος ειναι 58, δεν κανω διαιτα εξαλλου, δεν εχω να χασω. αλλα αφου ειμαι καπου μεταξυ 59 και 59,5 δεν εβγαινε στο τικερ με τα 60 στοχο.
αυτα εν συντομια. μου κλεινουν τα ματια... να στε καλα
Ελπίζω σε μια εποχή όπου η υγιεινή διατροφή θα είναι πρώτιστης σημασίας, με τους ανθρώπους κατάλληλα ενημερωμένους και συνειδητά ενεργούς στη διατροφική τους συμπεριφορά...
Ελπίζω κάποια στιγμή η προβολή των λανθασμένων προτύπων και κριτηρίων ομορφιάς να σταματήσει, και μαζί ο άρρωστος πολλές φορές αντίκτυπος της στους ανθρώπους.
Μεγάλο κρίμα για την κοπέλα.
Σήμερα ένιωσα πρώτη φορά εδώ και τόσους μήνες οτι θέλω να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ οτι υπάρχει και δεν υπάρχει... έφαγα 2 ώρες και τελικά πήρα ένα gatorade, μια σαλάτα κομμένη έτοιμη και ξυραφάκια, επί 2 ώρες διάβαζα ετικέτες και πηγαινοερχόμουν στους διαδρόμους βάζοντας και βγάζοντας από το καλαθάκι τσιπς, σοκολάτες κλπ... πως κατέληξα τελικά να μη πάρω τπτ ακόμα δε ξέρω, άβυσσος η ψυχή...
Ας πούμε τέλος καλό όλα καλά, δεν είμαι και πολύ περήφανος για το όλο σκηνικό πάντως... χίλιες φορές δλδ να έπαιρνα ένα kinder bueno που λιγουρεύτηκα από την αρχή παρά να γίνει όλη αυτή η αηδία...
Εμένα πάντως μου κάνει καλό η "βόλτα" στο σούπερ μάρκετ, ανεξαρτήτως της τελικής αγοράς.Quote:
Originally posted by filipparas
Σήμερα ένιωσα πρώτη φορά εδώ και τόσους μήνες οτι θέλω να ψωνίσω στο σούπερ μάρκετ οτι υπάρχει και δεν υπάρχει... έφαγα 2 ώρες και τελικά πήρα ένα gatorade, μια σαλάτα κομμένη έτοιμη και ξυραφάκια, επί 2 ώρες διάβαζα ετικέτες και πηγαινοερχόμουν στους διαδρόμους βάζοντας και βγάζοντας από το καλαθάκι τσιπς, σοκολάτες κλπ... πως κατέληξα τελικά να μη πάρω τπτ ακόμα δε ξέρω, άβυσσος η ψυχή...
Ας πούμε τέλος καλό όλα καλά, δεν είμαι και πολύ περήφανος για το όλο σκηνικό πάντως... χίλιες φορές δλδ να έπαιρνα ένα kinder bueno που λιγουρεύτηκα από την αρχή παρά να γίνει όλη αυτή η αηδία...
Κάνω το ίδιο πράγμα, κοιτάω τις σοκολάτες και άλλα ανθυγιεινά εδέσματα, και καταλήγω σε λαχανικά, γάλα και σαμπουάν :P
Βοηθάει το ματόλουτρο! ʼσε που βγαίνω από εκεί μέσα περήφανη για το πείσμα μου.
Δεν είμαι αντίθετη βέβαια στο να φας κάτι που λαχταράς που και που... Αν το έχεις πραγματικά ανάγκη καλύτερα να το κάνεις, παρά να σου μείνει απωθημένο.
Α, και κάτι άλλο κάνω προσωπικά... Αγοράζω μικρές μαύρες σοκολάτες και τις βάζω στο ψυγείο, just in case.
Όταν πια νιώσω μεγάλη ανάγκη, μπορώ να φάω μια, έτσι λέω στον εαυτό μου! Και δουλεύει! :)
filippe δες το αλλιως...... παλια ετρωγες κ δεν χορταινες.....ενω τωρα χορταινεις κ μονο που τα βαζεις στο καλαθι κ τα βγαζεις....ελεεινος τροπος για να εμπεδωσεις ενα επιτευγμα δε λεω, αλλα να νιωσεις περηφανος που αντισταθηκες σε μια (φυσιολογικη) λιγουρα που μπορει να πιασει τον οποιονδηποτε, κ την επομενη φορα εχοντας εμπιστοσυνη στον εαυτο σου ότι αν δεν θες, δεν ξεφευγεις, να το φας αυτο το ατιμο το kinder bueno γτ στην τελικη το αξιζεις.... (ασε που δεν εχει κ τρελες θερμιδες, δεν ειναι και lacta choc'n' choc... :cool:)
Για μένα πάλι, Φίλιππε, ο προβληματισμός σου δεν υπάρχει.
