Κι ομως το τραγουδι αν κ εχει σε καποια σημεια υπερβολες λεει πολλες αληθειες π συμβαινουν δυστυχως....
Printable View
Μαρκελααα καλησπερα κ απο μενα χριστος ανεστη χρονια πολλα! τι κανεις?
Παντα μεσα στην αισιοδοξια κ στη θετικη διαθεση!! Πολυ ωραιο το αποσπασμα!!
:) Φιλακιααα!! :)
Που ειναι ο Nocash ελα , ελα εχω να σε πωωωωωωωωωωωω.....
Oχι για τατουαζ θα μιλουσαμε
αφου δεν ειναι εδω... Βασικα ακομα δεν εχω αποφασισει εαν θα κλεισω τα παλια η θα κανω ενα καινουριο
Ε ρε πουστη μου με αυτα που βλεπω ας μου πει ενας , εστω ενας χριστιανος πως να την παλεψω!!!!!!!!!!!!! Αντε να μην .......................
Φεμινιστικά σχόλια εννοούσα αυτά που έλεγες για τις γυναίκες που χειραγωγήθηκαν και δεν θέλουν πια τον πασά και τόσα χρόνια τις θέλαμε πρόβατα και τώρα μας εκδικούνται.
Λες και φταίω εγώ που οι παππούδες μας τις είχανε κλεισμένες στα σπίτια και τώρα πρέπει να με εκδικηθούν.
Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι εννοείς, αλλά δεν είμαι και 60 χρονών, όσο ζω ανεξάρτητες τις θυμάμαι τις γυναίκες (εκτός από αυτές που δεν θέλουν να είναι).
Τώρα τα υπόλοιπα που λες πάλι δεν πολυστέκουν. Κι εγώ με τους φίλους μου μαλακίες λέμε και πολλές γυναίκες σε μεταξύ τους συζητήσεις για άνδρες λένε παρόμοια πράγματα, χαβαλέ κάνουμε, δεν σημαίνει πως τις βλέπουμε όλες σαν πουτάνες. Η συμπεριφορά σου όταν μιλάς με μια γυναίκα ή όταν είσαι σε σχέση μετράει, όχι τι λες με την αντροπαρέα.
Επίσης έχω ακούσει γυναίκες να λένε ''κοίτα ένα καυλί'' κτλ, αλλά η διαφορά είναι πως τον άντρα δεν θα τον πειράξει κάτι τέτοιο.
Άρα κάποιος βλέπει το σεξ σαν ταμπού.
Καλησπέραααα :)