Ε δεν παιζεσαι πια!!!Οτι κ να σου πουμε θα απαντησεις!Για καλο μας.....
Printable View
Ε δεν παιζεσαι πια!!!Οτι κ να σου πουμε θα απαντησεις!Για καλο μας.....
Φιλάκια Γλαύκη και καλό σου βράδυ.
Καληνυχτα χαχανουλι μου!Κα εισαι καλα κ με το χιουμορ σου κ την αισιοδοξια σου να ομορφαινεις τις μερες μας!
Καλημέρα σας!Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Να'μαι παλι!Καλλιοπη πως πηγε το σιδερο?Εγω ειδα την ταινια το τελευταιο οχυρο στον αντεννα κ θα σιδερωσω αυριο αν βγαλω τη νυχτα αφου εφαγα ενα πιατο γεματο γιγαντες που ηταν στο ψυγειο,να μην τους πεταξω!
Πωλινα μου φαινεται εμεις ειμαστε πολυ νοικοκοιρες κ σιδερωνουμε πολυ!:grin::grin::grin:Εσεις δηλ τι φοραται ασιδερωτα?Τις φορμες,τα παντελονια ,τα πουλοβερ,τις πυζαμες,τα μακω,τα φορεματα,τα πουκαμισα(τα πουκαμισα κ ολα τα δυσκολα τα σιδερωνει η γυναικα με το σιδερο,τα υπολοιπα εγω ξεπετα με την πρεσα)η στρωνεις ασιδερωτα τα σεντονια,τα τραπεζομαντηλα κ τα σεμεν?Γιατι εσωρουχα κ τις πετσετες τις καθημερινες ουτε εγω τα σιδερωνω!
Σκουντουφλη ποσο καιρο εχεις το διπλωμα?Με λαδι το πηρες?:spin:Οσο για τη Τζινα τα ιδια της ελεγα κ εγω τις αλλες στο τηλ.Μα που τα βρισκει?Την εμπνεουμε λεει!
Τα σεντόνια δεν τα σιδερώνουμε, μόνο τις μαξυλαροθήκες. Ούτε τις φόρμες τις σιδερώνω εκτός από ένα ζευγάρι του άντρα μου που είναι μακό και θέλουν σιδέρωμα. Ούτε εσώρουχα, και οτιδήποτε είναι μάλλινο, ούτε τις πιτζάμες. τις πετσέτες τις σιδερώνω πάντα γιατί μου αρέσουν να είναι κολλαριστές! πουκάμισα δεν έχω καθημερινά μιας και είναι μόνο τα καλά του άντρα μου, που άντε να έχω 1-2 τον μήνα. Τα ρούχα της δουλιάς του δεν τα σιδερώνουμε λόγω γράσων που έχουν πάνω αν και τα κάνουμε 2 φορές πλύσημο με 3πλό απορρυπαντικό κάθε φορά.
Α ούτε τα κολάν μου τα σιδερώνω! Εν το μεταξύ γενικός και αυτά που σιδερώνω, δεν είναι τσαλακομένα. Η μαμά μου πάντα παραξενεύετε πως γίνετε τα ρούχα μου από το πλυντήριο να βγένουν πάντα μα πάντα σχεδόν κολλαριστά!!!!
Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ξεκίνησε βέβαια με βροχή και λένε ότι θα πέσει πάλι η θερμοκρασία αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα ζεσταθεί το κοκκαλάκι μας!
Πωλίνα μπράβο γιατί έτσι όπως τα λες μάλλον έχεις το πλυντήριο θαύμα!:lol:
Καλημέρα Τζινα μου. Ετσι λέει και η μαμά μου!!!!! Ασε που έχει και μία τέλεια πλήση των 15 λεπτών μόνο και κάνει για να βάλεις 1-2 ρούχα μέσα και να στα κάνει. Εκεί πλένω τα φορεματάκια μου, που δεν θέλω να τα βάζω με άλλα ρούχα!!!! Και βγένουν τελείως ατσαλάκωτα!!!
καλημεραααααααα
και εγω εβλεπα τον μυστικο κωδικα αλλα σιδερωνα κιολας ειμαι προκομενη :P
ειμαστε 5 ατομα και το ενα η κορη ειναι 20 οποτε καταλαβενεις ολη την ωρα αλαζει ρουχα και γεμιζει το καλαθι και πλενω και λεω ασε ολα μαζι ασε ολα μαζι και μετα σιδερωνω 2-3 μερες
ευτυχως τελειωσανε
απο βδομαδα παλι
καλη βδομαδα να εχουμε και να βγει συντομα παλι ο ηλιος
δεν αντεχω αλλο .....
να και ενα λαθος που κανουμε ολες !
χιχιχι
χαχαχαχαχαχαχα καλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλημέρα και καλή εβδομάδα!δεν πρόλαβα να σας διαβάσω καθόλου μέσα στο σκ,ελπίζω να είστε όλες καλά!σήμερα έχουμε συννεφιά και ψιλοβρέχει γμτ:(
καλημερα! χιχχιιχ τι τελειος τροπος ζυγησματος.γυμναζεσαι κ ελαφρως :) αυτες τις μερες δεν ημουν πολυ καλα κ ετσι δε μπηκα στη παρεα σαςκ νομιζω οτι για να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες θα παρει χρονο! ισως το κανω καποια στιγμη. με τα ρουχα παντως ουτε εγω σιδερωνω.μολις τα μαζευω τα διπλωνω ωραια ωραια η τα κρεμαω στη ντουλαπα κ αν καποιο θελει σιδερο το κανω τη στιγμη που ειναι να το βαλουμε! πειτε οτι θελετε! αλλα δε θα κατσω με τιποτα να σιδερωνω ολη μερα,το συχενομαι το σιδερο. :P εξαλου οπως λεει η πωλινα τα περισσοτερα δε χρειαζονται...
Καλλιόπη τον ξέρω αυτόν τον τρόπο ζυγίσματος, τον έδειχνα μάλιστα πριν λίγες μέρες στη μητέρα μου γιατί έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και 2,5 μήνες και έχει πάρει 5 κιλά. Εχει αγχωθεί αρκετά φυσικά γι'αυτό και μια μέρα της έδειξα αυτό το ζύγισμα για να την ξεαγχώσω λίγο! Ξέχασες να πεις στο στρουμφοχωριό μας ότι σε λίγες μέρες θα σαλπάρει το καταμαράν!:lol:
Καλημέρα στρουμφάκια μου!
Σήμερα το δαχτυλάκι μου είναι καλύτερα και άρχισα να γράφω μια χαρά :D
Θα συμφωνήσω όπως κάθε νοικοκυρά ότι το σιδέρωμα είναι βαρετό και σπαστικό και ποτέ δεν το κάνω στην ώρα του. Όλο βαριέμαι και αφήνω τα βουνά να μαζεύονται! ʼσε που εγώ έχω και μία μανία για λόγους αποστήρωσης να σιδερώνω κάλτσες και εσώρουχα οπότε είναι δύσκολο το σπορ :grind:. Τις πετσέτες και τα κατωσέντονα και εγώ συνήθως δεν τα σιδερώνω εκτός και αν με πιάσει και εκεί η μανία μου για αποστήρωση :crazy:. Αλλά το χειρότερο μου είναι οι φανέλλες του άντρα μου που τις αλλάζει ως καθαρούλης κάθε μέρα και μαζεύονται στοίβες ααααα. Τώρα πια δεν είμαι τόσο σχολαστική βέβαια στο σιδέρωμα τους από την μία πλευρά μόνο ίσα ίσα για να διπλώσουν καλά και να χωρέσουν στα συρτάρια. Αυτά πέρι προκοπής!
Κατά τα άλλα ξεράθηκα στον ύπνο πτωματάκι χθες και σήμερα σηκώθηκα χαλαρή και ωραία και απολαμβάνω το καφεδάκι μου και σας διαβάζω.
Break μου όλες κρύβουμε μία ξανθιά μέσα μας! Ειλικρινά απορώ πως δεν σε έβρισαν μηχανικός και μπαμπάς με την γκάφα που έκανες! :lol: Εγώ το πιο ξανθό που έχω κάνει με αυτοκίνητο ήταν ένα βράδυ πριν χρόνια. Είχαμε βγει παρέα με το αμάξι του κουμπάρου μου και καθόμουν στην πίσω θέση. Τους ζήτησα λοιπόν να σταματήσουν σε ένα περίπτερο να πάρω τσιγάρα. Βρήκε ο Γρηγόρης περίπτερο και σταμάτησε και περιμένανε να βγω και εγώ δεν έβγαινα. Έτσι βγήκε ο Γιώργος και μου πήρε τα τσιγάρα και μετά όταν φτάσαμε στον προορισμό μας βγαίνει ο Γιώργος από την μπροστινή θέση του συνοδηγού που καθόταν και μου λέει δεν θα βγεις; Ε του λέω τράβηξε το κάθισμα για να βγω και εγώ! Καλά μου λέει ρε συ αφού έχεις πόρτα!!!! Νόμιζα που λέτε ότι είχα μπει σε αμάξι 2πορτο και όχι 4πορτο και ενώ είχα πόρτα δίπλα μου το είχα ξεχάσει και περίμενα να βγει ο Γιώργος από μπροστά μου για να βγω και εγώ!! Το τι καζούρα είχα φάει δεν λέγεται!!! :lol:
Καλημέρα Eli. Χαίρομαι που το δαχτυλάκι σου είναι καλύτερα. Για τη γκάφα σου τι να πω; Πάλι καλά που δε νόμιζες ότι είσαι στο λεωφορείο και να τους ζητάς να κόψεις εισιτήριο!:lol:
:lol: Ναι πάλι καλά!
Λέω να πάω να μαγειρέψω αλλά δεν ξέρω τι; Μάλλον προς μακαρόνια με τόνο προσανατολίζομαι για σήμερα...