Είμαστε άνθρωποι και δικαιούμαστε να λυγίζουμε κατά καιρούς.
Απενοχοποιήσου και συνέχισε την υπέροχη προσπάθεια που ήδη κάνεις. ʼσε που κάτι μου λέει ότι μας κάνεις επίδειξη αυτοσυγκράτησης.... :D Σιγά μην πήγαινα στο σούπερ μάρκετ με τέτοια λαχτάρα και κατέληγα με τα ... ξυραφάκια!
Πες ότι πήρες μάτι και εκτονώθηκες! Εγώ, δυστυχώς, δεν αρκούμαι στο μάτι, προχωρώ στα περαιτέρω. Γι' αυτό και δεν έχω τη δική σου πρόοδο! Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Την επόμενη φορά πάντως, πάρε το κίντερ. Μία στις τόσες δεν κάνει κακό, ίσα ίσα εκτονώνει και δίνει κουράγιο για τη συνέχεια.
Υ.Γ. Αρκεί να είναι μόνον ένα!
Φίλιππε το βρίσκω πολύ φυσιολογικό!Εγώ πριν από την επέμβαση δεν σκεφτόμουν ποτέ θερμίδες,λίπη κλπ αν ήθελα να φάω κάτι το έτρωγα,απλα πάντα έτρωγα λογικές ποσότητες.Πχ αν είμαστε στο σούπερ μάρκετ και έπαιρνα μία σοκολάτα ιον αμυγδάλου θα έτρωγα την μισή και την υπόλοιπη θα έμενε στο ψυγείο (φαντάσου προ χειρ αγόρασα μία,έφαγα το 1/3 και η υπόλοιπη είναι στη ν πόρτα του ψυγείου και μου κλείνει το μάτι κάθε φορά που ανοίγω το ψυγείο :d ),αν την επόμενη ημέρα έβλεπα κάτι άλλο,θα το έτρωγα επίσης χωρίς δέυτερη σκέψη.Ενάμιση μήνα μετά το χειρουργείο είμαι στο ΑΒ και έχω κολήσει ότι θέλω κάτι να φάω,δεν ήταν λόγω πείνας καθώς πείνα δεν νιώθω,αλλά έλα που κάτι ήθελα αλλά δεν μπορούσα να προσδιορίσω ακριβώς τι!έτσι είχα κολήσει στον διάδρομο με τα μπισκότα ,σοκολάτες έπαιρνα στα χέρια μου την μία συσκευασία έλεγχα πόση ζάχαρη έχει,πόσα λιπαρά ,πόσες θερμίδες!το έκανα ούτε ξέρω με πόσα προιόντα,δεν σκεφτόμουν την "απαγορευμένη" ζάχαρη,είχα εμπιστοσύνη πως ότι και να πάρω θα φάω λίγο ΑΛΛΑ αυτό που με κόλαγε πραγματικά ήταν οι θερμίδες που διάβαζα! και φυσικά το γεγονός πως στην πραγματικότητα το όλο ζήτημα ήταν στο μυαλό μου και δεν ήθελα στην πραγματικότητα να φάω κάτι.Στο τέλος φτάσαμε στο ταμείο με τον άνδρα μου και είχα πάει μόνο γιαουρτάκια,γάλα και τυρί :smilegrin:Νομίζω ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποια στιγμή να θελήσουμε να φάμε κάτι παραπάνω,και αν το κάνουμε πραγματικότητα μία στο τόσο δεν νομίζω πως υπάρχει πρόβλημα.Το πρόβλημά μας ήταν όταν το κάναμε καθημερινά ;)
καλημεραααααααααα :)
περασα να σας πω ενα γεια...
χαιρομαι που βλεπω επιτυχιες κ προσπαθειες... :)
ελπιζω να ειστε ολοι καλα!!!
στελνω σε ολους τη θετικη μου ενεργεια, φιλακια :love: